Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 623
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • При елфите ...
Здравейте! Аз съм от имащите машинката на Medicube и имам няколко въпроса към ползващите я. В интернет намирам информация за всеки от режимите, но не откривам точна колко често и по колко минути се ползва всеки от режимите. Мога ли да ползвам всеки режим по два пъти на ден и всеки ден? И как почиствате уреда след употреба?

В сайта на BareCare има много добри обяснения за използването на уреда...

https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-305

# 571

Със салфетка!

# 572
  • Germany
Признавам си, че винаги съм подценявала центелата или по-скоро я подминавах, защото нали за зачервявания, раздразнения … смятах, че не е за моята кожа. Взех една малка ампулка на Skin 1004 за тийна. Така се случи, че взех и аз да я ползвам. Само тонера на Pyunkang Yul и центела, денем и слънцезащита. Супер ми е кожата, е има и други благоприятни фактори, но определено винаги ще си държа налично нещо с центела.

# 573
  • Beyond the Frontiers
Не знам, но младежът (18) е супер доволен от Skin1004 - Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum. Ползва си я всеки ден. Твърди, че му влияе супер на акнето - не е от драматичните казуси по мое мнение.

# 574
  • на последния етаж
Привършвам околоочния си крем и не знам какъв да си купя. Със суха кожа съм, 40+.
За този какво мислите?

# 575
Привършвам околоочния си крем и не знам какъв да си купя. Със суха кожа съм, 40+.
За този какво мислите?

Не съм 40+, но и аз съм със суха кожа и този крем много ми харесва. Постоянно го подновявам. Има си апликаторче, което не го ползвам винаги.

# 576
Здравейте! Искам да започна да използвам машинката на Medicube, но наистина не разбирам от тези работи. Можете ли да потвърдите дали medicube age-r booster pro за бръчки и пигментни петна и кои продукти на марката се използват с него? Също исках да питам дали има някакви кодове за отстъпка в yesstyle за поръчката?

# 577
За този какво мислите?

Този на Medi Peel е с много хубав състав, заглеждам го от известно време, но сякаш консистенцията му е капризна според коментарите. Но според мен на тази цена си заслужава да се вземе, особено в България:
https://shop.lillydrogerie.bg/medi-peel-peptide-9-okoloochen-krem-40-ml-539088

# 578
За уреда на Медикюб има достатъчно подробни описания например в сайта на Беър кеър и не е нужно да се използват само продукти на марката.За бръчки и петна си изберете съответните продукти,но не очаквайте всичко да изчезне като с магическа пръчица.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 23:01 от dt

# 579
  • София
Здравейте! Дълго избягвах “нагазването” в тази тема, защото съм любознателна и със слаби ангели. Благодаря на всички пишещи и споделящи! Изчетох само тази тема, признавам си, нямах време за предходните. Дъщеря ми има акне, което е много странно, може няколко дни да има хубава кожа, а след тях без промяна в рутината й се появяват едни едри пъпки, но без връх. Обиколи ли сме всякакви дерматолози и сме изпробвали всичко от българския пазар в сегмента медицинска козметика. Дали й се запушват порите от слънцезащита или е нещо друго не знам, но ми се иска да пробва азиатска козметика за акнетична кожа. Бихте ли ми препоръчали някакви продукти, от които имате впечатления и определяте като действащи в тази проблематика? Въпросният Про уред, за който иде реч в тази тема, подходящ ли е за борба срещу акне. Предварително благодаря!

# 580
А ендокринолог/гинеколог посещавали ли сте?

# 581
Здравейте! И аз реших да поръчам така известната машинка на Medicube. Прочетох темата, но исках да питам дали някой има впечатления от доставка от stylevana - кои са доставчици и дали е желателна доставката със застраховка или може и без нея. Благодаря предварително!

# 582
Аз поръчах от Европейския сайт,без застраховка,със Спиди дойде.

# 583
За този какво мислите?

Този горещо го препоръчвам за сух контур-
https://www.yesstyle.com/en/a-h-c-premier-ampoule-eye-cream-for- … re&mcg=influencer

# 584
Аз поръчах от Европейския сайт,без застраховка,със Спиди дойде.
Извинявам се за въпроса, но със Спиди до адрес или до офис е? Тъй като има опция да си напишеш адреса и се чудих дали да не напиша адреса на най-близкия офис, както съм правила преди.

Общи условия

Активация на акаунт