Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 676
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
На мен пък не ми се ще са има изненадващ победител. За мен Мартин е фаворитът. Едуард за мен не е силен. Може да е добър изпълнител евентуално, но импровизация и фантазия - зеро. Както и повечето. Тоби не ми е приятна като човек.

# 661
  • София
Битката на финала може да е м/у Тоника и Мартин, бива я в кухнята, ако това е най-важното...а би трябвало да е.

Златка има толкова мозък, колкото този "дроб" То от километри си личи, че е мозък, тя вика дроб е...

# 662
Мозъкът на Златка ме довърши Joy

# 663
  • София
Дънки и Джугани с по две леви ръце, взеха точка 🤣  Дообрее,  верваме ви..Същото важи и за останалите жълти, които пържени яйца не могат да направят с две ръце, обаче направиха чудеса с една ръка.. Скапан сценарий..

# 664
Тоби и Тоника май са се издънили.

# 665
  • София
Да бе, представяш ли си, те се издънили, а Джугани и Дънди "направили" шедьовър... Много плоско, много се ядосвам с тези тъпи постановки..

# 666
Не съм фен на Владов, но се ядосах, че вместо него вкараха в черния отбор Грозев. Супер противен чичак .. самовлюбен дърдорко. Само лепи квалификации на хората, а не се вижда какъв е непоносим. За Марина също ми е гадно. Трябваше Виктория да махнат.

# 667
Да бе, представяш ли си, те се издънили, а Джугани и Дънди "направили" шедьовър... Много плоско, много се ядосвам с тези тъпи постановки..

Да бе, и кречеталата направили тази чиния, добреееее. Мегз, която не знае как се вари прясна паста. Изкараха ни дебили.

# 668
Много нагласено е вече до степен неприятно за гледане. Малко гледах с половин око, но това на Дънди и Джугани изглеждаше много кофти. Не знам как е било на вкус, но визията беше ужасна.
Златка почти се разплака, получи толкова много похвали от шеф Ангелов, а тя дори не знаеше какво готви...
За мозък този сезон мисля, че точно на Владов му каза, че е пресготвен или суров. Е, как жена, която не знае дори какво готви се е справила топ, а профи готвач в елитен ресторант не може да сготви същия продукт?

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:48 от Janice_

# 669
  • у нас
Шеф към Златка "Сигурно ти го казват рядко. Ти имаш мозък." Joy Въпреки че не знаеше какво готви, го е направила перфектно. Учуди ме, но браво на нея.

# 670
Не съм яла мозък, но за мен е абсурдно да го сготвиш перфектно мислейки си, че приготвяш дроб. Двете имат съвсем различна консистенция..

# 671
  • София
" Шедьоврите" на жълтите не са готвени от тях! Залагам си главата и не мога да кажа браво на никого 😠

# 672
  • Буркина Фасо
да готвиш патешки дроб и да получиш 3 вариации на мозък ...надали и в най-квалитетния ресторант го могат Simple Smile

# 673
Не разбрах на Тоби каква й беше схемата. На синхрон повтаряше, че Тоника е направила нещата, а когато шеф Ангелов я попита дали тя го е направила, Тоби потвърди. Какъв е смисълът да се застъпва за Тоника, която изглеждаше все едно е била наблюдател, не е готвила, само е оформила чинията и дори не е разбрала какво е направила Тоби.

# 674
" Шедьоврите" на жълтите не са готвени от тях! Залагам си главата и не мога да кажа браво на никого 😠

На моменти даваха в кухнята на златните шеф Никола и се замислих, че със сигурност им удря едно рамо на всички тайно... както и Светлана.

Общи условия

Активация на акаунт