Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 913
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 750
И аз гледам да пазарувам от магазин.
В Дика са много любезни 🙂
Ама сега ги заобикалям, да не се подхлъзна с някоя рокля
И аз, като натрупам прекалено много парцали и почвам да се длазня, че няма къде да ги побирам..
 🤣

# 751
А, същата драма 🤣
Сега е на косъм да се препълни и кротувам - ни за рокли, ни за нови токчета има място.

# 752
Не съм спонтанна и място имам, пращайте към мен Grinning

Сбогувам се с Единбург - кратко и не много сладко беше, че не успях да видя изложбата, за която точех зъби! Но ми хареса!

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 01:05 от Agent Provocateur

# 753
  • В заешката дупка
Уф, аз бистря световните проблеми Trollface из други теми и съвсем ви забравих. Но ми домъчня за приятната и ненатоварваща атмосфера тук сред вас. Flowers Hibiscus

Зари, смесени са ми чувствата за тези обувки. А и цветът е един такъв…

Аз нямам нищо интересно за показване, а и за споделяне в контекста на темата май. Ама да не е баш без хич:

Скрит текст:

Последните сияния, че вече денят прогресивно расте.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 04:49 от ЧеКа

# 754
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Жестокият работен маратон е към края си, издържах го, въпреки, че не вярвах.Успявах и да спортувам и общо взето съм доволна от себе си.Абсолютно всичко съм прочела, но нямах възможност да коментирам.

Първо искам да пожелая безкрайно щастие на децата на Магни.Феноменални снимки и прекрасно поднесен разказ.
Видях Копче и дъщеря, Мими, деколтето на Марджи е страхотно, Ал навсякъде ми харесва и съжалявам, че пропускам доста.
За Богданска знам я още от преди десетина и повече години, когато се снимаше с дрехите в магазина на една приятелка в Благоевград.За розовата рокля и обувките с розите, аз лично ги разглеждам като "в музей".Харесаха ми на снимката, не ми изглеждаха евтино, но това нито за миг не съм го пресякла през моето ежедневие и да разсъждавам от тази гледна точка.Аз както знаете никога, ама никога не съм обличала къса рокля/пола и не съм си показвала краката, ама винаги съм харесвала добре стилизирани къси поли/рокли.

Зари, обувките ми харесаха и ще се радвам да покажеш снимка като ги съчетаеш.
Снимките на Чека и Агент ми харесаха.
Аз също нямам вече никакво място, въпреки огромните вградени гардероби и затова всичко отива в стария ми апартамент.

Пожелавам ви хубави почивни дни!

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:33 от siska79

# 755
Магни, давай снимки.
Е такава рокля имах същата ❤
Някъде имам и снимка...

Всички имахме такива рокли. Преди 100 години обаче. Тази е от 2011 някъде ако добре помня. Тогава тъкмо се бях преместила и  много се изненадах като видях местните дами да ги носят отново.

Скрит текст:

Като дънковата рокля подобна загледах вчера на витрината на магазин до нас. За много по-скромната сума от 35 евро. Но нещо не съм убедена, че ми се носят вече подобни кройки и модели. Като цяло съм на друга вълна и като теб съм най-често с широки дънки и тениска. Надявам се лятото да ми дойде пак мерака да се кипря. Но имам количества за доизносване и нещо много трябва да ми хареса за да го купя.
Сиска, благодаря ти! И ти си както винаги елегатна и красива.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:07 от MagniМ

# 756
  • София
На мен онзи ден ми сервираха цена от 600 лв за дънкова рокля на Раковски, в магазин Novantis.

# 757
Grinning да си седи в магазина тази рокля. В днешното презадоволено време за тези пари дънкова рокля трябва да е нещо много уау, че човек да се замисли да покупка.
Сега рокля от деним е в тренда и съответно всички брандове имат, другия сезон не се знае.

# 758
Аз влезнах в Луизата да пробвам дънковата рокля от витрината.
Стои феноменално ❤️
Но и е много непрактична за мен.

Агент, Единбург ми е номер едно в списъка и по-следващато пътуване ще е до там.
Вярваш ли че един ленен костюм в малинено цикламено като го облека и имам усещането че съм го извадиля от твоя гардероб. И с шоколадова кафявите блузки дето го нося и съвсем.

Магни, аз много обичам дънки и тениска 🙂
Чудни сте двете.

Сиска, ти си дама със стил.
Не съм се съмнявала, че ще издържиш маратона, че ще спортуваш и ще си винаги с червило 💋

ЧеКа 🙂

Вчера не видях Марджи с роклята

# 759
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета, Сиска и Магни ме оставиха speechless, Сиска ми и еталон за old money look, DollarWear HandbagWear High HeelWear LipstickHeartHeartHeartа пък краката на Магни – ами…. безкрайни са! HeartHeartHeart
Ето ме и мен: 2000 vs 2025 В късо „преди и сега“, на 35г. съм и в лилаво, модата е въртележка, върти се безспир. Лилавото, което носим сега беше модерно и тогава, мантото е от естествена кожа – страхотно, не си личи добре на снимката за жалост. Вижда се само, че всичко тече и се променя /Panta Ray/, променена съм и аз до неузнаваемост. Важното е, че остарявам, което си е привилегия, не всички успяват, а дали е „със стил или без“ - въпросът е спорен, but who cares. JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 21:45 от kolevaangela

# 760
Анджи, правя си за всичко.Като киноактриса си в лилаво.
Аз с нов маникюр и педикюр в същия цвят:

# 761
От мен набързо летищен стил, ще ви изчета като кацнем на спокойствие със ирландско уиски и шоколад.

# 762
  • В заешката дупка
Аз къси тесни поли/рокли носих като по-млада. Имах сравнително хубави крака, макар и не такива изящни и дълги като на Магни. Heart Eyes

Мисля, че това е едно от последното ми обличане на такава рокля. Преди около 15 г.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 18:59 от ЧеКа

# 763
В Ирландия ли отиваш Агент?

Крака още има, лице няма вече.....

Анджи, много си права 🙂

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 07:26 от Al Georgieva

# 764
  • Burgas, Bulgaria
Ал, имаш прекрасни крака! Heart

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 17:53 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт