Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 425
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 240
Ох, Карен, искрено ме разсмя...Ермеса дойде, жесток е! Ще поръчам после и по голям!

# 241
Карън, красиво е 🙂

Честит парфюм Мими!
Взех си пратката с Елемиса, веднага мазнах на ръката, много ми харесва че попива и не лепне. Само аромата е малко по-силен, отвикнала съм с Шисейдото.

И във Фб ми излизат реклами на обувки, а дори не следя страниците 😃
Маратонките помня ги качвах тук и есента, красиви модели ❤️

# 242
Сега чак стигнах до "описанието на парфюмите", чета и мога да си избера по описание, но по смислената му част (нотките), но тоя абсурд, уж поетично нахвърляни с лопатата думи, които навсякъде са клише до клише и нищо не значат, дори ме е отказвал...
"дуалността на модерната жена, този разкошен удивителен...  ни показва, че в многостранната природа на съвременната женственост се крие истинската красота на това да бъдеш жена"
"ароматът на съвременната богиня, всички се обръщат след вас, дори боговете. Вие сте неустоима с уникалността си и чувствеността от..."
"събужда магьосницата във вас, за да изразите себе си. Любовно писмо до творческия ви дух, сияйният слънчев цветен букет на този парфюм прелива от изящни съставки, за да вдъхнови ума ви да се разхожда свободно, вплитайки фантазиите на място, където всичко е възможно. "
бррррр...
ПП: Това не съм си го съчинила, в Дъглас от описания на парфюми го копирах... Аз толкова "поезия" в три реда не мога да вкарам Joy математик съм, не артистична натура.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 17:08 от peneva_a

# 243
Ама много хора баш така усещат аромати, колкото и да е странно. Simple SmileАз съм прозаична в усещанията си- силен, слаб, женски, мъжки, сладък, горчив, цветен, цитрусов и тн.
Нито усещам последващи нотки, нито шлейфове.Но като чета запалените парфюмни фенове как говорят за ароматите, се чувствам глупава 😀

# 244
Как, като "богиня" ли усещат ароматите Smiling Imp
Аз различавам люляк, фрезия, круша и т.н.... сладникаво, цитрусово, свежо тревно и т.н. (това по нотките и кое след кое се разгръща...), ама... Всичко е за "силната и независима жена"... "магьосница", "богиня", "неустоима" и... "дуалността на съвременната жена", моооооля?!? Това пък как го надушиха в парфюма?
И арабските ванилови, и нежните, и плодовите... все са описания на аромата на "неустоимата женска същност".

# 245
Как, като "богиня" ли усещат ароматите Smiling Imp
Аз различавам люляк, фрезия, круша и т.н.... сладникаво, цитрусово, свежо тревно и т.н. (това по нотките и кое след кое се разгръща...), ама... Всичко е за "силната и независима жена"... "магьосница", "богиня", "неустоима" и... "дуалността на съвременната жена", моооооля?!? Това пък как го надушиха в парфюма?
И арабските ванилови, и нежните, и плодовите... все са описания на аромата на "неустоимата женска същност".
Ох, Пенева, седя и се смея... и аз ги четях едно време, вече отдавна съм се отказала. Те не казват нищо, бля, бля. Общо взето нотките мога горе долу да ги хвана, основните, шлейфове, мейфове - не. За този новия бях сигурна, че ще ми хареса. Рядко купувам без помирисване и рядко съм сгрешила. Но пък и с помирисани имам фалове. Няма вече парфюм, които да обичам, обожавам и да не мога миг без него като стария Шанел и стария Адикт. Сега се запалвам, ползвам година и ми омръзват. Адикта все още го подновявам и харесвам, но доста по малко от първия вариант. Шанела ми е ужасен в новия си прочит.
Ал, жестоки чепици...тази спирала харесваш ли я, ползвала ли си я преди. И аз свървшвам серума на Шисейдо и отварям чисто нов пълнител от 75 мл, само помпата ще преместя! Blush

# 246
Пенева, чета ги в една група във фейса и да, често си задават такива въпроси: кой аромат ви е най-сексуален, а-у и отдолу описват защо.
От “бабешка плюнка” до “Ханибъл Лектър” определения съм чела 🤪😀

# 247
Мими на какво мирише този парфюм, че го заглеждам отдавна? Струва ми се, че веднъж го пръснах на ръка в Дъглас, но не го помня. 😊

# 248
Пенева, чета ги в една група във фейса и да, често си задават такива въпроси: кой аромат ви е най-сексуален, а-у и отдолу описват защо.
От “бабешка плюнка” до “Ханибъл Лектър” определения съм чела 🤪😀
SatisfiedScreamAstonished Е, нееееее Sweat Smile
То и ММ има един аромат по който "припада", ноооо... На хартийка мирише странно. Щерката беше решила да ми пробва парфюмите, точно тоя (на нейната кожа) ѝ миришел на "боя за обувки" и се възмущаваше, че е траен Joy
Скрит текст:
Ей този BOUCHERON Quatre Pour Femme (EDP)
Описание в Дъглас:
QUATRE за жени, съвременна и дръзка ароматна интерпретация на иконичния прътен на Maison Boucheron. Бляскав и елегантен плодово-цветен Eau de Parfum. Уверен и модерен, той разкрива силата на характера на тези, които го носят. Ароматното изражение на деликатен баланс между съвремие и наследственост, иновации и традиции, шок и шик. Червени плодове, жасмин и мускус правят парфюма неустоим.

Най-много се впечатлих на "шок и шик"

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 17:28 от peneva_a

# 249
Ами, да Фаренхайта ми миришеше на вакса за обувки едно време.
Диа, има пачули, в Фрагрантиката виж по точно описание, че аз не умея да описвам.

Професионалното описание! Flushed
Опияняващият подпис на калохортус се преплита с деликатността на чудодейното зрънце. Топлият полъх на дъбово дърво и дълбочината на пачули подчертават магнетичната неповторимост на съчетанието. Barénia, сърцато тяло, обединяващо кожа и парфюм.

# 250
  • София
Барения много харесвам и придобих комплект 60+15. Самоподарих си го, на промоция.
Много се доближава до Жур, на първо помирисване. Няколко пъти го тествах на кожа преди да го купя.

Ходих до МОЛ-а да си прибера една поръчка от Златна Рибка и в Дъглас ми се прииска днес Адикт. Сега и двете ми китки ухаят на него Heart Eyes

# 251
  • Sofia
Баренията върху мен е остър и мъжки.
Не знам какво ще го правя.

# 252
  • София
Има нещо такова, но ми харесва.
Карен пробвай го върху някои от мъжете у дома.

# 253
Баренията върху мен е остър и мъжки.
Не знам какво ще го правя.
Или го подари...! Примерно на мен...или любима дружка 😁 Леко докарва на мъжки, да!

# 254
  • Бургас
Аз само като видя шипри знам, че няма да ми хареса. По принцип на тази марка само някои от градините ми допадат.
 Фаренхайт за мен е уникален, жалко, но сега на мода са други аромати.

Общи условия

Активация на акаунт