Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 277
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • При елфите ...
Един практичен въпрос към дамите пазарували и от двата сайта... YesStyle и Stylevana. Къде са по-изгодните цени и по-добрите предложения/намаления? Thinking

# 511
А мен в Stylevana, в немския сайт .
Винаги има кодове за отстъпка + подарък .

# 512
Много е относително. Последните  две, три поръчки са ми по- изгодни от Yesstyle. Единственото неудобство за мен там е минималната сума за безплатна доставка.

# 513
  • софия
Много е относително. Последните  две, три поръчки са ми по- изгодни от Yesstyle. Единственото неудобство за мен там е минималната сума за безплатна доставка.
Цените в Yesstyle са по-високи в сравнение със Stylevana. Трябва да хванеш кодове, когато пускат. Аз пазарувах от английската, заради превозвач. Но там пък започнаха да ги залавят митниците и се губи всякакъв финансов ефект.
Но и SV имат мин. сума за доставка.

# 514
В момента съм сложила в количката VT - PDRN Reedle Shot 300. В  с кода за 15% излиза 60,25 лв, в Стилвана е 50 евро и не го ловят допълнителни кодове. за това казах, че е относително. Винаги гледам и на двете места, когато ще пускам поръчка.

# 515
  • софия
И аз затоеа казвам, че  винаги се търсят кодове за YS, базисните цени са по-високи, като се изключат  частичните периодични намаления  на брандове.
SV  има кодове и до - 20%, в момента- 16%.

# 516
Вчера пристигна и втората част от поръчката - гелът към машинката.
Еми съвсем друга бира е работата на машинката с този гел. Много плавно се плъзга по лицето, голямо удоволствие, доста време работих с нея вчера.
Само дето самия гел не е окей за мен. Моята кожа не харесва гел и най-малкото остава да лепне.
Чудя се дали да не го отстранявам и да нанасям друго след като приключа с машинката.
Приемам съвети.

# 517
Аз го измивам и си нанасям обичайните дневни продукти.

# 518
Аз мия гела, ползвах с Алое вера, да плъзга се добре, но остава лепнещ. Мия и слагам моите си продукти.

# 519
Благодаря ви! Явно и аз ще правя така Simple Smile
Иначе преди да го получа пробвах с друг гел за лице, но не е същото, не се плъзга с лекота.

# 520
Аз с първи позитивни впечатления от Мултипептидния серум на Медикюб, кожата ми е хидратирана и свежа, не лепне и усещам, че ми е добре с него. Момичета, имам молба, пуснете линкове към сайта за мостричките, че нещо го забравих.

# 521
  • София
Момичета, съвсем му изпуснах края с доставките, къде какво се плаща.... от YS са с включено ДДС, от SV английския пазарувах последно и плащах ДДС, а от немския как стои въпроса? От Jolse май пак се плаща ДДС.
И до къде ги пускате превозвач или БГ?

# 522
  • София
Аз поръчвам от SV.де през GGBG до Германия, не съм плащала ДДС.

# 523
Поръчах от SV.eu(форумния уред) до България и нищо допълнително не съм плащала.Пратката дойде със Спиди.

# 524
Какво ви е мнението за yesstyle и тяхната доставка? Миналата седмица си поръчах от тях и сега се притеснявам 😅 Поръчката ми ако е само 70лв дали ще я задържат в митницата и ще имам ли допълнителни такси?

Общи условия

Активация на акаунт