КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 374
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • Вила Великула
Добро утро, момичета. Днес Макавели рано-рано се е погрижила за хубавите мисли и кафето.
Тану, успех днес при кардиоложката. Да е вярно и ефективно лечението.
Айша, не те знам как се въздържаш да не го цапнеш по главата с тенджерата с кюфтенцата с бял сос този наглец. Като те познавам - проявяваш страшно търпение в момента. Голяма шматка е дъщеря ти, как я е омаял този.
Днес да не тръгнеш по ранни зори да му купуваш апартамент, изчакай поне да съмне.
Мериан, дано лекарството да ти понася, ако не, предполагам че има алтернативи. Консултирай се.
Тони, не се презорвай много. Ще свършиш лека-полека цялата изостанала работа. Теб те чака.
Аз след малко отивам към офиса. Работата ме зове.

# 661
Добро утрооо! Flowers Rose
Присламчвам се при вас, само че вече с чайче Simple Smile
Танче, толкова съжалявам... ! Sad  Но като Фло ще кажа и аз, има още доста време до Златоград, може да успеят докторите да те закрепят и да отшуми това чудо. Снаха ми /на брат ми жената/ на ръце брат ми я е носил до болницата. Да не ме чува дявола, но ходи при един професон, лека му пръст, не му помня името, но беше международно светило. Та той не й препоръча операция, иначе й беше казал - ако искаш мога още утре да ти взема парите и да те оперирам, но не препоръчвам. Наред с другите неща препоръча  много ходене. И тя започна да ходи по планините. Отначало много леки маршрупи, но така се запали и тук не остана връх дето да не го е покорила. Казва, че откакто е започнала се чуства все по добре и по добре. Вярно, че е по млада, но мисля че има надежда и за теб.
Айша, и аз съм без думи, но знам, че понякога заради децата си стискаме зъби и премълчаваме. Това обаче в един момент наистина избухва, ако ответната страна не се вземе в ръце поне малко овреме.
На момичетата, които ще посещават доктори пожелавам да случат на добри такива и да имат адекватно  лечение. На градинарките по полека из градините, а на работещите спорна да им е работата, изобщо пожелавам хубав ден на всички, каквото и да правите, да ви е хубаво! Heart Eyes
Чаф, до после Hug

# 662
Добро утро  е още, днес ще се разходя чак до центъра. Имам семена от тиква, но не сме яли свястна, та и семената сигурно не са добри, събирала съм, но реших да купя, дано нацеля сорт. "Детето" иска тикви,  и място направи.
 Сещам се тези дни за една песен
 - За зло е дошъл Великден, Великден, празна неделя. Хоро да тропат момите ,камък да мятат момците. Клето ратайче Никола през лета гледа хорото,  чичо му Стоят говори: чичово момче Никола ,не те е цанил чичо ти хоро да тропаш с момите ,камък да мяташ с момците, я прегни бели биволи , изори черни угари, ратай почивка не знае..." Не съм го карала, но ми дойде добре като се разшета,  окоси,  фрезова де що празно има. И ми останаха крайчета за изкусуряване, даже лалетата искаше да  ликвидира, но добре попита ,рано е ,да направят грудки, има трева из тях , копах ги рано, но ако смогна - ще плевя.  И един иска грудки ,от прецъфтелите ще опитам да извадя и  да засъхнат ,че после няма намиране. Дълбоко са и те като мен 50 години в земята. Като вали, пороят влачи пръст, все отнемам и разнасям нагоре  из двора, но вече май не ми се носят кофи с пръст, та са дълбоко пак.
 Но, днес без зор ,да отпочина от търчането ,че нямаше накъде и  силом беше.
Неделя идва другия син, ще докара мебели на склад, да имам сили , ще е полека ,да не кльофна пак.

# 663
  • София
Добро утро!
Не ме мислете мене, не му се впечатлявам на младежа.
Отдавна съм преценила и него и повечето му близки.
Не, че се сдържам - аз много обичам да мълча и да оставя другите да се излагат на воля. Дано и главната потърпевша проумее все някога. Дано, дано, ама надали както се казва.
Сега заминавам по ежедневни задачи насам-натам.
Нали е важно движението  - изпълнявам.

