Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 727
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 975
Копче, остави се...и моят гледа кемпери на старо...вика поне няма да миеш тоалетните по хотелите. 🤣 Не се виждам аз много в кемпер...ма знаеш ли! 🤣

# 976
  • Sofia
Веднъж съм била на палатка и много ми хареса,  предполагам че с кемпер е още по-яко - най-добрато от двата свята между дивото и цивилизацията.

# 977
Я вижте каква мостра си намерих, ще я взема за Гя. Регенериращ нощен крем със стягащо действие. Дано бива

# 978
ММ също гледа кемпери, пък аз му викам "понеже малко пътувам, че и кемпер сега"

Влезнах да видя в Дика за роклята която Ани е харесала онлайн и се снимах за темата, доста по-наситени са цветовете, но с офисния телефон толкова
....

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 08:53 от Al Georgieva

# 979
  • София
Мими, не съм в Гърция сега, но обичаме да ходим често там. Браво, за резултатите!
ММ иска да купи каравана и да я постави някъде из гръцко.  Blush
Уикенда и аз се каня уж да посетя някой магазин за нещо новичко.
Копче, хубави маникюр и обеци. Да са ти честити!

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 19:34 от Rodiva

# 980
Мими, не съм в Гърция сега, но обичаме да ходим често там. Браво, за резултатите!
ММ иска да купи каравана и да я постави някъде из гръцко.  Blush
Уикенда и аз се каня уж да посетя някой магазин за нещо новичко.
И нашия иска там да я постави 🤣

# 981
  • Mediterraneo
Ето ме и мен днес, извадих тази чанта да я понося малко, че я бях забравила.
Скрит текст:
Копче, сакото, което си си поръчала, ама не се вижда добре. Супер ми е удобно, нося го с дънки и маратонки само.

# 982
# 983
  • Бургас/Пз
Супер, Диа 🥰
Ал, много ти благодаря Simple Smile тия маратонки са много готини. Полата плисе ли е?? Много добре ти стои.
Копче, маникюрът е прекрасен както винаги, обаче обиците са страхотни

# 984
  • Велико Търново
Ал, отново си страхотна!
Копче, много са хубави обеците, със здраве си ги носи.Най-хубавото в този живот е, че сме различни.
По повод на белите коси и друг път съм се "хвалила", че само бели коси, петна по лицето и гърди нямам, от всичко друго има в излишък.

# 985
  • тук-там
Какво мислите за дървена чанта?:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D … lorId=700&style=0

# 986
  • София
В Тайланд такава струва 200 бати (10лв). Масимо, ме убиват и те с ценообразуването си! Smiling Imp

Аз тази съм харесала в Тему. Добре, че моята приятелка (жена с 50+ чанти Laughing), да ми отвори очите за чантите им!
https://share.temu.com/PF39GqDM5YA

Сиска, Ани благодаря момичета! Обеците исках да са ми спомен от мама! Heart Eyes

Тарти, хубаво е сакенцето, но моето си чака ред за ютия още. Бая омачкано дойде. Как не съм видял, че няма джобове тая наметка!?! Обичам да има къде да сложа телефон, поне! Ама, цветът е това, което ми продадоха АЮ Laughing

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:02 от kopche

# 987
  • Mediterraneo
Дааа, намачкано и без джобове Simple Smile И аз не го бях уточнила това с джобовете, ама го преживявам с удобни джобове на широките дънки.

# 988
Ужасно неудобно ми е да нося каквто и да е в джоб. Единствено в заден на дънки телефон понасям. Така че моля дайте линк за това сако. Точно за дънки го искам. 🙏

# 989
Супер снимки от Исландия видях.
Karen, успях да те видя този път- хубавица!

Mtz,  на прима виста ми харесва, аз харесва такива по-различни и нетрадиционни чанти. От снимка е трудно да се прецени за изработката, ако елементите не са добре полирани ще ти прави топчета на дрехите и нямам опит да преценя доколко ще е удобна на рамото дръжката. Хубаво е, че има торба от плат вътре, тази торба, ако има и джоб ще е супер. Ако нямам такова количество чанти от плат, слама и т,н вероятно и аз щях да я мисля. Имам дървен клъч, купуван преди години от Манго. Страхотна изработка, но само един път съм го слагала, много нефункционален, но всеки път като си го видя в гардероба си го харесвам и казвам, по-често трябва са му намирам приложение.
С масимо съм в love-hate отношения. Харесват ми модели, но не са за моята структура и рядко нещо ми става. Че са скъпи и качеството не и уау, така е, ама пък тоз пусни дизайн дърпа и се подхлъзвам от време на време.

Grinning не помогнах  особено с моите размисли, не съм аз човека, който да дава мнение за чантите с мойте шаренийки.
Grinning установих, че имам само 2 черни чанти, едната си е типична бизнес чанта, другата среден размер лъскава едра шагренова кожа и ми трябва ежедневна черна чанта, за да си нося някои по-шарени и цветни дрехи и а-ха да купя някоя и не купувам.
Харесах 2 чанти, едната червена, защото при наличието на няколко червени, нямам от кожа обикновена, а другата тъмно кафява модел, от който винаги съм бягала и пак така - а-ха да ги купя и като взех да мисля и не ги купувам.

Grinning в някаква шопинг дисциплинна драма съм. Самоанализирайки се, установих, че при мен средно положение няма, тези разумните покупки като почна да ги мисля и не ми се получават, някой ви отмъкне нещото под носа и после ме преследва, в същото време със спонтанните покупки понякога съм на копчето балтон.

Общи условия

Активация на акаунт