Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 384
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Днес подреждам чекмеджета, събрала съм купчина мостри...нямам желание да пробвам никоя. Ще ги давам на малката довечера, а антиейджа на колежките!

Маркирали са ми около 15 мостри на Герлени и Шанели, и в понеделник всичките отиват при моята приятелка.
Понеже ще ми спират любимия фдт и взех два.Сега имам 10 неотваряни фдт и в следващите две години ще затварям очите за нови такива.

Ал, страхотна, невероятна, прекрасна!Родена си за манекен!
mtz, каквото и да облечеш, все ми харесваш.
cloe, жестоки обувки!Много ми харесаха.

При толкова много парфюми, нямам грешка при избор.Само едни прехвалени не ми харесват и продавам/подарявам.Те ми бяха подаръци.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 10:52 от siska79

# 151
Рим ми е любим и сентиментален град! 🤩
Благодаря, момичета! 🤗 Сиска пробвай обувки с такъв ток може да се окажат много удобни и за теб. Градът, в който живея е ала В.Търново с много баири. 😁Бежовото е много твой цвят. Декември месец слагах и махах от кошницата едно страхотно двулицево яке на Макс Мара. Хем спортно, хем и елегантно. Зумни го и ще видиш камилският косъм, който го прави много шик.
https://eleonorabonucci.com/it/max-mara/donna/abbigliamento/giac … 6#&gid=null&pid=2
Мисля, че ще ти отива и е в твой стил.
Отказах се от него, че не е мой цвят и, за да работи за мен трябваше да слагам червено червило. Ангажиращо много, ама и много ми харесваше. Много го мислих, ама много.

МТЗ, много ми харесваш! Дънките ти стоят страхотно и са ти идеални на дължина. Макс Мара шият за високи дами. Трябва да режа доста от дължината на панталоните.
Забравям да те питам какво правиш на косата си? Стои страхотно небрежно и ми много харесва.
Аз пък обичам да гледам сняг и хич не давам зор да се затопля. 😁

Ани, топло ли стана при вас? При мен е странна работа сутрин и вечер температурите падат до 9 градуса и си е студ. През деня се качват до 20 градуса. Много народ е болен, то да не знае как да се облече човек.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 21:45 от cloè

# 152
  • Велико Търново
cloe, ти сърце нямаш ли?!Купих първия двупосочен билет за Филаделфия и имам след месец рожден ден, а какъв по добър подарък от "вечно" палто.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 21:01 от siska79

# 153
Сиска, не можем да кажем на хубавото, че е грозно. 😁
Макс Мара са си класика и както казваш “вечно” палто. Определено си заслужава инвестицията, но мен ме спря цвета. То е от предният сезон. За есен/зима 2024/2025 го имаше същото, но с качулка. Също и в тъмно синьо, но на мен модела с качулката не ми хареса.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 21:07 от cloè

# 154
cloè, якето е страхотно и както е съчетано с панталона - много ми хареса Heart Eyes! Този е цвят много мой.
Честити нови обувки на теб и Ани - чуден цвят!
мтз, супер с тези дънки, също  и с предните, които показа - много ми хареса!
Сиска, грееш на снимката -  каква хубава усмивка!

Вчера тук заваля изведнъж, аз без чадър. Къде да се скрия, къде - в Парадайс. Заредено е с нови колекции. В Зара имаше хубави блейзъри, на един светло розов хвърлих око, но не пробвах. Помотах се и в други магазини, но не бях в настроение за покупки като цяло.

Купих си черешки, създават ми настроение в тази дъждовна и хладна пролет. Аз не обичам масовката и ако видя още двама с черешки ще ги махна /както писа и Агент, на едно мнение сме/, но засега не съм видяла нито един и си ги нося.

За срещата нищо не мога да кажа от сега, ако се организирате пишете на ЛС.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 13:42 от Sweta

# 155
  • Велико Търново
Сега питах мъжа ми дали не иска да ми го подари, той каза, че не иска, но е убеден, че ще го види у нас.
Сега се сетих, че никога не е забелязвал дрехи, обувки, прически и т.н.Шапка свялям на мъже, които забелязват всичко, а на Ричард съм заклета почитателка!
Казвала съм и друг път, че като бяха малки децата и мислеха, че си купувам подобни модели очила, че да не забелязва, че са различни.