# 664
  • София
Ето ме и мен.
Тази сутрин от рано хванах "дрелката" и започнах да пробивам дупки всякакви. Joy
НА ПИПИ, МЕРИАН, ЛУННО ЦВЕТЕ и КАССС - спорна работа.
ТОНИ, не се натягай - по-полека го карай. Работата не е заек, та да избяга. Grinning
БОРЯНЧИЦЕ и ти бързай бавно, та да има за много време напред. Grinning
ТАНИТКА не ми излиза от ума. Навремето слагах едни инжекции на Ромео и веднага му минаваше. При ТАНЧЕТО не смея да давам съвети, защото е много алергична.
Мисля си и за АЙША. Тя не си оставя каруцата в калта, вярвам, че ще се справи и този път със ситуацията.
МАКАВЕЛИ, питаш за ГЪБКАТА - завърши антибиотичното й лечение. Сега е добре. Напредва с речта. От днес започват и по-усилена рехабилитация. Гледа си любимите сериали и предавания. Много се е зарадвала, когато са й донесли книгата на БОРЯНА. Все още не иска да говори по телефон, не иска да надникне в темата и да слуша стихове. Все казвала: После, после... И това ще стане.
С ТАНУ се разминахме за малко. Дошла е на преглед, имала е време да се видим, да й дам стихосбирката, но не сме се договорили предварително. Дано на прегледа всичко да е минало добре. Доколкото разбрах, холтер ще й сложат.
Стигнах до ФЛО и спирам с коментарите. Stuck Out Tongue Winking Eye Дружки, появете се, мъцнете по нещо, та да ви изкоментираме и вас. Grinning
Имате поздрави от ПИПЕЛОТ. Снощи си писахме. Нападнали са я гости, та няма време за лирически отклонения.

# 665
Ето ме, мъцвам та да ме включи Флото в коментарите си,  ама няма за какво. Изкарахме празниците и подкарахме делниците. Щом стигам до вас в 16 ч., смятайте...Имам чувството, че два дни като не съм на работа и после настава ад. Смятам да си поговорим с началството и в скоро време  - кой от къде е. Сутрин като ми звънне алармата и сърцето ми направо спира, както пееше Васко Кръпката. Сега си допивам кафето и се прибирам.
Радвам се за Гъбката. Тану и Боряна да не се преработват, Тони също. Пипи и да я заплашвам, файда йок. А на Танитка пожелавам да намери все пак лечение и да се запознаем в Златоград. Касс, прегръдка за теб и всички неспоменати. Приятен ден!

# 666
При мен се избистрило положението ,събота идват, неделя разтоварват и  тръгват преди обяд ,да върнат буса навреме. Само аз не мога да избистря разтоварач, че трябва поне един. Ще бистря и аз до събота.
 Кой когато може да идва, приоритетите са си техни , не са деца вече.  Едно време само да свирнеш  и идва съсед, няма сега  и няма хора. След малко  отивам да сея тикви, накиснах семената ,дано  е добър сорт. Да не забравя да  потътря д-то  и се търкулна ,да станат големи  и дебели.

# 667

И все пак да си доволен от живота и да си щастлив са различни неща, нали? Щастието предполага радост от всяка минута съществуване, а да си доволен е просто навик! - Олег Рой     

Хвърковатата чета долетя - вече сме с децата.
Тези дни ще съм на телефона и ще бъда по- обрана.

Хубава вечер Simple Smile

# 668
  • Вила Великула
Борянка, не ги знаех тези правила при сеянето на тикви. Я разкажи за други зеленчуци има ли нещо важно, което да се спазва.

