БОРЯНЧИЦЕ, с твоето д- пе, никакви тикви нама да излязат - ще стават само за фенерчета за Хелуин или най-много за някой тиквен медал. Я викай някоя по-надарена съседка, та да не отидат зян семките.
Знам, че във всяко гнездо, при садене на тикви е добре да се сложат по някоя и друга латинка, цигарена пепел или фасове, а така също по някоя и друга репичка. Всичко изброено предпазва тиквите от насекоми. МАКАВЕЛИ, радвай се на чаветата, а ние търпеливо ще те чакаме.

ПИПИ, за лютите чушлета съм чувала, че ако тия дето ги садят пръцкат, реколтата ще бъде много люта. Селски легенди.
МАМСИ, вие вече няма да сте БЕЗкултурни според пИятеля, щом ще сложите климатици!
Бях забравила за онези лепенки, дето преди време ни подари. Снощи си сложих първата. Естествено от една ефект не мога да очаквам, но ще слагам, докато свършат. После ще коментирам. ПИПЕЛОТ все още не пише в темата. надявам се все някога да започне. Очаквам и ЖАНА скоро да се включи.КАГ, харесва ми, когато някоя дружка изрежда всички останали, па макар и с по едно изречение. Какво правиш на стадиона? Да не се готвиш за Олимпийските игри? БОРЯНА ще отгледа медалите.
КРАСИВА БЕЛЛА, Изпих отдавна добавката Остео муув. Пила съм я и преди и намирам подобрение. Смея се с това "кОремче"- предполагам, че става дума за кремче, ама лудия редактор на телефона си прави шегички. Мисля, че МЕРИАН съвсем скоро рекламира някакво мазило за напукани пети.
ТОНИ, права си - няма значение синове, дъщери - те си имат своите грижи и задължения.
Е, спирам до тук. Руснаците вече два пъти ми звънят и очакват да си поговорим. А още не съм си довършила и лекцията за утре. Та сега ви изоставям, а по-късно може пак да ви нагледам.

И тук, и при нас!