Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 482
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Госпожи, доволни ли сте от розовата глинена маска на Mary&May!
Едни пори по носа ме вбесяват!
Честно казано аз не видях особен ефект от нея за 2-та пъти в които си направих труда да я ползвам, та я дадох на щерката, която маже поне по 3 различни. Обаче тя за пори ли беше всъщност!? Нали за тази говорим?

PS На случаен принцип (бяха евтини и нямах в чантата) купих 2 сънскрийна, които май ще се окажат не лоши за мен и тийнката.

И купувам за 2 път този (първият ми го отнесе чадото).

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 20:21 от Agent Provocateur

# 361
  • Reasonford Manor
Ще бъда почти целодневно по улиците, а ще е доста топло. Това, с което разполагам подходящо ли е или да търся друго:
Скрит текст:
.
Не е подходящо.
Потърсете слънцезащита формулирана за дейности на открито, нанасяйте в необходимото количество (2 мг/см2,  ~1.25 ml,  и не разчитайте само на нея. Сънстиковете не са подходящи за основа защита.

1.

2.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 09:39 от Catalano

# 362
  • София
Стиковете, поне при мен не пазят изобщо.

Изпитани при мен са Ultrasun i Purito SEOUL - Daily Soft Touch.

# 363
Към слънцезащитата е добре и шапка да има за цял ден на открито.

# 364
Към слънцезащитата е добре и шапка да има за цял ден на открито.

Азиатските туристки, с които се разминавам, често носят и ръкавици. И чадърчета.

# 365
Аз съм с чудесни пигментни петна след две бременности за под две години. Околните твърдят, че не ги забелязват, но на мен ми вадят очите, та си преориентирах цялата рутина срещу текущия проблем.
Ползвам доста неща и не мога да кажа кое точно дава най-голям ефект, но към момента, комбинацията от всички започна да изсветлява доста сериозно петната, което е напълно ок докато дойде зимата и мога да ги погна с лазер.
За който представлява интерес споделям продуктите:

KLAIRS Gentle Black Facial Cleanser
Anua Rice 70 Glow Milky Toner
Ma:nyo Galac Niacin 2.0 Essence
Purito Timeless Bloom Bakuchiol Serum
Cosrx Vitamin C 23 Serum
Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Serum
Medi-Peel Melanon X cream

# 366
Дали някой знае и може да ми препоръча аналог на:
https://dridriss.com/products/the-depuffer-arnica-roll-on-serum
и https://dridriss.com/products/major-fade-solution-system, много искам да ги пробвам, дали корейците имат нещо сходно като продукт и състав и попадали ли сте?

# 367
  • софия
Госпожи, доволни ли сте от розовата глинена маска на Mary&May!
Едни пори по носа ме вбесяват!
Честно казано аз не видях особен ефект от нея за 2-та пъти в които си направих труда да я ползвам, та я дадох на щерката, която маже поне по 3 различни. Обаче тя за пори ли беше всъщност!? Нали за тази говорим?

Ами, зням ли... Нали глина има уж. Но, добре, ще си взема пак на Sulwhasoo hetbal mask. А те тези пори в студените сезони не се виждат, но лятото стават доста забекежими. Но има оправяне, де. С лепенки, с маски бива
Да  ви кажа, чр и аз съм поръчала чадър с UV50. Малко ми е неудобно да се разхождам из града, не сме много лудите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, по Европа азиатките са като със скафандри оборудвани, но тук есе още не е така.

# 368
Тази маска ми харесва на мен , ама не мисля ,че ще има каквото и да е въздействие върху черни точки .

# 369
  • софия
Нямам черни точки, само пори/дупки Blush

# 370
  • София
Момичета, днес ми дойде малката машинка на Медикюб, взех я за на път, ноооо тя е почти с размерите на голямата, то няма никакъв смисъл от двете.
Ако някой я търси да ми пише, излезе 112лв, кутията е отворена, но защитното фолио на главата не е махнато.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 12:01 от nad_tab

# 371
  • София
Аз успях да си поръчам голямото уредче Медикюб от Стайлвана, чакам го с нетърпение.
Дано да има видим ефект и за суха кожа.

# 372
Аз от вчера имам голямата. И се предобрих. Използвах всички 4 режима на 5-та степен за по 5 минути. Снощи пропуснах, защото усещах леко парене, но тази сутрин ми няма нищо.
Та, не правете като мен. Преди малко минах лицето на степен 3 и беше съвсем добре. Довечера пак.

# 373
  • София
За да пуснете машинката на 5та степен, то продукта от долу не ви е бил добър проводник, при мен с подходящия гел/продукт 4та степен е максимума. Ако я сложа върху или с кремче и на 5та степен не е много силно.

# 374
Трудно намирам подходящ продукт за кожа като моята. Старая се да слагам повече хидратиращи продукти, защото всичко по-мазно ми запушва порите. А имам нужда и от това, защото бръчките са налице. Довечера ще се пробвам с един гел на алое, да видим как ще е. Серумите попиват веднага. Преди тях слагам тонер. След тях опитвам някакъв крем, но не обилно. Явно там ми е грешката.

Общи условия

Активация на акаунт