Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Плодове и домашна лимонада в градината
Скрит текст:

# 706
  • Банско
Започнах подготвяне на тялото за махане на 5,6 килца. Тренировки с въже, фастинг и други....

# 707
  • При децата ми
След този леко напрегнат ден, вечеря с приятелки.

# 708
Вечеря в любим ресторант. Утре морееее Heart

# 709
  • Бургас
Релаксирах, поливайки и пощейки си цветята!
Обожавам го това упражнение Simple Smile

# 710
# 711
  • София
Сутринта се боядисах. Пих кафе с маска на лицето.

# 712
  • София
Сутрешна йога вкъщи за раздвижване на скования ми гръб.

# 713
10000 крачки, библиотека и сега лягам с книжка

# 714
Групова тренировка ❤️

# 715
Три рокли от LC Waikiki 🫣
Можеше и още, защото имаше големи размери, но мъжа ми, изнервен от шофирането на малката ( начинаеща е) ме гледаше в ръцете и реших да не прекалявам. Смятам, че ме разбирате 🤭
А, и едно голямо огледало взех в последния момент. Засега е подпряно на стената, не смея да повдигна въпроса за монтирането му. За днеска му стигат толкова емоции.

# 716
Случайно намерих перфектно място за почивка, точно каквото исках. Малко селце близо до Кавала, стаята ни е буквално на 50 метра от плажа, чиста и с любезна хазяйка. Почти няма хора, тихо, спокойно, съвършено. Лежа си сама на плажа и ще чета книга, тумбакът доволно пълен с миди, октопод и бира, горе-долу така си представям рая.

# 717
Eva, завид! Аз си мечтая като се пенсионирам да се преселя някъде до Кавала. Мисля си, че в предишния си живот съм била гъркиня от Северна Гърция. Или привързаността ми е, защото семейството на майка ми е живяло там. Ама са само мечти, предполагам.
Скрих се от жегата и пия бира.

# 718
Пилатес и хубава почивка вкъщи

# 719
Последните месеци за мен са доста “тегави”, но това е положението. Училището беше едно на ръка, но на сина ми футбола/ soccer / ми дойде малко в повече. Три дни в седмицата тренировки, игри в Събота и Неделя, отделно сега сме на турнир на два часа път от там където живеем, а и да не забравя и дъщеря ми / близначка / която е в нейн свят,който не по различен. Така че, за себе си правя това което мога, и има време за това. Хубавото е, че децата свършват училище в Понеделник, и поне малко ще има почивка.
Да не забравя, от Сряда на там в продължение на осем дни отиваме на круиз до Карибите, така че цялото време ще е за мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт