Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Най-накрая намерих начин и мотивация да тренирам нещо у нас, което за кратко време ме изпотява и тонизира. Ежедневната йога си е ясна, тя си стои всеки ден.

# 541
Силова тренировка.
Хубаво и разнообразно хранене в калориен дефицит.
Сега си наливам чаша бяло вино за награда. 🤭

# 542
  • при моите деца .....
1 час пилатес.

# 543
Днес времето беше чудно, топло но не горещо и идеално за едно спортче вънка с голямото ми момче

# 544
Взех си и втория изпит. По случая се наградих с чаша вино и домашна мелба. Сега съм се размазала на дивана и гледам епизод след епизод на "Приятели". 😁
Успех с изпитите, каквото и да са!

# 545
  • някъде другаде
Вчера 1 час репетиция народни танци.
Днес ще отида до Ловеч да свърша една дълго отлагана работа и после разходка из града.

# 546
Ходих на танци. Супер беше. Настроението на макс. Говорих по телефона с приятел. Насладих се.
Валя дъжд. Мирише хубаво.

# 547
  • При децата ми
Направих мляко с ориз. Smile

# 548
Пека се на минерален басейн Blush
(Ту облаци, ту слънце, но открих официално сезона си)

# 549
Днес вали тихичко и кротко ... точно като за едно фитнесче преди работа

# 550
Със ставането и с кафето- хидратираща шийт маска на лицето.
След това поредна силова тренировка отметната. Цяло тяло този път.
Скрит текст:
Малко ударно го раздавам, но това е защото идните 4 дена няма да имам възможност да тренирам, но пък ще въртя крачки в несвяст.
Маникюр и педикюр.
Привечер ще събирам багаж, защото отиваме семейно 4 дни в Лондон. Heart Eyes

# 551
Завид! Разкажи после. Ако искаш . И ние планираме, но не можем да се наканим. Аз направих също и гимнастиката в група. Тя ми беше за утре, но утре е почивен ден и няма да има. Обаче преместих плуването за петък . Т.че и аз малко ударно раздавам. По принцип правя по 1 на ден и съм си го направила на правило . Да не идва в повече. Днес имаше много готино настроение в групата и на някои популярни и готини песни се чуваше тихичко пеене , някои дами могат да пеят Simple Smile

# 552
Гледах хубав филм

# 553
Приятелката ми се върна от Доминикана и се видяхме. Утре ще направя бухтички в нейна чест!

# 554
Фитнес и маски от-до: коса, лице, стъпала.. 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт