Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 718
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Е, жалко и Владов ми се сбъдна

Грозев/Гроздев ужас, пълен перко

Но, трябва да има за гонене и занапред, Ивайло ще е от първите хрус-хрус ..

# 646
Вика и ГрозДев трябва да са първите отпаднали

# 647
Жалка история! Само в Хелс китчън България можем да видим готвач от ресторант със звезда Мишлен, години опит в Норвегия, голямо представяне, а накрая отпадна заради готвач, който лежи само на това, че има дълги години опит, но нищо не може да направи.

# 648
А представяте ли си финал - Тоника, Виктория, Мартин и накрая..... Мартин прецакан  в полза на лесбо двойката

# 649
Виктория ще трябва да благодари на Марина, че се окъка баш в най-важният момент, иначе на нея със сигурност щеше да и даде черна куртка. Всичко останало беше очаквано, той Бьорн още от 1 април все щяха да го гонят.

# 650
Радвам се, че Грозев продължава! Симпатизирам му, изкарват го неможач нарочно, не се спряха да го плюят за спорта.

# 651
  • Другата България
Колкото и да ми симпатичен Мартин като готвач /от това, което показват, разбира се, и в което има сценарий, още по-естествено/, изключително неприятно ми е това негово его и тази демонстрация, която не спря - към Владов, заради думите на Шкодров. Така и не можа да преживее, че някой друг вижда НЯКОЙ ДРУГ като по-добър от него. Мартин си е повярвал до степен такава, че вече се вижда с чека. Не ми е ок това негово поведение, как изобщо може да се сравнява с човек, работил в ресторант със звезда Мишлен, несъпоставими са нещата. Ако е толкова сигурен в себе си не би трябвало да се впечатлява толкова, а той наистина не спря.
Как ли ще се почувства, когато на финала го победи жена?
Защото точно това си мисля, че ще се случи.

# 652
  • у нас
Не очаквах Грозев да сложи черна куртка.

# 653
Златка ме изненада много неприятно във формата. Имах впечатления за нея от Брадъра, че е свежарка, над нещата е и тогава готвеше за цялата къща. Сега спори с шеф Никола, че е взела дроб, а не мозък. По-миналата седмица пък беше сложила готовата паста под студена вода.

# 654
  • София
Три синджира роби- Грозев, Виктория и Едуард са много смешни като тичат 🤣 Виктория нищо не може да пипне заради средната позиция, но поне да не им пречи...

# 655
  • у нас
Петя и Мегз са голяма комбинация. Joy Само гласът на Петя се чува.

# 656
Мегз, като почне да се хили и говори едновременно и нищо не се разбира какво иска да каже авторът Joy

# 657
  • у нас
Субтитри трябва Joy

# 658
Мегз пое щафетата след Бачорски.

# 659
На мен пък ми се ще да имаме изненадващ победител за разнообразие. Тоби и Мартин са отявлени фаворити още от Февруари и всеки очаква да е някой от тях. Тонка и тя се издигна от месец и нещо и вече играе третото крило, ама ми е доста неприятна и ще е доста разочароващо ако тя спечели.

От останалите, Ивайло можеше да има шанс, защото показва добри готвения, обаче го представиха много негативно и ще бъде "лошият" който Тонка ще пребори в последните битки. Виктория е там да попълни квотата на издигналият се хоби готвач и няма да стигне последната седмица. И останаха Грозев и Едуард за евентуален изненадващ победител.

Грозев обаче прекалено много го дъвкаха и показваха как все бърка нещо. Иначе историята му е почти, както на Валентина от преди 3 години, която също беше по-старша от останалите, не я харесваха въобще и нямаха търпения да я изгонят. И накрая остана Едуард. Аз лично нямам нищо против него и няма да ми е проблем ако стане изненадващ победител. След Мартин ми е вторият най-добър готвач при сините този сезон.

Но ако гледаме реално, аз си казвам, че Тоби е шампиона този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт