Какво направих днес за себе си? тема 22

• 35 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Набрах си ягоди от градината на село. Още там ги изядохме с ММ и брат ми

# 556
  • някъде другаде
Разходка в Ловеч. Купих си и ягоди от производител тук при нас , направо от градината.

# 557
  • при моите деца .....
1 час народни танци...
2 чаши вино.... и аз съм човек....
Това ми е нарушението на режима 🤣

# 558
  • Mediterraneo
Водих мама на обяд навън. Тренировка с ММ и домашно мохито на терасата след нея.

# 559
Дремнах час и половина. Simple Smile

# 560
Браво на вас, гледам всички интензивно тренирате!Аз напоследък навъртях доста км. в приятни разходки съчетани с почерпки.Хубавото е, че ми се връща издръжливостта след интервенция преди 2м.Тези дни си напазарувах бяла козметика от намаление.Не съм ги сметнала, но буквално спестих стотици евро.На реалните им цени нямаше да купя всичко и от някои по 2-3 опаковки.Взех и за подарък.😀 Heart Eyes
Скрит текст:
[/spoiler

# 561
  • Mediterraneo
Няма ли да споделиш на другарчетата да се почерпят и те?

# 562
Не знам има ли ги онлайн.Купих ги от физически магазин в Холандия.

# 563
Снощи вечеряхме семейно с приятелка от детството. Много се радвам, че въпреки годините още си поддържаме връзката – вече и с мъжете ни заедно.

# 564
Слушах любима музика преди да отида на работа и това ми даде настроение за целия ден 🥰

# 565
  • София
Разходих се до панаира на книгата... Хубавото е,че няма да се вясна там ,защото съм като луд с картечница. Поне това ,което исках взех - за майка ми,за ММ,за мен и за къщичката за книги в градината до нас...

# 566
  • София
Видяхме се с една приятелка и прекарахме малко време заедно, беше разтоварващо, купих си много сладурски обеци. Доволна съм, отметнах и работни задачи.

# 567
Купих си рокля и риза. И двете са неща, които само купувам и не нося, но пак си купих 😅😅 си надеждата, че този път ще ги нося.
Ама е яко. Роклята нямаше с какво да я разходя вечерта и я разходих с кубинките. Върнах се 30 години назад в гръндж времената. Дори и само заради това, си заслужаваше инвестицията. Simple Smile

# 568
Един много хубав ден с разходка и суши  за деня на бащата . И един дубай шоколад на линд

# 569
  • София
Пия кафе с пачове под очите. Ще почета книга, докато детето спи.

Общи условия

Активация на акаунт