Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 444
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен! След положителните мнения за машинката на  Medicube, реших и аз да поръчам, таа пуснах поръчка от Yesstyle на 318лв, ползвах код за още -15%. Мисля, че офертата е добра, а да и с подарък техния гел от 300мл.
Чудих й се от известно време, но цената наклони везните.
desito92, как пристигат поръчките от този сайт?

Поръчвам с първи път, но прочетох от първа страница на темата и пише по БГ пощи

Моята поръчка с устройството + козметика дойде заедно, с куриер Sameday до адрес. И аз четох ,че по БГ пощи, но явно и Sameday разнасят.

# 406
Здравейте и от мен! След положителните мнения за машинката на  Medicube, реших и аз да поръчам, таа пуснах поръчка от Yesstyle на 318лв, ползвах код за още -15%. Мисля, че офертата е добра, а да и с подарък техния гел от 300мл.

Моята поръчка с устройството + козметика дойде заедно, с куриер Sameday до адрес. И аз четох ,че по БГ пощи, но явно и Sameday разнасят.

Това е супер! Дано пристигне с тях. Имам известие, че ще бъде разделена. За колко време пристигат долу горе?

# 407

Това е супер! Дано пристигне с тях. Имам известие, че ще бъде разделена. За колко време пристигат долу горе?
Поръчката ми беше направена на 21.04 и на 14.05 куриера ми я докара. Дано и Вашата пристигне с тях. И аз мислех,че ще ми я разделят,но не я . Дори устройството не беше налично, но след направената поръчката на следващия ден вече пишеше доставка 24ч.

# 408
Вече съм писал,че го използвам от месец и съм доволна,почти нямам пори,кожата седи по-свежа и по-стегната,за бръчки има леко намаляване.Аз използвам серум с бустера и после гел за другите програми и когато свърша с уреда си нанасям крема,моя крем е тежък и не става за използване с машинката.С уреда имах поръчана и козметика която дойде с пощата,а уреда с куриер,следете си поръчката,защото мен не ме предупредиха кога ще дойде куриера,не изпращат смс или имейл и имахме малко спор с куриерската фирма.Използвам около очите на 1степен,около устата на 2 степен и за другите части на 3 степен,четвърта ми идва малко в повече.

# 409
Момичета, търся код за 15% отстъпка за йес стайл.
Natalka ми предостави вчера, но докато заредя картата е изтекъл. Влизам сега да поръчам и греда Sad

# 410
Natalka ми предостави вчера, но докато заредя картата е изтекъл. Влизам сега да поръчам и греда Sad

Пробвай с този-  HBYSAOI, при мен дава 15%

# 411
  • Reasonford Manor

Ползвайте и Rewards Code за допълнителни 2% (ODILE123, CYOUNG0, KELLYDRIS - всичките са инфлуенсърски. Ако е първа поръчка, ще дадат 5% отстъпка.)

Полезно при пазаруване от YS:
https://bg-mam.ma/p/1650641/48088790
https://bg-mam.ma/p/1730298/49270290

~~~

Моля да кажете с няколко думи как се е докарала до това положение жената от видеото, не говоря английски.
Не може да се докаже, че е получила парализата от устройството. Парализа на Бел е идиопатично състояние - т.е. няма категорично установена причина. Все пак се смята, че е резултат oт вирусна инфекция.
https://cks.nice.org.uk/topics/bells-palsy/background-information/causes/

Може да заредите автоматични субтитри на какъвто език предпочитате. Не са съвършени, но предполагам стават:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 16:45 от Catalano

# 412
  • София
Момичета, търся препоръка за околоочен за дама 60+. Кожата под очите е в много добро състояние, почти няма фини линии, но клепачът много подпухва и пада. При добра хидратация се забелязва подобрение. Кои корейски околоочни биха били подходящи?

# 413
Благодаря ви за кодовете, дами! Нямам търпение да приключа работа и да ги тествам. Ще пиша с обратна връзка дали са проработили 🌸🫶

# 414
Привет на всички!  Пише ви една 66г. баба на внучка , на която още не и се вдига белия байрак за старост! 😁 Та, ако някоя дама тук има опит, може ли да сподели добра азиатска козметика за лице като за моята възраст? Обаче да става за кожа с пигментни петна, т.е. БЕЗ  вит.С, без ниацинамид и производни.
Благодаря и се радвайте на младостта!

# 415
  • София
Привет на всички!  Пише ви една 66г. баба на внучка , на която още не и се вдига белия байрак за старост! 😁 Та, ако някоя дама тук има опит, може ли да сподели добра азиатска козметика за лице като за моята възраст? Обаче да става за кожа с пигментни петна, т.е. БЕЗ  вит.С, без ниацинамид и производни.
Че то витамин С и ниацинамид са ви основните съставки в борбата с петната, какво имате против тях?

Моята 60 годишна приятелка я зарибих по MISSHA - Chogongjin Youngan Jin, ако сте със суха кожа е много добра серия.

# 416
Че то витамин С и ниацинамид са ви основните съставки в борбата с петната, какво имате против тях?

Моята 60 годишна приятелка я зарибих по MISSHA - Chogongjin Youngan Jin, ако сте със суха кожа е много добра серия.
Зависи от петната. Моите от vit.C се увеличават много

# 417
Момичета, благодаря ви за помощта! Поръчах машинката, която с вашите кодове и насоки ми излезе 239.80 лв!
Сега чакам Heart

# 418
  • София
Момичета, благодаря ви за помощта! Поръчах машинката, която с вашите кодове и насоки ми излезе 239.80 лв!
Сега чакам Heart

Може ли линк и код, приятелка я иска, но аз на толкова ниска цена не съм попадала.

# 419
Сега чакам Heart

Може ли линк и код, приятелка я иска, но аз на толкова ниска цена не съм попадала.

Да, разбира се.
7 мнения над това са кодовете, а вече мога да дам и от мен допълнителна отстъпка с код KN6CMK, който се вписва във второто поле.
В първото поле вписваш HBYSAOI
С комбинация от тези два кода ще ти падне на моята цена.
Линк към продукта с подарък гел:

Общи условия

Активация на акаунт