Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 582
  • 953
  •   1
Отговори
# 15
Получих🙂Благодаря,eur
Скрит текст:
Не успях да си направя картата и картата на ММ, за да получаваме специалните купони. 😢 Затова моля, ако някой от вас няма да използва купона за вафлените яйца, да ми го изпрати. Благодаря предварително! 🫶🏻

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:42 от Okidokioo

# 16
  • Пловдив
Аз загледах блатовете за френска селска торта/Медовик. Някой ползвал ли ги е преди, дали са големи като тези в Берьозка?
не съм, но са прекалено евтини, та...надали...

# 17
Гащите не ми се сториха памучни на мен , и нямат ( отново) памучен плат на интимната зона, което за мен не е ок ( лично държа да има , но в последно време тези безшевните и спортните им , са масово без такова платче ..не знам как се казва ).
Взех си рипсен панталон - той е основно памук, но от сега ми е леко къс и подозирам ,че като го изпера и ще стане 3 пръста над глезените ...което за чарлстон модел не е ок. Розовият е стеснен надолу, а кремавият и черният се разширяват в крачола.

# 18
За лидълския ориз на РС 2кг в Бургас - купих преди 2 седмици от магазина в Изгрев бл.207. Не стои при ориза, а при продуктите от акция. Ако ходя тези дни ще погледна дали има още и ще пиша.
Взех от намалените аспержи, оригиналната им цена беше към 13лв Grinning, даже имам още 2 пакета в хладилника. Повече обичам зелените, ама на тая цена и бели не отказвам

# 19
За лидълския ориз на РС 2кг в Бургас - купих преди 2 седмици от магазина в Изгрев бл.207. Не стои при ориза, а при продуктите от акция. Ако ходя тези дни ще погледна дали има още и ще пиша.
Взех от намалените аспержи, оригиналната им цена беше към 13лв Grinning, даже имам още 2 пакета в хладилника. Повече обичам зелените, ама на тая цена и бели не отказвам
Ще съм благодарна за ориза да споделиш дали има Hands Pray

# 20
Подарявам талон за купоните от днес. Ако някой иска, нека пише на ЛС, кой  да активирам.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 17:00 от Пролетно цвете

# 21
Подарявам

# 22
Свободни

# 23
  • При децата ми
Как са на вкус краставиците?

Редактирам се: Предложете моля, постни продукти, които стават за ядене? Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 16:41 от Hrispa76

# 24
Как са вкус краставиците?
Не знам, обаче взех ягоди и са отвратителни!

# 25
  • София
Как са на вкус краставиците?

Редактирам се: Предложете моля, постни продукти, които стават за ядене? Simple Smile
Дъщерята пости и хвали някакви веган бургери от охладената витрина.

# 26
Подарявам, пишете на л.с.

# 27
  • София
Бях в Лидл по обяд. Както обещах сутринта и  погледнах книгата на Манчев - първи том е.Същата, която имам от предната прИмоция.

# 28
А това марципаново яйце от купоните хубаво ли е.

# 29
Здравейте, уредът за варене на ориз заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт