Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Купих си гривна. Цял ден я гледам, много ме радва.

# 481
Ходих на танци. Много ми хареса. Обнових се.
На тези танци срещнах много интересни хора Последните ролеви модели бяха две жени приятелки, които се оказаха и сватя роднини. Напълниха ми душата. Майката на момичето и майката на момчето заедно на танци и много добри отношения. Не лицемерни.Умни хора. Така искам да срещам повече умни хора.

# 482
Добро утро и от мен! Вчера бях на концерт за цигулка и пиано - напълних си душата. Simple Smile
Днес възобнових ходенето до работа пеша - 30 мин. в посока са си 30 мин. Simple Smile

# 483
Вчера ходих 3 км до един склад за вещи втора употреба и си купих пет разкошни саксии на смешна цена. И са качествени,
и никой покрай мен няма да има като моите. Утре започвам да вилнея с цветята.
Днес отивам на профилактични прегледи.

# 484
  • Mediterraneo
Спах до късно, чак до 11. Сега пия кафе и се пека на терасата. Домашните задължения днес не са ми приоритет.

# 485
Купих си билети за прибирането до Бг за коледната ваканция. 🥰

# 486
Бях на изследвания. Учих. Поръчах си рокля в желан цвят и 2 книгоразделителя( единия за щерката). 🧡

# 487
  • при моите деца .....
Ходих на танци.
Имах нужда.
Бях психически и физически изтощена - квестор ДЗИ.
2 чаши вино.

# 488
  • при моите деца .....
Излизах с приятелки по женски....
Старо приятелство, хубаво вино, вкусна храна, сладки приказки....
Прекрасна вечер!

# 489
  • Банско
Излязох на разходка и се почерпих нещо сладко за душата. Добре че съм 55 кг. и не дебелея, че доста често си похапвам  сладко.

# 490
Ходих на танци.
Имах нужда.
Бях психически и физически изтощена - квестор ДЗИ.
2 чаши вино.
Какво ще рече ДЗИ, и не го ли закриха това преди години?

# 491
  • Mediterraneo
Обядвах с мама и щерката навън. Минахме през мола да купим някакви неща на детето. Фитнес с ММ. Пълна програма.

# 492
Вчера за пръв път през живота си направих т.нар. фаст - 18 часа без никаква храна, само вода. Направо не мога да повярвам, че издържах! След фаста вечерта хапнах малко ягоди и кайсии, наистина малко.

# 493
Аз си разчистих гардероба и си намерих едни панталони от преди години, които отдавна е трябвало да занеса в контейнера, но съм ги пропуснала . Единствен проблем , че са ми станали тесни ... Обаче нали съм на вълна да се вкарвам във все по-добра форма и реших я да ги пробвам. Оказа се , че вече почти стават .Много малко ми трябва още. Сега съм си ги определила за следваща цел. Simple Smile Да видим.

# 494
Две вечери поред се срещах с различни приятелки. Ами няма по-хубаво нещо от женска клюка на по питие

Общи условия

Активация на акаунт