Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 246
  • 953
  •   1
Отговори
# 795
  • София
подарявам купони
Скрит текст:

# 796
За първи път съм си доволна да кажем почти изцяло от купоните си.
Неща които купувам редовно са 🎉☺️😎

Но имам за подаряване
-26% Месни пръчици за кучета
-20% Мортадела 600гр
нахут за 1.05лв само за 1бр

# 797
На някой остана ли му купон за натуралния скир и за обезмаслената извара?

# 798
Не знам защо, но със сигурност са трили. Четох пост на потребителка, която се възмущаваше, че само се предлагали купони / и то в чаршафи/, а нямало мнение за продукти. Нейният пост също не съдържаше никаква полезна информация и също е изтрит.
Аз съм за предложението за анкета и мисля, че споделянето на купони е нещо полезно в темата, защото рядко пускат точно на теб това, което купуваш, но много често го виждам в купони на други потребители. Който не му харесва, да подминава.
В тази връзка, тази седмица предлагам тези, който има желание за нещо, моля да пише на лично. Редактирам, купонът за соса е подарен на Tweety. Всички останали са на разположение.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:17 от MianaNia

# 799
Как слагате купони в скрит тест от телефона?Май нещо не се получи.

# 800
Подарявам

# 801
Как слагате купони в скрит тест от телефона?Май нещо не се получи.
Между думите спойлер се слага снимката. Аз го имам запаметено в  системният буфер:
Скрит текст:

# 802
На мен ми излиза скрит текст и като напиша [spoiler ] и след това снимката. Не ми се налага да го пиша и след снимката. Веднъж бързах и забравих да го напиша отзад, но пак се беше скрило.

# 803
  • При децата ми
Никога не ми е било проблем да чета "големи чаршафи". Има хора, които не знаят как се слага текст в "скрит текст" от телефон. Все пак едно от полезните неща в тази тема е именно подаряването/размяната на купони.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:50 от Hrispa76

# 804
Достатъчно е да напишете [spoiler ] веднъж, преди да добавите снимките. Аз влизам във форума само от телефона.

# 805
Този символ магазин, в долната лява част на снимката на купона, май не съм го виждала досега. Или не съм му обръщала внимание.

# 806
  • Варна/Благоевград
Влизам само да похваля полуготовите макарони с бекон и сметанов сос. В пакет , стоят до вафлите,има вариант и с гъби. Като за полуфабрикат са доста приемливи , само се варят в 500 мл вода и за 10 мин са готови,  добавих им само малко кашкавал . Ще купя следващия път няколко пакета да имам за много бърза вечеря.

# 807
Подарявам
Скрит текст:

# 808
В нашия Лидъл все още не се е появил черен пипер на зърна, но вчера в Кауфланд видях пакет черен пипер К класик, 20 грама за 79 ст. (пакетът беше зарязан от някой клиент при ядките и проверих цената на сканиращото устройство до ядките). Цената на килограм излизаше около 40 лв.
Даже в темата за въпроси към модераторите веднъж беше коментиранo, че се скрива текста и само с първия спойлер.

# 809
Подарявам
   Сосове и шунка подарени
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:16 от marinadp

Общи условия

Активация на акаунт