# 156
  • Mediterraneo
Аз, след умуването ми за роклята, нямаше начин снощи да я облека. На излизане беше хладно, после си стана направо студено, а, както и предполагах, вечерта завърши съвсем рано сутринта.
...

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 11:33 от Тарталета

# 157
  • Бургас/Пз
Сис, много си хубава. Усмивката ти е просто прелест 😘
Ал, знам си аз, че една червена чанта прави чудеса. И още веднъж да кажа - Не от-слаб-вай. И не, не е от черното.
Света, много сладки черешки. Аз търся много малки, които да са подходящи за яката на ризата.

# 158
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, ти си класа, класа!!! Heart Ани, разбира се, че ще се съобразим с всички момичета от Бургас, за да  се видим. Gift Heart Светка, черешките ти са много оригинални. Revolving Hearts Тарталета, супер си, момиче! Two Hearts

# 159
  • София
Сиска, МТЗ, прекрасни сте!

Този път и аз ще дойда на среща.

Откакто съм в тази тема, общувам с вас и се наслаждавам на снимките ви, толкова по-спокойно приемам годините си. Благодаря! Нямам търпение да се запозная на живо с всички ви.

На мен съвсем ми посивя косата, благодарение на децата ми вчера и днес. Вчера голямата си изпусна влака за летището. Следващият, който беше след 30 минути се движеше с още толкова закъснение. И тя се качи на влак с час закъснение. Но откри fast lane-ът и се прибра. Днес малката си загуби/откраднаха й портмонето в Париж. С личната й карта в него. Казано накратко, последните 24 часа бяха много интересни.

# 160
Нали, Света? 😁
Черешките са ти много готини. И аз съм същата като стане нещо масово не го нося. 😂
Ама правя следното, ако много ми харесва чакам да отмине модата/бумът и си ги нося после пак. 😂Когато народът вече не ги носи. 😆

# 161
  • Ямбол
Тарти, хубава си пак, жалко, че не е било подходящо времето за роклята 🤗.
Копче, дъщеря ти в чия роля е в сериала? 
Ехх, Маркето 😎, пропуснах го докато бях Бургас; ходихме в La Ferme една вечер, но не ми се видя кой знае колко впечатляващо.

Малко в повече ми дойдоха разни лични събития от последните дни и се чувствам изморена.

# 162
Много сте готини мацки!
МТЗ, мтого е шик с това елече...Сиси грее както винаги, Тарти добре ти се е получил тоалета. Браво на всички!
Аз днес много се вбесих, тръгнах да търся тиган и форма за печене. Божееее по всички магазини само боклуци...форми по 10-12 лв., долнопробни, от сега обелени. Същата работа като при дрехите, ако са евтини пълен брак, ако са качествени безбожни цени! Средно ниво - няма! Накрая се прибрах компромисно с форма на Луминарк и тиган на Тефал. Тва е положението...!
Ани, разбира се, че ще те изчакаме...трябва да се вмъкнем в седмицата след Великден, че после аз заминавам на Амолиани! Wink

# 163
  • София
Мими, в магазините Гама елит (продават Брабантиа) има една марка тенджери и тигани BEKA. Първите тенджери, които си купих са от 2007 и все още изглеждат като нови. Имам и от по-скъпите и от по-евтините им тигани, много са качествени.

# 164
Цитат
Света, много сладки черешки. Аз търся много малки, които да са подходящи за яката на ризата.
Ани, моите са много малки, подходящи са за яка на риза, но не мога да дам линк, защото са от малък физически магазин. Подобни малки и по малки гледах в Bijou Brigitte:
Скрит текст:
тези черешки са 2, 5 см./2,8 см.

тези 2 см./2 см. /тук и лимончето е много сладко/

Клое, абсолютно - като се зуумне, както си написала, се вижда цялата му красота!

Етомира, не те видях вчера, ще се радвам да се видим на живо.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 01:31 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт