Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 423
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Леле, какво има в Милва?

Според мен нищо, при покупна цена под 2 лв. за шампоан.Преди 10 години една колежка каза, че такъв обем никога е нямала както  от шампоан с хинин.Купих го, след това дадох една камара пари за шампоани против въшки, защото бях решила, че такъв сърбеж, освен от въшки няма от какво да е.Беше съвпаднал с период, когато моите момичета през седмица имаха.

# 226
Ясно, хич да не отварям...непосилни ще са! Flushed

Вписват се идеално в режимите за отслабване!
Нали, мажеш серум и не ядеш, защото не са останали пари...ще ме умориш! JoyJoyJoy

# 227
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!Желая ви хубава и усмихната седмица на пук на неприятното време, тук вали и е студено.
Мими, абсолютно, ама Ричард гладна няма да те остави.
Аз доизпивам кафето и тръгвам към залата.

# 228
Добро утро.  Това е любимата ми корейска маска. Кожата ми става много хубава след това.

# 229
Добро утро!
Боже тук вали мокър сняг!
Съни, при мен не се отваря маската! Аааа видях я. Да, и някой друг беше я похвалил!

# 230
Тук вече се показа слънце, но...

Зюмбюли и лалета под снега...

Аз съм в стил "многопластова зелка", че прибрах пуловерите Thinking

# 231
При нас тепърва трупа на едри парцали...парното шуми, а аз пиша ли пиша... 🤣

# 232
Не мога да повярвам, че времето в България е толкова ужасно.
Май видях само избраната за бала рокля. Чудесна е, дано е правилният размер и девойката да не се подлага на допълнителен стрес.
Няколко снимки от Лил, определено го подцених и е повече от чудесен за еднодневна разходка. Храната и бирата определено ме впечатлиха. Интересна смесица между френски финес и белгийска наслада.

# 233
Разкошна рокля Сиска!
Аз не бих връщала ако е за минимална корекция, аз в 99% от случаите правя корекция на рокли и панталони в талията.

Не знам как ме виждате отслабнала, но фактите са, че сутринта не можах да закопчая сакото на любим костюм и го отделих за подарък, преобляках се, извадих едно манто без хастар което ми стоеше чудесно миналата есен, но с по-плътен пуловер вече ми е малко 🫤
Та не ми пишете да не отслабвам повече, защото последните месеци купувам номер нагоре 🤣
Спорт, режим, дисциплина, ходене, тц....нищо не помага, вече над година съм в МП и всичко е различно....

Нищо де, за утешение си поръчах ново преходно палто и се влюбих в един черен шлифер, Сиска е виновна, с белия екип 🙃 Много ми хареса и загледах марката по-подробно и сега искам сто неща 🤣

G&B, благодаря за снимките 😘
Пътува ми се по света

Сиска, не знам къде се е объркал света, Магни е права за времето (Магни, черното съкровище е ❤️😍)

# 234
  • София
G&B, много ми харесва Лил! Много мой! Hug
Пък и слънце сте уцелили!

В София сутринта беше -1. Снежец през прозореца гледам. След малко тръгвам за групова интензивна тренировка, че тоя рожден ден доста се проточи....Sweat Smile

# 235
  • Ямбол
Роклята е много хубава, хареса ми много и в синия си вариант. Дано всичко с нея е ок и май месец да покажеш една щастлива абитуриентка, Сиска HeartHug

И тук вали сняг, заприличах на мокро кокошче докато стигна до офиса, навлякла съм се с няколко пласта дрехи, измъкнах ботите от шкафа и съм пуснала климатика на 24 градуса Joy

Копче, историята на близнаците в книгата беше тази, която почувствах най-много и усетих близо до моите емоции и чувствителност. Ще гледам и аз серията в четвъртък =)).

Взех една рокля от Ремикс, обаче ме притеснява размерът; пише, че е 36, но подозирам, че може да е ми е малка... двете седмици в Бургас с мосюто ми се отразиха приично на фигурата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 236
Копче, харесах го и аз, въпреки нагласата, че ще е скучен.
Вечеряхме в заведение до хотела с пивоварна в подземието. Имаше стъклени части на пода, за да можеш да видиш откъде идва бирата, която беше страшно добра. Не съм особен фен, но нямаше как да пропусна.

# 237
Мммм Майолке, много красива и много твоя рокля ❤️
Стискам палци да ти е тамън.
Представям си те в нея, с пусната коса.

Довечера ще търся из библотеката "Майките", искам да я прочета отново.

# 238
  • Sofia
Божидара ще е като кралица в тази рокля! Kissing Heart

Малко зимна пролет от вкъщи

Досега смятах бяло зелената комбинация за много свежа за летния сезон. Сега имам друг поглед върху нея.

Черешата е нацъфтяла в бяло - и цветчета,  и сняг.

# 239
  • София/Севлиево
Явно навсякъде е снежно.Добре че още се мотая и не съм прибрала зимните неща.Ама свекървата сутринта идва рано-рано да покрие цветята в градината,че маса ти пари нарина в тях, надявам се да ги спаси,уж само за днес и утре ще е тъй...
Страхотна рокля за бъдеща абитуриентка видях.
На Милва продуктите с хинин няколко пъти са ми решавали проблема със сезонен косопад(и никога не са ми дразнели).
И на Майолка роклята много ми харесва -в любимият ми син нюанс.Със здраве я носи.

Общи условия

Активация на акаунт