Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 234
  • 953
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Моите бяха в скрит Thinking

# 781
Някой е решил да трупа звезди/точки за лоялната програма и е докладвал?🤔
И друго изтрито има.

# 782
Слагайте снимките в скрит текст.
Това някакво правило ли е?

# 783
Някой е решил да трупа звезди/точки за лоялната програма и е докладвал?🤔
И друго изтрито има.
Хах, и така ли се трупат точки?

# 784
От мобилната версия кажи речи не е толкова зле, но от компютър няма четене темата когато купоните не са в скрит текст.
Затова още преди години като започна подаряването, съфорумките помолиха подаряването да става със скрит текст.
 Иначе се получава един оргомен чаршаф и няма скролване на страницата през десктоп.
 Айде ако е един купон не е фатално, но аз например имам 23 купона. Няма как да ги пльокна всичките. То 10 минути няма да може да ми се превърти мнението.

Относно триенето - трупат се точки когато има активна Бг мама кампания и се намалява рейтинга на потребителя на когото е изтрито мнението.

# 785
Не виждам, какво пречи размяната на купони, че чак отделна тема да се пуска за това. Ако искате сложете анкета в майската тема, за и против споделянето на купони в тази тема. И според гласуването да се реши.

# 786
  • Буркина Фасо
за споделянето няма проблеми.
проблем са чаршафите и то не само в тази тема.

# 787
  • София
Явно причината за триене не са чаршафите. Моите купони бяха в скрит текст. Постът ми е изтрит, публикувам купони за първи път.

# 788
Подарявам
Скрит текст:

# 789
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 14:52 от Nadia_Di

# 790
Някой наскоро търсеше купон за извара, ако още е така, може да ми пише, имам такъв

# 791
Интересни неща видях от иберийската седмица. Взех пица с чоризо, калмари с чесън и магданоз, морски дарове, любимия нахут. Пицата впрочем изглежда доста обещаващо - типично в лидлски стил с много плънка
Скрит текст:
Взех и от новите сладоледи - на клечка ананас, в кутия тропически плодове. Ще дам за тях отзив довечера.
Явно някакви зайци по брошура има от днес, големи скандали настанаха заради тях във филиала на Сливница. Грозни реплики, служителите и те доста бурно реагираха, блъскане, крясъци. Не бях виждала такова нещо.

# 792
Скрит текст:
От мобилната версия кажи речи не е толкова зле, но от компютър няма четене темата когато купоните не са в скрит текст.
Затова още преди години като започна подаряването, съфорумките помолиха подаряването да става със скрит текст.
Скрит текст:
Иначе се получава един оргомен чаршаф и няма скролване на страницата през десктоп.
 Айде ако е един купон не е фатално, но аз например имам 23 купона. Няма как да ги пльокна всичките. То 10 минути няма да може да ми се превърти мнението.

Относно триенето - трупат се точки когато има активна Бг мама кампания и се намалява рейтинга на потребителя на когото е изтрито мнението.
Аз отлично разбирам предимствата на скрития текст, но използването му явно е израз на добрата воля на потребителя и не съм сигурна, че е основание за триене, за разлика от този ми пост, който очевидно не е по темата "Лидл"

# 793
Подарявам бирите, имам купон и за шунка, оризов бар, пшенични пръчици, овесени ядки, фокача с маслини и чабата

# 794
  • Буркина Фасо
попитайте модераторите за какво са ви изтрили постовете. най-вероятно няма да получите отговор, но понякога отговарят.  без причина не трият, дори и да е докладван поста.

Общи условия

Активация на акаунт