Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 752
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте, дами. След по-малко от месец ставам на 40г. Радвам се да ви чета от доста време. Исках да се включа и да попитам, тук има ли дами над 40 с по-тъмна коса? Проблемът е че се притеснявам да не е твърде изкуствено тъмно за тази възраст. Боядисвам се с Lakme Chroma 4.00. Половинката ми държи да запазя този цвят и слята че 5.00 ме прави стара... и червенее. Но аз преди година бях с 5 и някак по-меко стоеше цвета. Хиляди глупости са ми в главата и този цвят ме терзае. Вече все по-радко срещам жени и по улцата с толкова тъмна коса и се питам в мен ли е проблема. Демоде ли съм.

Бихте ли споделили кой цвят боя от тъмните ползвате и какво мислите за тъмни коси от типа на Деми Мур...

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:30 от Primrossseee

# 901
Аз се боядисвам с 5-ца, смесвам с боя над 5.На 48 почти.Какви са тези абсурди с боята? Ако съм над ниво 6, с моята кожа директно мога да мина за някоя жена от малцинствата , без да обиждам никого.😀

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:10 от ДХ3

# 902
Ааа супер сте! Моята коса е леко по-тъмна, но на слънце седи с червен оттенък и тогава само изглежда кафява. В стаята естествено черна. Иначе тялото се променя да... и аз забелязвам кожата корема, килцата растат...

# 903
Аз съм с 4.15 на Garnie Olia, до скоро бях с 5.0, но пак смениха опаковките и леко нюансите и чистото 5 малко ми светлее...
За мен са пълни глупости това с "възраст", следователно "трябва".
Бившия ми мъж, смяташе, че жената "трябва" да е руса, съжалявам, ама аз съм естествена брюнетка... Да е гледАл Smiling Imp

Кожата, корема, килцата при мен мръднаха рязко след 45... да кажем 47-48 огромна разлика спремо 43-44.

# 904
И не на всяка отива русо. На мен всички след 5 ми стои ужасно. Имам черни вежди и мигли.. трудна работа.

# 905
Моята коса натурално червенее на светло и това си търся и сега.
[

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:08 от ДХ3

# 906
Продължавам да дразня и да, много харесахме кончетата и ние!
В момента се чувствам като най щастливият хипопотам на света!

# 907
Дай боже всеки му, да се почувства така щастлив хипопотам LaughingKissing HeartJoy

Агент, в "Blue Lagoon" ли е това? Бяха го затваряли...

# 908
Да не остана по-назад от Пенева - ми то и аз искам да съм хипопотам.
Агент, какво е това на лицето - слънцезащита или маска?
Изглеждам по подобен начин с една моя маска с оризови трици.

# 909
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, имам аналогична снимка на същото място - с вързана коса, с кал по лицето и с очила. Тази кал ми беше бая гнусна в интерес на истината. Иначе комплексът май го бяха затворили, защото паркингът беше отнесен покрай поредния вулкан. Добре, че лагуната не замина. Агент, не знам за теб, но аз не си свалих ски екипировката през цялото ми пребиваване в Исландия, а бяхме там от началото на май. Бяхме едни от първите туристи след като отмениха затварянето си покрай Ковид, беше пусто и празно, което много ми хареса. Успяхме да видим повечето забележителности без никой друг, освен нас, даже можеше цял ден да не видим други хора, абсолютно пусто беше. Е, на вулкана не беше така, но по-добре, че си беше бая страшно.

# 910
Хубаво ли е там? Аз в момента планирам Нова Зеландия. Това е първата ми по-скъпа екскурзия.

# 911
  • Бургас
Е, Агент, за дразнене си е. Страхотно изглежда!
На Gadamer снимките също.
ДХЗ, много ти е хубава косата (и ти Heart Eyes ) с плътен косъм, не перушина като моята. За боята не знам, аз имам само няколко бели косъма и мисля да продължа още известно време с русите кичури.
И аз като Пенева не харесвам такива ограничения "на толкова години, така трябва/не трябва"

# 912
  • София
Наситено черното, ако не е естественият цвят, състарява. Дъщеря ми на 15 се боядиса така, хич не изглеждаше добре - като врабец-пенсионер. Аз поддържам чиста петица, като при мен става хубаво наситено кафяво, каквато ми е косата отпреди побеляването. Правя само корени, отвреме-навреме тонирам с нещо синеещо за неутрализиране на червеното. Много съм побеляла. Пробвала съм два-три пъти с шестица, променям се не към добре, отделно, че корените стават неприятно светли след толкова натрупана боя по дължините.

# 913
И при мен с 6-ца стават грозни корени, и понеже не съм съвсем бяла, едната част от косата е наситен цвят в корена, а бялата коса е рижава.

# 914
  • София
Цените в София са същите.

Ааа! Не съм съгласна!
Хепи или Вкусното кебапче въртим основно. Такъв филм няма. Повече в Хепи напоследък ходим, дори. Страхотна храна, на прилични цени! На Индийски ресторант ходим 2х в месеца, но и там цените не са толкова страшни.
Виж, в Ариа, в която бяхме на срещата, беше подобна картинка. Не съм фен на това, да помпам инфлацията с портфейла си.
За мен е важно, излизането ни в петък вечер да не бъде нарушено. Всичко е заради навика, който имаме с ММ от 1994 до днес. Излизаме понякога и през седмицата и спонтанно решаваме да хапнем навън. И това не искам да е за сметка на други неща.

Агент, каква е таз благинка на лицето? Smiley

Съни, направо е неприлично след тез сладострастни козунаци, да ни се покажеш такава недокосната от отмъщението на козуначеното тесто! Евала за формата! Освен тази на козунаците...

Аз, след Великден, се търкалям вече. То не бяха кифлички, курабийки, козунаци....  Майка ми, реши да оползотвори останалите сухи козунаци, направи тука и торта с яйчен крем с тях. Та.... от фитнеса не трябва да излизам, сякаш...

Моят цвят на косата е 5.0, понякога 5,1. Безамонячна Олиосета.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 17:01 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт