Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 788
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Когато е с пусната коса, изглежда по слаба в лице и по симпатична/Тоника/

# 466
  • Буркина Фасо
с коса и без коса никак не ми е симпатична.

# 467
Тоника и Яница няма да ги изгонят нито тази, нито другата седмица. Ще получат черни куртки според мен. Яница им прави шоуто, затова я държат. Има и вариант да дадат черни куртки на Тоби, Тоника и Марина, а Яница и Виктория да си тръгнат.

# 468
Според мен или Витория, или Марина ще си тръгнат. Тоника има доста повече умения от всички останали.

# 469
Тоника и Тоби със сигурност ще са с черни куртки, а от мъжете Мартин и Едуард.

# 470
  • Буркина Фасо
Шкодата трябва да си ходи.

# 471
Дали няма от червените да изгонят първо Виктория, че Тониката още повече да се озлоби срещу Ивайло?

Другия вариант, който виждам е днес да отпадне някой от сините и Ангелов да премести Ивайло при тях. Но така няма да има цирк при червените...

Яница една чиния като хората не е направила, ама ще стигне до черна куртка. Ясно, че е там за шоуто. Прави се на по - тъпа от колкото е пак заради шоуто. Ама поне някои готварски умения да й бяха пуснали така отгоре да покаже. Тая особа ще става инфлуенсър като излезе. 100 про. А мен лично вече започна да ме дразни яко.

Ивайло може и да им дудне на главите, но като му кажат нещо се съобразява. Не знам кой крив, кой прав, но думите, които великите дами използваха срещу него.... много ми падат в очите. Тоби ще му вика "имаш дете, какъв пример даваш"... тя нещо подобно и на Шкодров каза - "баща ги така ли се държи с майка ти". Май мадама си има много комплекси свързани с ролята й на родител. Ама да не си ги избива на хората. И Ивайло сега хич не е мъжкар, защото те го нареждат по супер грозен начин, а той не става да им обърше по едни шамар. Ей, Ивайло, що се излягаш...

Тоника е страшно агресивна. Никой друг не показва такава агресия, дори от мъжете. Ужасна е и страшно се излага.

# 472
  • Другата България
Скрит текст:
Дали няма от червените да изгонят първо Виктория, че Тониката още повече да се озлоби срещу Ивайло?

Другия вариант, който виждам е днес да отпадне някой от сините и Ангелов да премести Ивайло при тях. Но така няма да има цирк при червените...

Яница една чиния като хората не е направила, ама ще стигне до черна куртка. Ясно, че е там за шоуто.
Прави се на по - тъпа от колкото е пак заради шоуто.
Скрит текст:
Ама поне някои готварски умения да й бяха пуснали така отгоре да покаже. Тая особа ще става инфлуенсър като излезе. 100 про. А мен лично вече започна да ме дразни яко.

Ивайло може и да им дудне на главите, но като му кажат нещо се съобразява. Не знам кой крив, кой прав, но думите, които великите дами използваха срещу него.... много ми падат в очите. Тоби ще му вика "имаш дете, какъв пример даваш"... тя нещо подобно и на Шкодров каза - "баща ги така ли се държи с майка ти". Май мадама си има много комплекси свързани с ролята й на родител. Ама да не си ги избива на хората. И Ивайло сега хич не е мъжкар, защото те го нареждат по супер грозен начин, а той не става да им обърше по едни шамар. Ей, Ивайло, що се излягаш...

Тоника е страшно агресивна. Никой друг не показва такава агресия, дори от мъжете. Ужасна е и страшно се излага.
Не се прави.
При нея си е натюр.

# 473
  • у нас
И Ивайло сега хич не е мъжкар, защото те го нареждат по супер грозен начин, а той не става да им обърше по едни шамар. Ей, Ивайло, що се излягаш...
Това значи гарантирано сам да си разпише излизането. Той е сдържан, възпитан и умен.

# 474
И Ивайло сега хич не е мъжкар, защото те го нареждат по супер грозен начин, а той не става да им обърше по едни шамар. Ей, Ивайло, що се излягаш...
Това значи гарантирано сам да си разпише излизането. Той е сдържан, възпитан и умен.

Това беше ирония. 😁

# 475
виктория трябва да бяга вече. тоби има умения в кухнята, обаче се излага доста в човешки и женски план.

# 476
Или няма да изгони никой , или само Бачора

# 477
Ама как може Мегз и Бачорски така да направят дробчетата?! Даже аз знам, че трябва да са заедно със зеленчуците, а не отделно. Те са влезли в кулинарно предаване, а такива посредствени чинии.

# 478
  • у нас
И аз натам клоня, че днес може да не изгони никой.

# 479
  • София
От всички жълти некадърници, останаха най-големите..

Владов скритата лимонка, как се намърда в леглото на Тоби, на тоя нещо му хлопа..

Общи условия

Активация на акаунт