Гръбначни изкривявания - сколиоза и кифоза, тема 3

• 3 601
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте.
Забелязах гърбица точно до тила на сина ми-почти 16 годишен... Ние сме от Бургас,бихте ли ми препоръчали ортопед за първоначален преглед в града? Благодаря.
Колев,  Христов , за първоначално мнение, ако има нещо обезпокоително, тичайте в София.
Така следя сина ми доста често, че кака му е със сколиоза.

# 31
Здравейте!
Пиша тук с надеждата да ми препоръчате добър ортопед в гр. София, при който да заведа 11 год. ми син на преглед по ЗК. Причината е, че вече видимо стои много прегърбен. Миналата година го водих в Горна Баня, защото ми направи впечатление, че стъпва неравномерно с единия крак и обувките му се изтъркват неправилно. Доктора каза, че нищо му нямало - свода му бил правилно изграден. Това не ме успокои и направих консултация с рехабилитатор и кинезитерапевт, който заключи слабост в глезените. Даде му упражнения, които да прави вкъщи, но не мисля, че има подобрение. Отделно - сега вече видимо е страшно прегърбен. Разбрах, че има някакви лечебни гимнастики, които са по Здравната каса, но личната каза, първо да го заведа на ортопед и той ще назначи, ако има нужда.
Това е накратко. Моля за препоръки за ортопед, който наистина да си разбира от работата и няма да заключи че "нищо му няма".

Общи условия

Активация на акаунт