Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 767
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
За мен коректното е да се застъпи за човекът, който го избута в предаването. Аз бих се застъпила за приятелят си, а на 4 очи бих му казала ако нещо е сбъкрал. В случая Шкодров е един палячо във всяко едно отношение. Ето сега Мартин му каза как да си направи комплимента, а той пред шеф Ангелов каза, че ги е направил сам.

# 496
  • София
Тегаво е да се гледа Яница-нищоправещата, много е вдлъбната, елементарни неща не знае...както каза Ангелов- И аз не знам за какво си ми!!! Само й знае устата да бълва глупости и клюки, иначе е тотал щета..

# 497
Хич го няма Шкодров.
Хипотама Владов го събудиха с едни рози.

# 498
За мен коректното е да се застъпи за човекът, който го избута в предаването. Аз бих се застъпила за приятелят си, а на 4 очи бих му казала ако нещо е сбъкрал. В случая Шкодров е един палячо във всяко едно отношение. Ето сега Мартин му каза как да си направи комплимента, а той пред шеф Ангелов каза, че ги е направил сам.
Че той не смята, че приятелят му нещо е сбъркал. Просто стилът на готвене на Владов повече му допада и толкова. Поддръжниците на Мартин искате да излъже лицемерно. "Да се застъпи" е евфемизъм на това.

# 499
Е, като не е толкова добър готвач, защо всеки път той е претендент за имунитет, а Владов менюто не си знае?

# 500
На шеф Ангелов кой му пише сценария? Как може да говори за разхищение човек, който зарива хората с храна, която е напълно годна за ядене?
Ооо, ама иначе всичко било zero waste. Толкова им личи тъпият сценарии при всички сценки, че вече и участници и шеф А изглеждат като умствено изостанали. Как пък елементарни неща не запомниха. Хайде сега ще има Ергенът 20. То рози, то сърдечни излияния, ужас!!!

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:35 от Fatalina

# 501
Е, като не е толкова добър готвач, защо всеки път той е претендент за имунитет, а Владов менюто не си знае?
Това е мнението на Шкодров. Може да не е така според теб, според него обаче е. Нека не изместваме въпроса защо според някои коректно е да се лицемерничи.

# 502
Яница минава от криза в криза. Трепери, тресе се, дрънка простотии. Абе седни си научи менюто, какви са тези простотии. Мъка е да я гледа човек.

Това с хвърлянето на храна е много грозно. Замислих се тези дни, че сега са великденските празници, но някои хора ще посрещнат празника с минимума, който могат да си позволят. Не всеки има достатъчно пари за печени агнета и козунаци по 30-40 лева бройката. Тук се изхвърля храна, която спокойно може да бъде дадена на някой зад кадър да я изяде или да кара готвачите да изяждат всичко. Ужасно е да замеря готвачите с храна, която не е овкусена. Е, каква е драмата да я овкусят и да му я донесат пак?

# 503
И тази вечер епизода тъпее, та кърти...

Къде е Виктория, нещо нея виждам?!

# 504
Там е, подскача нагоре надолу, но фокусът не е върху нея заради Яница и Ивайло.
От това, което показаха, че следва в епизода, Ивайло се държи отвратително с Червените след резервацията.

# 505
  • у нас
Оо, Владов ме разби. Язък за розите 😉 Тоби поне във вода да ги беше сложила.

# 506
Там е, подскача нагоре надолу, но фокусът не е върху нея заради Яница и Ивайло.
От това, което показаха, че следва в епизода, Ивайло се държи отвратително с Червените след резервацията.
Малко им е

# 507
Да ви кажа честно на мен Ивайло не ми е симпатичен. В случая можеше да не обижда по такъв начин жените, твърде груб е. Не казвам, че са цвете, но и той можеше да изпъкне като не е простак.

# 508
Дано Яница си тръгне , но едва ли ще стане.

# 509
Да ви кажа честно на мен Ивайло не ми е симпатичен. В случая можеше да не обижда по такъв начин жените, твърде груб е. Не казвам, че са цвете, но и той можеше да изпъкне като не е простак.
И глутницата съвсем да го смаже. Не са познали

Общи условия

Активация на акаунт