Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 666
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • София
@ Janice_ - Много нагласено е вече до степен неприятно за гледане. /.../
@ Erinne - Ами аз спирам да го гледам. Вас ще чета за новини. /.../
Това и правя поне от месец време. Благодаря на пишещите искрено. Слагам "полезно" щом съм научил нещо поредно/ново за кукленото шоу. Достатъчно ми е - а следващото гледане на Хелса ще са ми първите 2 епизода на новия сезон. Толкова шанс има давам в аванс.
От тия, които прочитам, че са почернили, предполагам (не предпочитам) финал Мартин-едната лесбийка; очаквам изненади и не е сигурно, че на хобито не са му обещали поне това.

# 691
Скрит текст:
Шеф Никола е качил пост с Марина:

Яница не хареса този пост
Това е голяма подигравка за Марина, а тя се нахилила. Дано си усети колко много й куцат знанията и да вземе да се образова. Готвенето също изисква много четене, запознаване с модерната кулинария, нейният произход и надграждане. Ако иска нещо да постигне няма да стане само с мяукане около Шкодров. Хубаво момиче е, но е необходимо да си оправи зъбките, за да й се разбира какво говори.

# 692
Марина и Яница са били сравнително скоро ученички спрямо по-големите в предаването, а не знаят елементарни неща. Със сигурност трябва да наблегнат много над елементарната обща култура.

# 693
  • София
Тя си ги е оправила. И точно за това не ѝ се разбира какво говори.

# 694
Сериозно ли пак ще гледаме пържени кюфтета? Всяка година едни и същи глупости. Като искат да има Златни, поне да поканят хора, които са популярни, но готвенето им е страст, знаят елементарни неща и да не им дават едно и също всяка година.

# 695
  • София
Дънди сложил 3л. олио за 3 кюфтета, такова пържене не съм виждала. ..Да видим пак как ще се прехласва Ангелов..

# 696
Тоби очевидно не прави разлика между доброта и глупост. Това е състезание за 100 бона и за един единствен победител, ако Тоника е направила тези грешки в чинията, Тоби трябваше да го каже, а не да "поеме вината", защото Тоника мълчи. Когато шеф Ангелов я попита дали тя ги е направила, трябваше да каже не ако действително Тоника ги е направила.

# 697
Защо не дадат един път на жълтите такава задача,  а само кюфтаци и картофи за тях ? Joy

# 698
Аз тази сутрин засякох Марина и Шкодров по нова.

На живо Шкодров не изглежда така дървен, оказа се футболен фен

Марина разказваше за участието си в гвардейски лагер, където при споменаване на - "ставане и лягане наравно с мъжете", при което някаква гримаса ли направи Шкодров, Юлиан Константинов ги разпитваше му вика - ревнив ли си, че така сключи ръцете като чу мъже Grinning

Марина - непрекъснато нещо готвела в ресторанта на баща и, сега и опит от хелса. Stuck Out Tongue Winking Eye Татко и в Търново имал опит с управление на заведения и къде да ходи в София, в Търново ще продължи и тя да управлява Confused,  умно решение.
Взела си е Шкодров при нея, даже шеф Ангелов се шегувал с нея, че хората си вземали персонал от Украйна, Азербайджан, тя си взела Шкодров от хелс китчън Joy

Успех и на двамата на всички фронтове

# 699
Пореден мастърклас, в който се оказва, че участниците се карат за посуда и уреди...
Уж голямо предавате, претенции до тавана, а не могат да осигурят оборудване за всички.

# 700
Имаме нов участник май Joy

# 701
  • София
Грозев или Виктория ще са аут, очаквано..

Ивайло беше изненадата, дали може да се окаже и изненада на финала..

Вече не, аз направих редакция, всеки може да направи Sunglasses

# 702
  • Другата България
Само аз ли си мисля, че Тоника съвсем целенасочено НЕ се справя, за да запази Виктория?

# 703
Тогава дано я изхвърли преди Виктория.  Ей така за урок Joy

# 704
Тоника май се опитва да се прави на интересна пред шеф Ангелов и да върти номера.

Общи условия

Активация на акаунт