Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 764
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
На първа страница много подробно е описано всичко за чуждите сайтове(+ всякаква полезна информация).

# 526
Какво ви е мнението за yesstyle и тяхната доставка? Миналата седмица си поръчах от тях и сега се притеснявам 😅 Поръчката ми ако е само 70лв дали ще я задържат в митницата и ще имам ли допълнителни такси?
Нищо няма да ви задържат на митница, таксите са включени
Чака се много - след 3тата седмица след поръчката си следете тракинг номера да не би вече да е в БГ

Супер са си , само дето много се чака Satisfied

# 527
  • софия
Здравейте, като сме подновили темата за, доставките и мОтниците, да попитам как стои въпросът с немските такива ? Залавят ли  jolse и SV, когато са с  превозвач и как се освобождават?

# 528
Здравейте, като сме подновили темата за, доставките и мОтниците, да попитам как стои въпросът с немските такива ? Залавят ли  jolse и SV, когато са с  превозвач и как се освобождават?
SV са с включено ДДС

# 529

Моля за мнения за тоя продукт.

# 530

Серумът от една от най хубавите серии на известния бранд Суласу, предназначен за mature / застаряваща кожа. Скъпичък и много хубав. Цялата серия е много добра!

# 531
  • София
Направих поръчка от SV DE, поръчката е 99.98 евро, същите продукти в SV EU бяха 121.23 евро. И в двата сайта ползвах отстъпки, които са почти идентични.

# 532
Благодаря, Агент!

# 533
здравейте, искам да попитам - някой имал ли е опит с тоника на Mary and May

# 534

Може ли линк към мострите, моля!

# 535
Момичета, някой ползва ли новата версия на Beauty of Joseon - Relief Sun Aqua-fresh Rice + B5 SPF50+ PA++++?
Аз чак сега разбрах за нея, тръгнах да я поръчвам, но я открих само в skinguru24.bg
Читав ли е този сайт? Харесва ли ви продукта? Аз съм супер доволна от старата версия.
Ето малко за разликите в двата продукта:

# 536
Има я на много места и да,читав е сайта.

# 537
Ами, из българските сайтове навсякъде е изчерпана и случайно попаднах на този сайт.

# 538
Аз я използвам вмомента и много я харесвам. Много е лека и хидратира осезаемо. Не оставя никакъв бял филм, попива мигновено.

# 539
Супер, очаквам я с нетърпение вече!

Общи условия

Активация на акаунт