Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 105 450
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 615
Не  придава ли излишен обем такъв модел дънки? Аз май само някакви много тънички летни панталони (и поли) с ластик в задната част на колана имам. Когато има набор по цялата талия на мен ми издува баш на корема и не се харесвам...

# 616
Придава обем - ластик или повечко басти и човек бухва.

# 617
  • София
И аз харесвам на ластик. Взех с ластик само отзад от магазина на Nadia style на Раковски, имат хубав деним от турските и цените са прилични.

# 618
Ето кюлотите на Манго рязани долу. Аз ги имам от преди 3 години. Рази година пак ги има в този цвят, черни и тъмни мисля…

Аз търся черни дънки, с ръб долу, широки. Но ме чувал. Имам черни Сникърси с бели подметки на еко и нямам с какво да ги нося…
Взех едни от НМ и ги върнах. Идваха една идея по-дълги от това, което искам….

# 619
  • София
Харесвам аз по-къси широки панталони. Като на Мариета. Със спортни обувки. С равни обувки също.Малко по-лежерно ми стоят. 7/8 също харесвам. Дългите само с токчета или платформи.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 23:24 от asa

# 620
Повечето ми широки дънки меко казано “метат”, направо си нося боклука с мен, като на хонорар от чистотата съм, затова и ги подгъвам, ама така пък стават като лодка и пак събират пясък и камъчета..Май ми трябва шивач…
DG са уникални!
Азиатската дама с широкия панталон също много ми допада!
Изтървах Магни, но видях другите момичета - супер сте всички!

# 621
  • София
На Прада, мъжките къси чорапи, опънати до където стигнат ми идват в повече.

# 622
Опънатите чорапи, непокрити от пола/панталон изискват дълги съвършени крака. Виждала съм красавици, които изглеждат свежо  и закачливо. Аз не смея. Но и не отричам Simple Smile.

# 623
  • Ямбол
На мен ми допадат чорапките, но на моите прасци стоят доста хумористично.
Много ми харесват и широките панталони, имам такива, на Уникло, Кос, на Зара, някои са по-дълги, други по-къси. Нося си ги всичките.
Много исках и аз да си намеря хубави черни дънки, имах едни на някаква корейска марка, съсипах ги от носене. Сега имам една на Онли, точно кюлоти са, малко къси; и едни на H&M, съвсем обикновени. Ама нещо и двата чифта не са ми присърце, пак посягам към най-старите и изтърканите 😅.

# 624
На мен ми допадат чорапките, но на моите прасци стоят доста хумористично.
Щот не си видяла как биха стояли на мен! 🤣 Футболистите боб да ядат 🤣
Широки панталони с ластик не са за мен..но на много мацки отиват...само да са дълги...къси и широки ич не ми допада...но с уговорката, че има мацки дето им стоят!

# 625
Майора спомена COS.
Това пробвах в Италия , но не взех

Имаше много и хубави рокли!

# 626
  • тук-там
Мале топ е, Мариетке!

# 627
Мариетка, супер си!
Върнах се да погледна чорапите на Прада, с риск да прозвуча извратено - много ми харесаха:)
Ама всеки гледа от собствената си камбанарийка, аз съм носила подобни като по-млада.

# 628
Много са си добре чорапките ❤️
Носила съм точно така с токчета и бизнес костюм. И с рокля. И с бизнес черна пола и риза, и изобщо обичам такива неща.
Но като по-млада, а сега се радвам на младите, които и перо да си сложат са хубави

И съм реди с аутфита токчета, широки размъкнати светли дънки и черна тениска 🖤

Мариета, тези дънки стоят доста добре, черни са, не пада боята при пране, памук и лиосел.

https://www.zara.com/bg/en/trf-wide-leg-mid-rise-full-length-jeans-p03607026.html

едит: Мнение за Alohas?

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 23:09 от Al Georgieva

# 629
  • София
Ако не се лъжа Пинки имаше техни сандали и беше доволна.
Вие сте на вълна дънки, а аз вчера си купих лятна-лятна рокля:)

Общи условия

Активация на акаунт