# 669
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНКА, направо да идвам да се търкалям в тиквите, че моето д.пе е по-голямо от твоето и урожаят ще да е по-добър Simple Smile И аз не знаех за тези обичаи.
Много се радвам за ГЪБЧЕТО. Дано все така да вървят на добре нещата. Ще стане, нобавно. Иска време и много търпение.
ЕНИСА, зарязвай ги тези изедници и си гледай кефа. Достатъчно си се раздавала. Да се оправят както могат.
МАКАВЕЛИ, и аз не обичам да пиша от телефона. Използвам го само в краен случай.
ФЛО, благодаря за поздравите от ПИПЕЛОТ. Не си спомням да е писала скоро. Или греша?
Аз днес чаках монтажисти от една фирма за климатици да се произнесат дали ще може да сложат външното тяло на климатика, че при щерката е много сложно. Уж щяло да стане. Утре го поръчваме и дано до седмица да приключат. После взех Еми от детската градина, поигра си на една площадка и я предадох на мама и тате. Утре пак ще се видим. Другата щерка пак е на театър и аз ще съм сама тази вечер.

# 670
Пипи, и при садене на картофи, да си пипнеш дупето.
Много работен народ сте, приятелки! Коя на работа, коя в градина, коя с внуци.  Браво на вас! И аз днес следобед поработих, а сутринта на стадиона да ходя. Доволна съм, че отидох. Дойде ми много осежаващо. Надявам се рано или късно и отслабващо. Сега изпържих тиквички и ще ги залея с мляко и чесън. Има и разядка с яйца, сирене, лук, олио и червен пипер. Това ще е вечерята.
Айша, гледай си Пл. Важното е с него да сте си добре. Имам двама сина, добри момчета са, но всеки с неговите си работи. Моята е, когато имат време. С баща им щеше да е друго. 
Макавели, за себе си казвам, че съм в групата на доволните, но не в тази на щастливите.
Бо_ряна, някое ромче срещу някой лев може да свърши работа.
На работарките Фло, Пипи, Тони спорна работа.
На Тану благодаря за хубавата музиЧка, а холтерът да покаже добри резултати!
На  Танита да се намери вярното лечение.
На Мамси ще честитим  климатика, когато го сложат.
На Енисса, търпение. Нали  се вижда краят на работните отговорности.
На Гъбка все по-голям напредък!
На Касс и всички в групата лека вечер и до утре със здраве!

# 671
И за дини важи.
 Насадено, очистих един чесън, ще го наситня и в кутия, за готвене ,да не се хвърля, то половината не е годни, ще отбирам. Няма здрави семена.
  Стига за днес,  и пазарувах сутринта, ако се смята за работа.
  Вадих и лалета, полях ги сутринта ,че дълбоко и сега трябва ,докато имат здрави дръжки да се измъкнат, то половината останаха в земята ,но има и достатъчно да дам, обичам да давам, не че имам много за даване неща. Трябваше и да  разредя , извадя край лавандулата , че и пречат, но и ще изрежа около нея.
 Сигурно рано ще отплувам в страната на сънищата и ще се пробудя по никое време, но каквото ми дойде   мерак.
Днес е денят на Земята, милата ни тя. Друг път се шуми доста ,днес две публикации засякох.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:43 от Бор_яна

# 672
Да мъцна и аз. Добре, че минаха празниците и да се кротнем.
И аз, като КАГ с двама сина, но всеки със задачките си, ако беше ММ друго щеше да е. Живот.
Мамси, има ли ефект от добавката за стави? Аз не усещам.
Фло, а при теб?
Мериан, купих коремчето от аптеката и има резултат.Благодаря!

# 673
  • в сърцата на любимите ми хора
КРАСИВА БЕЛЛА, за какво коремче става въпрос?
Не знам дали конкретно тази добавка действа, защото пия доста неща. Определено имам подобрение, но кое от всички лекарства действа, не мога да кажа. Важното е, че съм по-добре.

# 674
  • някъде другаде
Това за д---то съм го чувала за дини и тикви.
Днес не се презорих. Имам да пиша удостоверения за наследници за една кооперация , но служителката ги е донесла по рано , така че има време. Клиентите , които дойдоха ги обслужих.
Красива Бела , КАГ , аз съм с дъщери , но и те си имат техните задължения. Ако си бяхме с ММ щеше да е друго.

Общи условия

Активация на акаунт