Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 784
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Какво каза Шкодров че така ядоса Мартин?

# 481
  • Другата България
Много изкуствено беше това с Владов, толкова изкуствено, че чак нелепо.
С глас се смях.

Ауууу, на Марто му бръкнаха в .....
Погледът му ...ако можеше да убива, Шкодров щеше да е паднал в боя вече.
Въпреки, че съм толкова предубедена, че изобщо не бих се изненадала ако и този “конфликт“ /не/ беше по сценарий.
Дано това не означава, че Шкодата ще пътува за Троян.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:02 от Merri_An

# 482
  • София
Какво каза Шкодров че така ядоса Мартин?
Каза, че за него най-добрият готвач е Владов. Според Мартин е трябвало да го посочи него като най-добър.

# 483
  • у нас
Брей, голяма любов на Мегз към Бачорски. Чак иска да го връща. Да яде кюфтета, да го върне.
Владов как се престраши да ляга при Тоби. Simple Smile

# 484
Включвам сега телевизора, какво стана със Златните? Изгониха ли някой?

# 485
  • Sofia
Бачора

# 486
Бачорски му е мъка за Петя, Мегз за Бачорски скимти🙂
Джулиана и Златка сърдито гледат...

Владов къде беше се запътил.... Да очакваме  продължение по сценарий - "ако искаш да си легнеш с мен... сготви ми"

# 487
Брей, изненадаха ме! Не очаквах Бачорски, а Джугани, защото е безинтересна и не става.

# 488
  • у нас
Шкодров много подмолно даде гласа си за Владов. И сега Мартин като взе имунитет, направо се. .

# 489
На шеф Ангелов кой му пише сценария? Как може да говори за разхищение човек, който зарива хората с храна, която е напълно годна за ядене?

# 490
Още повече ми се издига Мартин.

# 491
Браво на Мартин! Много е директен и казва всичко така както е. Шкодров само може да се учи от Мартин както в кухнята, така и в живота. Все по-симпатичен ми става Мартин, жалко обаче, че е вложил толкова много в това "приятелство", а насреща нищо.

# 492
Бягай,Марина!

# 493
Понеже Мартин засегна темата за доказването на Шкодров пред бащата на Марина, ще коментирам и това. Видях бащата, когато бяха на гостуването в Марина и определено ми изглеждаше като мъж, който е много точен и дава всичко за дъщеря си. Шкодров и много хляб да изяде, пак не мисля, че може да се доближи до бащата на Марина.

# 494
Как точно ви се издига в очите Мартин? На мен такива приятели, които искат винаги да им казваш, че са най-велики, просто защото сте приятели, никак не ми се издигат в очите. Една такава вече не ми говори, защото й казах, че не е права в даден случай. Странно ми е някой да иска приятелите му да го лъжат и лицемерничат. Някакъв особен вид морал е това.

Общи условия

Активация на акаунт