КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 365
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ЕНИСА, ето, мъцна и веднага се захващам с теб. Що се изнасилваш сама? Я им бий шута и си гледай рахата. Написах го, че така ми дойде "из отвътре", пък си казах - ами ако съветът ми не е добър??? Ти си умница, ще решиш какво да направиш.
БОРЯНЧИЦЕ, с твоето д- пе, никакви тикви нама да излязат - ще стават само за фенерчета за Хелуин или най-много за някой тиквен медал. Я викай някоя по-надарена съседка, та да не отидат зян семките. Stuck Out Tongue Winking Eye Знам, че във всяко гнездо, при садене на тикви е добре да се сложат по някоя и друга латинка, цигарена пепел или фасове, а така също по някоя и друга репичка. Всичко изброено предпазва тиквите от насекоми.
МАКАВЕЛИ, радвай се на чаветата, а ние търпеливо ще те чакаме. Grinning
ПИПИ, за лютите чушлета съм чувала, че ако тия дето ги садят пръцкат, реколтата ще бъде много люта. Селски легенди.
МАМСИ, вие вече няма да сте БЕЗкултурни според пИятеля, щом ще сложите климатици! Joy Бях забравила за онези лепенки, дето преди време ни подари. Снощи си сложих първата. Естествено от една ефект не мога да очаквам, но ще слагам, докато свършат. После ще коментирам. ПИПЕЛОТ все още не пише в темата. надявам се все някога да започне. Очаквам и ЖАНА скоро да се включи.
КАГ, харесва ми, когато някоя дружка изрежда всички останали, па макар и с по едно изречение. Какво правиш на стадиона? Да не се готвиш за Олимпийските игри? БОРЯНА ще отгледа медалите. Stuck Out Tongue Winking Eye
КРАСИВА БЕЛЛА, Изпих отдавна добавката Остео муув. Пила съм я и преди и намирам подобрение. Смея се с това "кОремче"-  предполагам, че става дума за кремче, ама лудия редактор на телефона си прави шегички. Мисля, че МЕРИАН съвсем скоро рекламира някакво мазило за напукани пети.
ТОНИ, права си - няма значение синове, дъщери - те си имат своите грижи и задължения.
Е, спирам до тук. Руснаците вече два пъти ми звънят и очакват да си поговорим. А още не съм си довършила и лекцията за утре. Та сега ви изоставям, а по-късно може пак да ви нагледам.

# 676
  • София
Хайде и аз да се преброя тази вечер при вас.Не спах добре през миналата нощ и днес цял ден ми е терсене.Не ми се пише,нито говори.Ще се прикреватвам .
   Някой питаше как съм.Вятъра мина напълно,но ще пия антибиотика до петък.Рамото  ме боли по -малко,но сега дясната китка ме мъчи.Така е от години,защото съм я претоварвала,а не помня да е била в покой.
   Стига с тези болести!Дайте нещо за любов!

# 677
Точно така коремче, но няма
да е лошо и за коремче и за д.пенце да има. Ако знаете, споделете!
Фло, това е добавката, но в момента е около 80 лв., и ....
Пиша от тел., извинете.
Яжка, как е Жани?

# 678
Любов ли бе да я  опишеш.

Този харесва ли ви,  голямата любов е  имал. И цапнат в устата.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:20 от Бор_яна

# 679
  • в сърцата на любимите ми хора
КРАСИВА БЕЛЛА, ето линк за Остео мув на добра цена. Като въведеш код за ваучер SPRING20, цената става с 20% по-ниска - около 52 лв. https://www.ozone.bg/product/osteomove-joint-care-120-tabletki-natural-factors/ https://www.ozone.bg/product/osteomove-joint-care-120-tabletki-natural-factors/

# 680
  • София
Боряна, не го харесвам това хрущялче.
Ако има снимка на баща му може и да се поогледам и позамисля.
Но и да го харесам - очи пълни, ръце празни. Извода - Пл. е по-по-най и точка. Мяза на един актьор от турски сериал, но от по-възрастните милиардери с голям холдинг. Ама е без последните екстри.

# 681
  • Вила Великула
Ех ама как ме разсмяхте. Сама си се смея с глас. Първо за дупетата в тиквите ( опитах се да си го представя как се тэркаляте в калта), после подхванахте кОремчетата  накрая и коленете.
Аз изпих също една голяма опаковка остео муув  но не виждам особен ефект. Бях купила и на майка ми, но тя ми даде половината от нейната, защото ми каза, че много и се виело свят и предполага, че е от тях. Не знам дали има връзка, но сега не се оплаква.
Борянка  този младеж малко ми прилича на моя син.

# 682
Този младеж е принц Филип, консорт на Елизабет 2, вече не е жив, но на младини  е хващал очо  и на кралица. Заплюла си го е  и  настояла : той ще  е. Иначе е с пиперлия  език и не му е пукало да изтърси каквото му на ума. после не ми харесва, остър става ,тук обаче...хм.

# 683
  • Вила Великула
Да, и аз се поинтересувах кой е и видях, че е принца. Мога на лично съобщение да ти пратя снимка на моя син да кажеш дали си приличат.

# 684
Фло, тренирам за следващата олимпиада в дисциплината " Лакомник  !". Тиквен медал ще ми подхожда.
Лека нощ!

# 685
  • Вила Великула
КАГ, ти май искаш да надминеш Клечи по спортен хъс.
Между другото тя нещо ми се загуби. Клечи    къде си?

# 686
Лека нощ!

Аз ще видя как ще спя, защото холтела ще ме буди на всеки час, като започне за мери кръвното. През деня мери на всеки половин час.
И това ще мине. Утре ще знам резултатите и, евентуално, какви лекове ще пия.

# 687
  • София
Бива си ви готини бабчета! Разсмяхте ме по никое време. Joy Пишете разни щуротии, а после -лелееее, клонът ще се скърши. Нависяли като гроздове. Утре ще е тарапаната. Нашето момче е по-хубаво, да ни е живо и здраво, нищо, че не е принц. Този какво като е принц? Ама не е авиоинженер! Точка. Grinning
Оправих си лекцията за днес, сега вече мога и да поспя. Hug

# 688
Добро утро от мен! Пия кафе и се усмихвам на свежите идеи, които споделяте. Мисля, че освен готварски рецепти, сте безценен източник на ценни градинарски съвети и други житейски мъдрости.
Боряна, какви тикви засаждаш? Аз ще приложа съветите за по-голям урожай, а наесен ще споделя резултата. Дано не ме подвеждате, че съседите ще си помислят, че нещо ми има. Grinning
Бих искала да мога да ви изброя поименно, но има време.
Пожелавам ви дните с болежки да са по-малко. Прегръщам ви, момичета! Hug

# 689

"Когато се чувствате зле - вслушайте се в природата. Тишината в света успокоява по-добре от милиони ненужни думи."
 Конфуций   

Добро утро Coffee

Весело беше снощи Simple Smile И тук, и при нас!
Малкия юнак се заигра с нас около час и после като писна за мама ... Да видим днес как щее е. Баткото хареса светещите динозаври, които му подарихме и цяла вечер игра с тях. Дори си взе един да спи с него.

Усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт