ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 094
  • 810
  •   1
Отговори
# 630
Пак до космите стигнахме.
Тази вълна в САЩ с огромните задници и даже пластичното им поставяне е потрес. Явно е някаква политика и тренд за валидиране на тъмнокожия типаж и разни кардашиянки и тем подобни търговки. И като има пара и почва, и воала – големи тезгяси. Кошмарно грозни са. Много народ и все глупав, с извинение, Прими, но това е положението. Simple Smile)
Жени космати не понасям, но мъжете, ако нямат по гърба, врата и от ушите, са секси. Щавени мъже са ми като пеленаци. Не ги връщам, но не са ми топа.

# 631
Е как какво, утре може да му мине лесно.
Как минава лесно нещо по-безкрайно от Вселената?!

# 632
  • По света и у нас
Ние тук понеже все се прегръщаме за здравей здрасти, като е по- едра жената те гушва здраво. Пък планини пък долини… (Учителката на дъщеря ми визирам.)
Слабите са доста вяли в това отношение.
Сега мъжете да обяснят това лошо ли е или хубаво от тяхна гледна точка, но мен лично ми харесва да бъда гушкана от по-големи хора.
Тази с бялата рокля малко е играла на фотошопа има една оранжева линия при картината. Реално ако направиш нейните бедра корема ти отгоре ще е като закръглена пирамида.

# 633
  • София
Е как какво, утре може да му мине лесно.
Как минава лесно нещо по-безкрайно от Вселената?!
Кое е по- безкрайно?
Че може да се изкъпе и изчисти ли, не разбрах Grinning
Да му мислят тези, които и къпани са нелицеприятни

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:05 от The Catcher in the Rye

# 634
  • София
Тая е с дебела дупа.
То във фитнеса вилнеят младите лъвчета.
Лели-мели- няма, всичко под ножа.

Ей ти не-дебела Wink

Скрит текст:

Или пак не става.
Ужас . Ставам гей

# 635
  • Out of the Mix
Питп, кво й е на момичето, бре? Thinking

Кошута е.

Само един жребец й требе да я върти здраво.

# 636
  • София
Питп, кво й е на момичето, бре? Thinking

Кошута е.

Само един жребец й требе да я върти здраво.
Ами просто няма как да станат нещата . Предпочитам това

# 637
Тази последната дава вид, че ще се върти редовно покрай печката и лесно ще бъде убедена да приготвя 3-5-степенни менюта.

# 638
На мен ми дава вид, че тя ще го върти здраво.

# 639
  • Out of the Mix
Питп, нищо против жената, но само косата и червилото...айде и ботите стават...явно си падаш по обемни дами, няма лошо, имам такъв приятел.

Рунтавелки с бухнали, обемни коси иначе харесвам много...

Тъмно синьо с черно се бие най-много и е от най-кофти комбинацията.

# 640
Ревокерът съвсем съмнителен ми става, чак и цветови комбинации на женски дрехи забелязва.

Ако беше въпрос: Попитахме 100 мъже кое първото нещо, което забелязвате при една жена?, съчетаването на дрехите по цвят надали щеше да събере много проценти.

# 641
  • Далечният изток
Казах ли, че е жена, м? Grinning

# 642
Казах ли, че е жена, м? Grinning

Аз съм жена и се наложи пак да погледна снимката, за да забележа какъв цвят са ѝ дрехите и каква точно ѝ беше прическата.

# 643
  • София
Не ми пука за цветовата комбинация и стайлинга. Харесвам бухнали къдрокоски,но и да са бухнали в бедрата . Разбира се не прекалено

# 644
  • София
Аз забелязах, че е ретро облечена, ама аз ги гледам тези неща.
Аз имам раздвоение на личността по отношение на вкус за мъже - или дребни и руси, или едри и черни.

Общи условия

Активация на акаунт