Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 339
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Аз правя същото на деколте, ако не се намажа обилно със слънцезащита. Сърби ужасно, мажете с противоалергично, вземете и някое такова хапче.

# 496
  • Den Haag
Благодаря ви, при мен сърбежи няма засега, само парене когато нанасях Тоника и емулсията. Какво мога да ползвам за мазане? Вие какво сте ползвали? Аз имам подръка цикатридина крем.
А уж ползвах силна слънцезащита на Авен. Стоях почти през цялото време под чадъра с шапка и очила и във водата пак с шапка и очила. Ама то в Холандия , като не ме е близвало слънце и постоянна корейска слънцезащита и изведнъж жеги и силно слънце, ето резултата Sad

# 497
Пробвайте в аптеката, аз пия Ериус или Алергозан и мажа с Алергозан

# 498
При мен помага ериус/зенаро + серум с цика на Авен и мазане на фенистил, алое вера гел. Предните години съм използвала спф на Юсерин, Авен, Виши и явно не подновявах навреме или се получаваше раздразнение от много нанасяне. Сега с Пюрито слагах сутрин в 9 и после към 14.

# 499
Машинката на медикюб пристигна днес по куриер на сейм дей право на адреса. Малка е, не знам защо не ги оставят в кутиите, но...
Сега чакам кремчетата, предполагам, че те са с кода, който мога да проследя. Ако е така, намират се в нидерландия.
Машинката дойде със съвсем различен тракинг код, от тези, които имам дадени от сайта. И никакво проследяване не беше възможно там, вече знам защо.
Пътят на машинката отне 18 дни.

# 500
  • При елфите ...
Моите две пратки дойдоха също днес... и машинката и гелът подарък + други неща, които си бях поръчала. За 21 дни се случиха нещата.

Въпроси към дамите, които използват машинката... Преди или след процедурата може де се сложи лист маска на лицето? И коя програма е най-подходяща в случая... Thinking

# 501
Castiella, разделят пратките по митнически причини, а не според размера.

# 502
Аз слагам лист маска след почистване на лицето и карам през нея и трите програми на степен 3. Три пъти седмично след почистено и много добре подсушено лице пускам микронидлинга на 5 степен, след това веднага лист маската и трите програми през нея.

# 503
Благодаря. Имах предвид, че могст да оставят пратката в кутиите на сейм дей.

Иначе се замислих и да попитам - може ли машинката да се използва с ампулите на yasumi? Те са по-течни. Или трябва по-плътен продукт?

Castiella, разделят пратките по митнически причини, а не според размера.

# 504
# 505
Пъпки с връх ( тип младежки) на мен се случва да ми излязат точно като си намажа обилно лицето със слънцезащитен.

# 506
  • Бургас/Пз
Момичета, в момента съм на трета опаковкаDr.Different Vitalift-A Forte   https://lotuskbeauty.com/product/dr-different-vitalift-a-forte-20g/
С какво бихте ми препоръчали да продължа. Само да не е трет... но да е нещо по-силничко за есента и зимата.

# 507
Момичета, в момента съм на трета опаковкаDr.Different Vitalift-A Forte   https://lotuskbeauty.com/product/dr-different-vitalift-a-forte-20g/
С какво бихте ми препоръчали да продължа. Само да не е трет... но да е нещо по-силничко за есента и зимата.

Ани, погледни това-
https://www.yesstyle.com/en/hica-retinoid-serum-hydroxypinacolon … ml/pid.1127101263

В момента го ползвам ежедневно, много ми е комфортен и не ми създава никакви проблеми.

# 508
# 509

И той е приятен, но за мен е по- слаб от HICA.

Общи условия

Активация на акаунт