Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 423
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 210

Мими, не си се изприщила от мострата, нали?Тази серия хареса ли ти?
Срам ме е да кажа, но по скоро не. Това обаче ми хареса много, много! Тез моми в мола са ми дружки ще помоля за още мостри. Серията за коса е убийствена...таз вечер и шампоан и маска пробвах!

# 211
  • Велико Търново
Аз щях да напиша, че и на мен не ми харесва, ама ме досрамя.
Аз сега съм с тази серия, която ти показваш, но за мен има най-доброто, което съм ползвала е сюблимаж.Искай мостри, ако имат момичетата.

# 212
Аз щях да напиша, че и на мен не ми харесва, ама ме досрамя.
Аз сега съм с тази серия, която ти показваш, но за мен има най-доброто, което съм ползвала е сюблимаж.Искай мостри, ако имат момичетата.
Кои е сюблимажа, пак ли е на Орхидея Империал. Серума микролифт обаче наистина стяга контура и дава блясък, но няма начин да го купя. Това надминава психологическите ми граници за козметика. Sad

# 213
  • Велико Търново
Сюблимаж е Шанел.

# 214
Ясно, хич да не отварям...непосилни ще са! Flushed

# 215
Сиска, роклята е уникална.  Нейната да е.
На принципа с жабата и коня, поръчах гарленската маска за коса, ама косата ми никак не е уау след нея. От петък съм с нова прическа, съвсем къса стана, не беше това идеята.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 21:31 от Sunny29

# 216
Диска, роклята е уникална.  Нейната да е.
На принципа с жабата и коня, поръчах гарленската маска за коса, ама косата ми никак не е уау след нея. От петък съм с нова прическа, съвсем къса стана, не беше това идеята.
Маската ли не ти харесва или новата прическа?

# 217
Като сте се заговорили за маски за коса да споделя, че си купих една на Ния Милва от Лили-то.
Отдавна не бях срещала маска, която да се втрива навсякъде, в т.ч. и в корените.
Много, много приятно съм изненадана.
Косата е много хлъзгава, жива и витална.

# 218
Марджи, коя е?
Аз от ДМ взех тези маски, много ми ги похвалиха, на се седи 4 часа. Да уточня за лице са! Wink Като я пробвам ще кажа, корейска е!

Сега съм пляснала една секура и гледам филм.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 21:45 от mimi.7299

# 219
  • Велико Търново
Ясно, хич да не отварям...непосилни ще са! Flushed

Вписват се идеално в режимите за отслабване.

Съни, аз имам цялата серия-шампоан, балсам, двойната маска и серума за скалп.Уникална ми е косата, никога не е била по-хубава, дори и след фризьор.Снимах се, ако ми остане време ще щача снимка.Косата ми е тънка, но гъста.

# 220
Маската не ми хареса.  Ама и прическата не стана като тази, която исках.

# 221
Марджи, коя е?
Аз от ДМ взех тези маски, много ми ги похвалиха, на се седи 4 часа. Като я пробвам ще кажа, корейска е!

Мими, това е

# 222
  • Велико Търново
Коса

Скрит текст:
Скрит текст:
моля, да се правите, че не виждате бръчките
Аз на Милва нищо не бих ползвала, ама нищо.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 05:07 от siska79

# 223
Леле, какво има в Милва?
Много харесвам и шампоаните им.
Преди доста години, може би 10, един фармацевт ми спомена за тях, никога преди не ги бях чувала.

# 224
Маската не ми хареса.  Ама и прическата не стана като тази, която исках.
Направо съм изумена. Моята косй също е тънка, с маската става уплътнена и жива. Но явно панацея няма...всеки е различен.
Сис, косата ти е божествена.
Марджи мерси, не съм я виждала тази, или не съм обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт