Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Разходка в гората. Следобеден сън.

# 721
  • Mediterraneo
Кой е въпросният сериал?

Департамент Q, Нетфликс. Правен е по книга.
Вчера два часа киснене в басейна след работа, тотален релакс.

# 722
Сутринта карах колело 15 км. в гората. Следобед 10000 крачки пак там. Кеф.

# 723
Случайно намерих перфектно място за почивка, точно каквото исках. Малко селце близо до Кавала, стаята ни е буквално на 50 метра от плажа, чиста и с любезна хазяйка. Почти няма хора, тихо, спокойно, съвършено. Лежа си сама на плажа и ще чета книга, тумбакът доволно пълен с миди, октопод и бира, горе-долу така си представям рая.

Там е уникално, ние за 4та поредна година ще ходим на море в района, за 3та поредна година на едно и също място ще отсядаме (в Палио). Също на 50 м от един много спокоен плаж, супер удобно ние с малко дете.

По темата - тези дни се заредих, в града имаме панаир, имахме и гости, с които не съм се виждала повече от 6 месеца, хлапето щастливо на макс че се видя с дядо си.
Бонус - събота над 15 000, а в неделя над 20 000 крачки. Simple Smile Болят ме краката, но за хубаво. Simple Smile

# 724
Невероятно вкусна закуска
Да ти се яде точно това, което си си приготвил
Life hits different

# 725
  • При децата ми
Случайно намерих перфектно място за почивка, точно каквото исках. Малко селце близо до Кавала, стаята ни е буквално на 50 метра от плажа, чиста и с любезна хазяйка. Почти няма хора, тихо, спокойно, съвършено. Лежа си сама на плажа и ще чета книга, тумбакът доволно пълен с миди, октопод и бира, горе-долу така си представям рая.

Утре и ние пътуваме за там. Simple Smile

# 726
Летен маникюр, а утре съм и на педикюр и вече ще броя дните да ги покажа на плажа Grinning

# 727
Набрах си рози от градината и сега вътре ухае на лято🌹

# 728
  • София
Купих си сандали,купих си шантав цицурник и подарък,че сме на кръщене Simple Smile

# 729
  • София
Купих си нов коралов лак и веднага си лакирах краката като се прибрах. Simple Smile

# 730
Карах 20 км колело. Фаствах. Душата ми се напълни с мирис на липи.

# 731
Снощи си легнах рано с хлапето (преди 22.00). Друго си е да се наспи човек Grinning Откакто имам дете гледам с други очи на съня и стоенето до късно, определено вече не ми е приоритет будуването.

# 732
И това отминава Simple Smile Aз продължавам с още малко отпуска Simple Smile

# 733
Прескочих десерта на обяд, дано успея и на вечеря !

# 734
Взех си три книги от библиотеката и си купих нов сутиен

Общи условия

Активация на акаунт