Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 649
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Останаха тези ,които са на нивото на "Шефа",добрите готвачи ги изгониха

# 721
Колко още ще ги пазят тези двете.  Дъно

# 722
Жалко, че изгониха Едуард, защото Тоника е много по-неприятен персонаж още от началото. То не бяха претенции, не бяха любовни драми, а сега се оказва, че върти и долни номера на отбора, за да спаси Виктория. Не знам колко беше и въртене на номера това водене, защото тя беше наистина пълна нула на паса.

# 723
Искам да забия един токат на лесбийките.

# 724
  • Другата България
Днес за гонене си беше Тоника, категорично.
Толкова целенасочено нелепо, грозно и смешно поведение скоро не бях наблюдавала изобщо от участник, а гледах редовно до миналата година.

# 725
  • София
Тоника е в пъти по-добра от Едуард, ако става въпрос за готвене и съвсем логично отпадна по-слабия. Сега е ред на Виктория, после Грозев..

# 726
Колко още ще ги пазят тези двете.  Дъно
Може би, докато Черните куртки спечелят състезание срещу Златните и отидат на гости при Тоника...
Иначе не виждам причина да ги държат. Виктория днес дори сподели на Тоби, че не разбира защо е поела вината на Тоника.

# 727
Виктория ако си спомняте влезе от зелените от раз с възхита от шефа - аууу, ооо
Владов го киснаха поне от трети път преди да го вкарат

Та, Викито като нищо да дружи на финал на Тоника

# 728
  • Другата България
Казано честно, с този нелеп сценарий вече не знам /аз поне/ кой от кого е по-по-най.
Многократно Ангелов припомня и дори натъртва колко е важно да има уважение и работа в екип в една кухня, е - днес станахме свидетели точно на обратното. Разбира се, не само днес, разбира се, това са статисти и артисти, но няма как именно заради това да ме убедят, че Тоника можела да готви по-добре от който и да било.
И това го казвам като човек, който изобщо не харесва Едуард, ама изобщо, дори вчера черната му куртка ми дойде ту мач.

Да свършва тоя цирк с елементи на еФтин театър, че .....

# 729
Отношението към Владов беше много тенденциозно подигравателно и мисля, че Владов по-скоро изгуби от участието си в предаването. Но както съм казвала неведнъж - имало е доста сезони, има много участници и лесно човек може да види, че това предаване рядко изписва вежди на някого. В повечето случаи продукцията изстисква някой до дупка, а след като вече е безполезен го представят като неграмотен в кухнята и айде чао.
Затова не вярвам на тези големи заявки за готвачи от ресторанти със звезда Мишлен, кулинарни академии и прочее, а накрая дошли в Нови хан, за да ги замерят със салата и поливат със сосове.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:26 от Janice_

# 730
  • Другата България
А защо така се самосАботира Тоника?
Официално изтъкна като причина това, че /уж/ като била с оранжева престилка и отпред на паса можела да контролира процесите и хората, да командва и да следи за това да се стиковат хората и да се издават поръчките.
Както казах, дрън - дрън, та пляс. Да не кажа, гняс. Нищо от това не видяхме, напротив.
Моята версия още когато започна да гледа с телешкия поглед беше, и е, че първо - Тоника прекрасно знае, че който е в оранжево не си тръгва - пази И себе си така. Това едно, и второ - като е начело отпред може самата тя да “топи“ този, който не ѝ е приятен от една страна, а от друга да пази любимата си, което и стана. Нито чухме името на Виктория, нито я видяхме по време на цялата резервация, накрая “за цвят“ изтипосана и тя отпред именно защото и на глухия и кьоравия беше ясно, че Едуард ще си ходи. Blush

# 731
В епизода утре ще се появят черните куртки от миналия сезон - Мони Бонбони, Чоткин, Никол, Царина, Камелия и май имаше още някой. Шеф Ангелов обаче пак откача и казва, че това е прецедент. Като нищо да се окаже, че нито една от двете кухни не може да издаде. Joy
Ще има и скандал между Тоби и Тоника, в който Тоби казва на Тоника да спре да я обижда, защото не й пука от договора.

# 732
В подкаста на Кухнята Едуард ми направи добро впечатление, бих казала дори, че ми беше най-интересният събеседник досега. Разказа за образованието си в Стара Загора, детството, приятелката си, работил е за Царя, богат е на истории, говори добре.

Много близък приятел е с Ивайло, готвили са си заедно в къщата, вечеряли заедно.
Искал е да излезе по-рано, не се е чувствал добре.
Не е свалял Виктория, искал да я използва за информатор от жените, но се случило обратното - тя казвала информация на червените какво планират сините.

# 733
  • Ню Йорк
Най-после Тоби се престраши да разобличи лъжливата Тонка. Тая така лъже от ден 1, че ми се драйфа от нея. Когато сгафи нещо и веднага набеждава друг, когато пък някой се справи добре, тя си го приписва на себе си.

# 734
Всички ги е страх от Тонка...
За това си мълчат.

Общи условия

Активация на акаунт