Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 730
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 960
мтз, ти си като модел отвсякъде /чета понякога в темата за кучета, скоро гледах твоя снимка с Нъки и Мокка - къси дънки и бяла риза беше на нея/ - възхитих се. Мисълта ми е, че всичко ще стои на теб.

Завидях благородно на които нямате бели коси. Егати епичната борба с корените - аз съм в отбора на Пенева.

# 961
И аз съм в борба с корена на слепоочията.Нищо не ми покрива там.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:10 от ДХ3

# 962
  • Бургас/Пз
Откакто се прибрахме след Великден времето за нищо не ми стига. Успявам да ви прочета и да ви се радвам на хубавите снимки. Исландия ме впечатли много 🥰

Дайте идея къде да търся подобна шапка

Чакам Дика да пуснат тази рокля. Има я само в ИГ само засега

# 963
Ани, намери 10 мин време с кафето да ни разкажеш за твоето пътуване моля!

Mimi, дивото къмпингуване е разрешено в Норвегия - "freedom to roam" И ако не се лъжа във Шотландия!

Гад, ния обикаляхме Норвежките национални паркове със кемпър - беше ни първото наемане на кемпър в живота - и оттогава съм огромен фен на този modus operandi Simple Smile И комфорт и възможност да видиш много и да избягаш от тълпите без да губиш никакво време в чекиране/пакетиране/чакане по кръчми. През Юли се будехме на 4С, но бих се върнала на мига там! A безкрайните летни дни са оптимални за шофиране!

Чека, разбира се, че за три дни не мога да придобия адекватна идея, но определено тази сурова и минималистична красота много ми импонира и с удоволствие бих планирала по-обширна обиколка (и без деца!)! А, влюбена съм и във скира ви, освен в изключително милите хора също!

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:44 от Agent Provocateur

# 964
# 965
  • Бургас/Пз
Благодаря, Диа. Извинявам се, че не уточнихме, че търся бяла Simple Smile. Ще разгледам предложенията покрай тях може да изскочи и "моята"

Агентче 🥰😘

# 966
  • В заешката дупка
Чека, разбира се, че за три дни не мога да придобия адекватна идея, но определено тази сурова и минималистична красота много ми импонира и с удоволствие бих планирала по-обширна обиколка (и без деца!)! А, влюбена съм и във скира ви!

Хайде, ела пак. Simple Smile Тогава може и да успеем да се видим, че сега уви, нямаше как. Скир мисля вече правят на много места по света. Даже в България съм виждала, но не съм го опитвала.

П.С. По повод на дяна, за който пишеш. И сега през няколко година на същия ден се прави нещо подобно - всички жени излизат от работа около 15:00, заради разликата в заплащането с мъжете.  Смята се, че жените след това време работят безплатно.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 15:55 от ЧеКа

# 967
Ще! Simple Smile

PS  В самолета снощи гледах безкрайно интересен документален филм, горещо го препоръчвам, ако не си го! Всъщност горещо го препоръчвам на всички девойки в темата - много емоционален и хубав и релевантен!

THE DAY ICELAND STOOD STILL
The unexpectedly funny story of the day in 1975 when 90% of Iceland's women walked off the job and out of their homes refusing to cook or to take care of the kids - bringing the country to standstill and catapulting Iceland to the "best place in the world to be a woman!"

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:18 от Agent Provocateur

# 968
Агент в България дивото къмпингуване изглежда малко по различно от чужбина. Който е виждал палатки с купчини боклуци, кенове, запалени огньове насред защитени територии и пр. знае какво имам предвид. По една или друга причина  го налюдавам и нещата са доста па различни от примерно една Гърция. Simple Smile Диво къмпингуване е за хора, не за нас. Както и да е... Simple Smile

# 969
  • София
Сиска, определено имаме различни стилове и възприятия. Днешните 19годишни, явно не са като.... днешните 50 годишни. Smiley
В моя стил се включват и ... самолетните билети Blush до Италия, че даже Виена (днес имаше x15 EUR в посока) за вечеря за двама за тия пари. Абсурд!
Скрит текст:

Показвам маникюрче от днес

И ...нови златни обеци! Закъснял подарък за Юбилея от майчето Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 18:22 от kopche

# 970
Купих си подобна шапка от разноцветна хартия, като се прибера ще видя ФБ/инстаграма им - на щанда имаше във всички цветове, вкл бяла и черна. Дамата плете и по поръчка.

Дика ми е на път, ще погледна за роклята.

ДХЗ, едни балеринки на този ти вид ще са супер 😘

Мими, знам за какво говориш.
Като бяха малки децата, участвахме като доброволци в почиствания на нац.паркове - ами отвратителни гледки....

Копче, честити обици!

# 971
  • тук-там
Обеците много ми харесват! Ръчна изработка?

# 972
Ал, панталоните тематично вързах с маратонките със змийски принт, както и блузата с тях.Те имат змийско и пепел от рози, блузата е много бледо лилава.Но ми се свариха краката. Изведнъж стана топло.Пончото го взех колкото да не ме свари неподготвена времето, но не го облякох, само го мъкнах.

# 973
Те и хората не са съвсем виновни. Отдавна говорим, че в природните паркове е добре да се обособят места за къмпингуване. Но както е по белия свят, с кошчета, санитарен възел и пр. Иначе за какво ни е тази прелестна природа ако трябва да я гледаме от бетонните хотели по морето само. За това ходя по островите, ниски хотелчета, отстояния, зеленина, запазена природа, но ИЗВЪН сезона. В разгара на лятото не мога да си го причиня. А и съвсем извън цивилизацията не е за мен, примерно палатка. За кемпер бих се замислила и съгласила.
Да кажа днес бях на контрола за ИР и Щитовидната. Всичко е влязло в норма, но продължавам къс Сарита.

# 974
  • София
Обеците много ми харесват! Ръчна изработка?
Благодаря! От обикновено малко магазинче ги купихме днес. Не са поръчкови. Избрах ги по 2 критерия -да са с английско закопчаване и да ми скриват... една стара дупка на ухото. Blush

За кемперите. Не е моето. Мечтата на ММ е да обиколим Нова Зеландия с кемпер.

Мими, права си за нашите паркове. Няма условия. На Иракли е ...как беше казано в "Господари на ефира"... Природата е ...най-голямата тоалетна! За съжаление, е това - милата ни, родна картинка. И на Камчия това видях и на Ропотамо. Комарници и нужници на открито....

Общи условия

Активация на акаунт