Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 093
  • 953
  •   1
Отговори
# 45
Как са на вкус краставиците?

Редактирам се: Предложете моля, постни продукти, които стават за ядене? Simple Smile
Маслото и крем сиренето ми харесват, както и малките плодови млека на кокосова основа.

# 46
  • софия
Белите аспержи са гадни - безвкусни и жилави. Предполагам са подходящи за приготвяне на нещо пасирано.
Зелените са супер. Аз завивам по няколко с бекон и във фурната на вентилатор. Или без бекон с малко зехтин, черен пипер и сол, и сос Холандес.
Скрит текст:
За тези, които не са опитвали: след това в тоалетната при малка нужда е нормално да има по-специфичен мирис. Да не се шашнете.

# 47
Аз се чудя тази опаковка от 5 кг удобна ли е изобщо...🤔

Може би трябва да се пресипе в буркан, за да е по-удобно. Обаче дали е истински мед, по-скоро съм скептично настроена.

# 48
Какъв е алгоритъмът за купоните?
Имам познат, който пазарува супер рядко и като отвори да сравним купоните - имаше повече и по-атрактивни от моите.

# 49
За скаморцата бях питала служител и ми каза, че вече не е в постоянния им асортимент. Сега си взех от италианската седмица.

# 50
Според мен половин-един килограм от меда ще остане по тенекията...😁 Вкъщи го харесват този мед, но не бих купила в тенекияи да пресипвам.

# 51
И при мен лентата е доста по-висока от миналата седмица. Едва ли ще я завърша този път

# 52
  • Пловдив
Имах 2 рулетки..и на двете ягоди 🤪
В секцията с купони сал 1. Мерси съм.

# 53
А каква е в момента цената на тарелка ягоди в Лидл? Трябват ми за една торта и се чудя дали ще е по-изгодно да взема от там или от другаде, без условието за две бройки..Blush

# 54
Имате ли спомен кога последно пускаха активна гимнастика за бебенца?

# 55
4.99 за 500гр. 3,99 за 250 преди 2-3 дни като ходих. Вчера в Кф същите цени.

# 56
А каква е в момента цената на тарелка ягоди в Лидл? Трябват ми за една торта и се чудя дали ще е по-изгодно да взема от там или от другаде, без условието за две бройки..Blush

Вчера купих , страхотни са гръцки-0,500 гр. - 4.98лв но от Била

# 57
Подарявам
Скрит текст:

# 58

Вземи си от 500 грама без купон, леко кисели, но много ароматни.

# 59
  • In transit

Вчера купих , страхотни са гръцки-0,500 гр. - 4.98лв но от Била
И аз взех от Била вчера, с вкус на краставица.

Общи условия

Активация на акаунт