ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 290
  • 810
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А ти готвиш ли нещо от време на време или само ходиш по срещи за да ти готвят?
Аз готвя много по-добре от повечето жени сигурно . Като не иска да ми сготви нещо на третата среща макс,тогава губя всякакъв интерес

# 181
  • София
Ти и без това ще загубиш интерес...
Звездите ми го говорят, че си от типа "млъквам след трета среща".

# 182
Eeee, чак на 20 -та среща ли готвите? Много ми се вижда, не заради друго ами цялата хамалогия по срещите навън.
Хем не съм първа готвачка, но както каза и Бънди - процеса в важен Grin

# 183
  • Обран бостан ;)
Ще стигнат и до тези изводи, но няма да е днес. Wink

Аз скоро се пуснах на любовния фронт...след 25 години....
Скрит текст:
.и изводите, до които стигнах са, че като гаджета и иху-аху нещата са чудесни. Но е пълно с обвързани мъже, с малки деца, които не поглеждат жените си, стоят си в някакво странно съжителство и търсят секс и някаква тръпка на безумни места.
И имам доста чатове, които са направо копи-пейст....направо знам каква ще е следващата реплика 😂
Другата категория са младежите 30-35....там с ни един не мога да проведа нормален разговор. Честно, не мога да разбера какво искат да ми кажат....чувствам се тъпа направо.

А от дик-пикс мога албум да направя 😂 Но си признавам, че ги провокирам с приказки.

Това, уважаема, не е за хвалба.
Все едно аз да се похваля, че ми връзват в АЛОБГ. Trollface

Щом си стигнала до там, значи наистина имаш нужда от читаво "Опътване" за работа с мъж, ама аз, поне до сега, такова не прочетох.

# 184
  • Out of the Mix
Мъжете трябва да се държат и в леко напрежение, иначе се отпускат и размързеляват.
JoySmirk
При мен е обратно, винаги е било, понеже съм дисциплина и рутина, имам си цели, ангажименти, живот, интереси, и една жена, за да ми задържи интереса трябва да е проактивна, като мен. Една ми викаше "много си прецизен:". Relieved

Другият вариант е, ако ще го играем аз да определям и движа всичко, защото каквото кажа и се разберем, е това, няма промяна и отклонения, то винаги тя трябва да е там, без дърпания, мрънкания и "сега не мога", няма не искам. Средно положение няма, или-или е. Наклон не ми се дава, а натюрелът й трябва да е такъв, че на другото да дава наклон от само себе си, ерго да не е кокблокърка. Mr. Green

Готвенето само по себе си не определя нищо.
В периода на опознаването всеки си казва какво прави, не прави, обича, не обича, може, не може, иска, не иска, приоритети, и докато се стигне до него отдавна се е преценило ще я бъде ли връзката, или не. Една жена или обича, може и готви, или не. Няма средно положение. То й идва отвътре нещо да приготви, поне при мен така се е случвало.

Сексът, свирката, ако някои си мислят, че ще ги използват, като разменна монета, и ще поставят условия, въобще не са познали. Асексуални не се котират.

И колкото повече от нея, толкова повече от мен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:01 от Revoker

# 185
  • София
Eeee, чак на 20 -та среща ли готвите? Много ми се вижда, не заради друго ами цялата хамалогия по срещите навън.
Хем не съм първа готвачка, но както каза и Бънди - процеса в важен Grin
Ама кой е казал, че ще са само срещи навън? Може да се поръча храна, примерно.
Или да направя една салата.
Ама да му шетам в кухнята като не се знае още какви сме точно, няма да стане.

# 186
Но е пълно с обвързани мъже, с малки деца, които не поглеждат жените си, стоят си в някакво странно съжителство и търсят секс и някаква тръпка на безумни места.
Истината винаги излиза наяве, колкото и да не се харесва на някои. Wink

Обичам мнения от емпиричен опит. Дрън-дрън във форума от мъжка страна, а реалността - всичко им куца от-до - и семейството и финансите и разбира се - сексът

# 187
  • София
Между другото, адски много внимавайте с обвързаните. Много са мили и много лъжат. Може да ви завъртят и да изкарате няколко месеца, да се влюбите, преди да усетите за какво става въпрос.
То е...цяло тесте с лъжи. Като се започне от "ние не правим секс и живеем в отделни стаи", до - "разведен съм, живея временно при родителите ми."
А даже и вкъщи може да ви заведе и да скрие четките за зъби.
Абе, Джани Пинизи.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 10:18 от Rockstar

# 188
  • По света и у нас
Това с неправенето на секс с жената, дори не зная защо го говорят. Няма логика.
При положение че е женен, и съм му обърнала внимание, мислиш ли че ми пука, дали прави секс с жена си?! Joy
По-добре да прави с жена си отколкото, да е на свобода сред болестите.
Вероятно иска да го съжаля до край, че милия секс не правил....

Жив и здрав, въпроса е да има хъс и желание човека, че иначе към депресия клони положението.

# 189
Ако си имат отделен терен, защо не. За нещо ей така говоря, не особено сериозно.

# 190
  • София
По-скоро искат да покажат, че "ей сега ще се разведат". Да да ама не.

Между другото, след две години наблюдения, твърдя уверено, че мъжете си правят 5 годишен план още на първа среща. Всички!
Уж жените би трябвало да сме в тази роля, а докато ние сме "чакай да видя какво ще стане", господинът си е начертал петилетката и съответно дали жената се вмества в нея.

# 191
...
Само четките? А обувките? Парфюмите?
Не, че не вярвам, де. Всичко има на този шарен свят.

Дик пикс не били за хвалба. Щом ги пращат съвсем в началото на запознанството, направо си ги смятат за реклама. Бъндиии, изоставаш от тренда сигурно с едно 15 години Joy

# 192
  • По света и у нас
По-скоро искат да покажат, че "ей сега ще се разведат". Да да ама не.

Между другото, след две години наблюдения, твърдя уверено, че мъжете си правят 5 годишен план още на първа среща. Всички!
Уж жените би трябвало да сме в тази роля, а докато ние сме "чакай да видя какво ще стане", господинът си е начертал петилетката и съответно дали жената се вмества в нея.

Какво самочувствие...той си мисли ,че си се затичала да се нокаутираш с него. Да осиновиш някакъв скакалец от цвят на цвят, за да скочи после на следващата.
Не дай си боже да забременееш от такъв, ужас горката му жена, дано да си има любовник поне да не е капо.

# 193
  • Somewhere far away
Защо  да съм длъжна да готвя на някой , който не познавам?

# 194
  • Обран бостан ;)
Между другото, адски много внимавайте с обвързаните. Много са мили и много лъжат.
Скрит текст:
Може да ви завъртят и да изкарате няколко месеца, да се влюбите, преди да усетите за какво става въпрос.
То е...цяло тесте с лъжи. Като се започне от "ние не правим секс и живеем в отделни стаи", до - "разведен съм, живея временно при родителите ми."
Абе, Джани Пинизи.

Е, нали обичате да ви лъжат. (за малко да объркам "ъ" и "и") Trollface

Там, какво беше - ти си най-красивата, най-умната, няма друга като теб  и т.н.

Дик пикс не били за хвалба. Щом ги пращат съвсем в началото на запознанството, направо си ги смятат за реклама. Бъндиии, изоставаш от тренда сигурно с едно 15 години Joy

Може и сповече. Едно време направо и вкарвах ръката в гащите си, да прецени и после да реши. Wink

Общи условия

Активация на акаунт