Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 511
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Reasonford Manor
Препоръчайте ми плз пачове за очи - в момента привършвам Aronyx Hyaluronic acid collagen eye patch & Petittee Gold Hydrogel eye patch и съм по-доволна от първите, тоест ако може да е пак нещо подобно? Благодаря!
COSRX - The Peptide Collagen Hydrogel Eye Patch

KSECRET - Eye Gel Patches Instant Relief

mixsoon - Cica-Hyal Hydrogel Eye Patch

~~~
medicube - AGE-R Booster Pro в YS с кодове излиза ~170$
Скрит текст:

# 331
Бустера го поръчах през този линк даден по-назад от съфорумка(за което Благодаря!)
https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-age-r-booster-pro-pink- … 44&utm_term=16644
Иалезе ми 306 лв с доставка до Бг.

# 332
Момичета в stylevana постоянно има кодове за 24-25 % .
Като седна на компа ще извадя това ,което имам на мейл.

# 333
  • София
До Бг ли поръчвате от Stylevana, на мен ми отказаха поръчка чрез посредник.

# 334
До Бг ли поръчвате от Stylevana, на мен ми отказаха поръчка чрез посредник.
От немския сайт чрез Габриели поръчвам аз .
Безплатната доставка до Германия е над 45 евро , а до БГ над 95 евро . В немския цените са една идея по-ниски от европейския.
Плащане само с Пейпал !
Ето и код за 25 % за няколко марки .

Скрит текст:

# 335
  • София
И аз чрез Габиели, но ми анулираха поръчката, защото на такива адреси не доставяли, а до Бг ми излизаше скъпа доставката.

# 336
Вчера имам една със статус -Packing
Ето адреса
Iliyana Sartalanska
Werkstraße 5
Gutweiler, 54317
Deutschland
T: +496588983342
Редовно канселират поръчки , просто търпение трябва

Продуктите от този линк с код NSHALF18   се намалят с 50 %  в европейския сайт
https://www.stylevana.com/en_EU/promotion/half-price-sale.html?u … mc_eid=c497251819

Без да искам изтрих мейла от немския, ако някой го има моля да ми го прати , чи маше на ViCREA  продукти , а косата ми много ги хареса .

# 337
  • София
В тази група дамата ще прави поръчка на уреда на Medicube. https://www.facebook.com/share/p/1CegftyM1T/
364лв. с капачка подарък.

Явно прави пари жената, излиза между 220 и 300лв. от стайлвана. В момента в моя профил е 280лв.

Iliana, този линк ли ви трябва?
https://www.stylevana.com/de_DE/promotion/half-price-sale-2.html … 6263f2-1319076082

# 338
Точно така, аз не живея в БГ, но вчера поръчах директно на адрес в Гърция с по-малък код за намаление,  и все още не са я анулирали.

Да изкажа задоволството си от измиващата пяна на Sulwhasoo и да попитам нали правилно съм взела Every Sun Day Waterproof Sun Milk за плаж?

Още един въпрос - сега , лятото, между APLB - Glutathione Niaciamide eye cream & Mary&May Tranexamic acid+glutathione eye cream кой да взема /48 години/...?Стават ли да се носят през деня? Имам едно Шисейдо и ретинолният на Some by mi на страна, но Шисейдото ми е тежък в големите женги и ми прави пъпчици, а другият е само вечер...

А действащ код за 15% от YesStyle има ли? Изпуснах предишният...

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:17 от mamaLina

# 339
nad_tab , да .Благодаря !

# 340
  • софия
Точно така, аз не живея в БГ, но вчера поръчах директно на адрес в Гърция с по-малък код за намаление,  и все още не са я анулирали.

Да изкажа задоволството си от измиващата пяна на Sulwhasoo и да попитам нали правилно съм взела Every Sun Day Waterproof Sun Milk за плаж?

Още един въпрос - сега , лятото, между APLB - Glutathione Niaciamide eye cream & Mary&May Tranexamic acid+glutathione eye cream кой да взема /48 години/...?Стават ли да се носят през деня.
Амииии... Ни единия, ни другия. Blush  по отношение на рекламирания изсветляващ ефект. Като че ли малко по-читав е M&M, но освен хидратация, друг ефект не очаквай. А ако си с много суха зона,  не знам дали изобщо ще ти е полезен.

# 341
  • Germany
Аз съм за APLB, въобще допадат ми техните продукти. Нищо особено не са, но за лятото за кожа без кой знае какви проблеми са идеални.

# 342
Благодаря! Ами аз нямам нищо за изсветляване, нямам тъмни кръгове, по -скоро сух към нормален контур и вече на тази възраст боря първи бръчки. Добре, бихте ли ми препоръчали някакъв по-подходящ околочен, който ползвате, за сега през деня?

# 343
Коя добра душа в темата похвали ензимната пудра на Anua!? Мерси за препоръката! Въпреки шокиращата и консистенция продуктът е много приличен и ще си го употребя с удоволствие! Използвам я като втора стъпка след олиото на същия бранд.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:40 от Agent Provocateur

# 344
Здравейте момичета, търся мнения за  серум с азелаинова к-на.
Аз съм с розацея (в момента активна със пъпки)и смесен тип кожа .
Ползвам  само измивна пяна Sebamed ,крем Laroche posay cicaplast baume и слънцезащита.Skin1004 Madagascar Centella Air-fit Suncream Light SPF 30 ....знам ,че е недостатъчно, но винаги съм се бояла да вкарам нещо друго ,нещо ново........ и си карам така на една и съща козметика
Но, сега кожата ми е зле и и трябва  нещо ,със сигурност е дехидратирана ,отделно
имам пигменти петна ,неравномерен тен ,но най-големия проблем в момента ми е обривът на едната буза.
 Моля някой който е или бил в моето положение, да сподели  какви продукти мога да добавя към рутината си,които допълнително да не дразнят розацета ми.
Ето този серум искам да пробвам :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт