Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 627
  • 953
  •   1
Отговори
# 840
Подарявам купони
Скрит текст:

# 841
Днес нямаше хора на самообслужващите каси и имах време да разцъкам.
На последна стъпка след като са маркирани всички артикули, ако не сте маркирали Лидл+, софтуерът подсеща със съобщение.
Там накрая преди плащането - излиза клавиатура с цифри на която може да се въведе тел.номер.
Освен това накрая може да се смени и езика. В началото на маркирането не видях да може да се смени.
Има много езици. На сръбски, на шведски, на гръцки, може да се смени всякак.

# 842
Знам, че е коментирано, но да питам: каква е разликата, като теглиш зеленчуци, плодове,
със и без торбичка,
отразява ли се на общата сума и как?
За касите на самообслужване става въпрос...

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:57 от monii

# 843
За да не те " набута" грамажа на торбичката/ плетената чантичка за плодове и зеленчуци...
Не се таксува, а тарира.

# 844
Днес имаше мед и взех. Вчера на същото място имаше бира или вода.🙂

# 845
За да не те " набута" грамажа на торбичката/ плетената чантичка за плодове и зеленчуци...
Не се таксува, а тарира.
Някъде да съм споменавала за "набутване"!?
Просто ми е любопитно...

# 846
Някой случайно предлага ли купон за сладолед - няма значение грамаж/вид/брой

# 847
Не се таксува, а тарира.
Просто ми е любопитно...
Според мен, когато отбележеш нещо с найлонова торбичка вместо без ти си в плюс. Понеже разликите са нищожни аз винаги отбелязвам с найлонова торбичка независим със или без съм сложил стока на везната. Няколко пъти се опитах да съм "изряден", което доведе до блокаж на везната. Според мен опцията без торбичка в софтуера е "дефектна". Та пускам винаги с торбичка и дали съм на плюс 0,0001 грама или на минус спестените нерви от побъркал се кантар са ми по-ценни.
Вие си решавате.

# 848
Не се таксува, а тарира.
Просто ми е любопитно...
Извинявам се ако е прозвучало грубо! Идеята е да не смята грамаж на опаковката за плащане.

# 849
Подарявам

# 850
Подарявам!
А също така търся купон за 5% отстъпка, ако някой има и няма възможност да го използва.
Скрит текст:

# 851
Подарявам

# 852
Някой вземал ли е свинско месо в буркан?
Хубаво ли е и кой вид да взема?

# 853
Някой вземал ли е свинско месо в буркан?
Хубаво ли е и кой вид да взема?

Хубави са всички,но са много солени.

# 854
  • Троян
Подарявам!
А също така търся купон за 5% отстъпка, ако някой има и няма възможност да го използва.
Скрит текст:

Добро утро, може ли да ми кажете каква е цената на кашкавала с и без купона, ако ги пише, разбира се? Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт