Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 669
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
" Шедьоврите" на жълтите не са готвени от тях! Залагам си главата и не мога да кажа браво на никого 😠

На моменти даваха в кухнята на златните шеф Никола и се замислих, че със сигурност им удря едно рамо на всички тайно... както и Светлана.
Е, то е ясно...
Няма как сами да направят тези чинии.

# 676
  • София

На моменти даваха в кухнята на златните шеф Никола и се замислих, че със сигурност им удря едно рамо на всички тайно... както и Светлана.
...или направо им ги готвят, а те само ги презентират. Това не може с едно рамо да получи, дъ мъ прощават.. Кога успяха да сготвят, след като постоянно търчаха като мухи без глави и запълниха екранното време. Нищо не видяхме от "готвенето"им, само на финала нещо доизкусуряваха и това е, а някои изобщо не знаеха какво готвят Joy

# 677
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От този епизод останах с впечатление, че болшинството там си мислят, че се произнася и пише "куРКа". Също от Златка разбрах, че дробът е в хранопровода. И как не можа да разбере, че това е мозък, те са със съвсем различна консистенция с дроба? Отделно шеф Никола й каза какво е, но тя явно е на мнение, че разбира повече от него.
Виктор как само й сипа, хич не му мигна окото: "Сигурно го чуваш рядко, но имаш мозък." Joy
 Жалко за Владов, заслужаваше черна куртка, но не се мазнеше на шефа и беше труден за моделиране. Грозев май някак не е съвсем на център в крайна сметка. Заслужавало си да учи останалите и да отвори "академия" за ньоки. Ама каква академия, нали на всички още тогава стана ясно, че грешно ги приготвяха и дори си провалиха резервацията заради тях.

# 678
  • София
Еее, какви ги надроби шефа. 🤔
Марина и Бьорн аут?! Много ме е яд. Аз не знаех обаче, че Вики е хоби готвач. Защо съм се заблудил така. Мислех, че е профи и за това бях толкова сигурен, че Марина ще облече черното. Ех, жалко. Душичка е тя.
Предпочитах Владов пред Грозев. Даже Владов го виждах поне на полуфинал. Стана и по-централен герой в последно време. Абе не предвещаваше така да си тръгне. За мен това си е изненада. Чисто като визитка е може би най-добрия сред сини и червени, но по една или друга причина не успя да се хареса на шеф Ангелов. Жалко, с него щеше да е по-оспорвано, но пък с Грозев ще са циркове нон-стоп.

Тези златни се въртяха като мухи без глави и накрая егати и чиниите представят. Да бе, добре. Повярвах ви.
Чак нелепо става вече.

Не разбрах каква беше драмата между Тоби и Тоника и кой е виновен в крайна сметка да се издънят така брутално. Точно пък от тях не го очаквах. Мислех, че ще се издъни черното трио, но не и те.

Мартин все повече изпъква като много тежък фаворит. Това е участника този сезон, към който шеф Ангелов е отправял най-малко забележки. В 90% от случаите го хвали и сочи за пример. Първи взе и черна куртка, а това е важно. Не винаги и всеки сезон разбира се, но по принцип си е важно и показателно.
След като отпадна Владов останаха само две заплахи за него. Тоби и Тоника.

Интересно коя ще е първата отпаднала черна куртка. Виктория, Грозев, Едуард или Ивайло? Време е на Викито ми се струва. Но може и да е Ивайло, защото хич не се обича с Тоби и Тоника, а те ще се редуват да водят черната кухня и няма да се учудя ако хитро ги саботира или те него и да станат някакви скандали.

# 679
  • Ню Йорк
А представяте ли си финал - Тоника, Виктория, Мартин и накрая..... Мартин прецакан  в полза на лесбо двойката
Е с това набутване на лесбо двойката ме отказаха да гледам Rage Страшна нагласявка. Рамзи ако види ще припадне.

# 680
  • Пловдив
Нали вече не са двойка? 🤪

Иначе и аз съм в шок за Грозев! Как??? След като го сравни със земата...после черна куРтка Grin
Голяма нагласация...и накрая Фаления Мартин няма да спечели.

# 681
Mдаааа, Владов аут, а Вики-то сред финалистите... добре, добре...

# 682
  • Варна
 Гледах малко, като паралелно чета тук. Защо се чудите, нали трябва да има двама с оранж, кой иначе ще води резервацията? Съспенс е нужен...Ох, малко остана.
 А, не е невъзможно да сготвиш нещо, за което не си сигурен, стига да имаш базови знания и усет.Това е мой личен опит. От субпродуктите харесвам само черен дроб, но който е хапвал сърца, чревца, бъбреци, мозък, език, приготвени от мен( без да опитвам) е бил доволен. Не визирам госпожата с мозъко-дроба. Нито друг от това шоу.

# 683
Ако днес има изгонен , няма да са тия двете. Продължавам да искам Виктория или Гроздев да го няма

# 684
  • Другата България
Никога изгонения е някой от номинираните.
Затова е смешно вече това тръшкане на всички, по сценарий естествено, когато ги номинират.
След като знаят, че няма да си тръгнат.

Виктория отдавна трябваше да е навън.
Надали има някой да вярва, че тази черна курТка /не/ е заради пошлия сценарий, в който явно доброволно се е съгласила да участва.

# 685
  • Буркина Фасо
А, не е невъзможно да сготвиш нещо, за което не си сигурен, стига да имаш базови знания и усет.
тя не знае какъв е продукта, но го сготви както трябва и то по 3 начина. Smiley
защо не направи мозъка на салата, за която има бзови познания ?  защо не напълни чушки с него, за които също би имала някакви познания ?

# 686
Шеф Никола е качил пост с Марина:

# 687
  • София
Ами аз спирам да го гледам. Вас ще чета за новини. И Марина и Владов харесвах, за разлика от Виктория, Ивайло и Грозев. Ем, тъпо ми е.

# 688
Преклонена главица сабя не я сече. Много добре онагледено, имайки предвид Владов. Не приемаше обидите на Ангелов, отговаряше му, има самочувствието на можещ човек. Жалко. А от сервилниченето на Грозев ми се повръща. Ангелов му се подиграва в очите и за моженето, и за Германия, ама този си вярва.
И какво е това говорене на отвратителен при това немски в национален ефир. Научили 5 думи на кръст в кухнята и станали германци, видиш ли.

# 689
Скрит текст:
Шеф Никола е качил пост с Марина:

Яница не хареса този пост

Общи условия

Активация на акаунт