Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 593
  • 953
  •   1
Отговори
# 900
Давам тези 3 купона за -50 %, изтичащи утре. Купоните са валидни само за новооткрития филиал в Пловдив, Тракия, ул Недялка Шилева.

Днес бях там в търсене на тези продукти, но йок. Всичко беше изкупено. Ако някой все пак иде утре и ги има, давам ги и аз.

# 901
Искам да похваля Cien део спрей за крака.
На тийна усетих със затоплянето да има миризма след цял ден с маратонки (носи само оригинални найк и хубави чорапи ама 🤷🏻‍♀️)
Та в Лидл случайно попаднах на такъв спрей.Беше с цена 3.99лв мисля и не беше на регала с ПА,а където има само промоции.
Още с първото използване имаше ефект.
Явно тийна ви има друга миризма. Ползвам отдавана на Джъмбо. Когато пуснаха за първи път в Лидл вех един за проба и споделих тогава - резултата е като да се напръскаш с чешмяна вода.
Пускат го на няколко месеца веднъж. Проверявам пртидата и знам, че е още въртят същата. Даже не пръскам да усетя миризмата.
Няма да им дам втори шанс. Заредил съм си от Джъмбо и не ми дреме за неудаччните им опити. Може да се приобщи към месечният пазар, но когато има ефект.

# 902
  • Бургас
Мъжът ми ползва точно тези спрейове от поне 2 години и държи винаги да има резерв - сигурно щото си внушава нещо за тази чешмяна водица, мда...

# 903
И ние ползваме лидълските спрейове от години, вършат чудесна работа. Пръскам обувките и когато сменям сезоните. Туристическите също, когато планинарстваме...
А ти, нетман, както обикновено си с доста неадекватен коментар...

# 904
На какъв принцип решават каква лента да има? Миналия месец не стигнахме до края, сега пак 600 лв.Тези по-малките повече ми харесаха.

# 905
И ние ползваме лидълските спрейове от години, вършат чудесна работа. Пръскам обувките и когато сменям сезоните. Туристическите също, когато планинарстваме...
А ти, нетман, както обикновено си с доста неадекватен коментар...

На самия етикет пишеше спрей за крака и/или обувки ,не помня точно...
Има ли друг вид за обувки или си е само този и може да се използва и тях да пръскаш?
Имаше над 20 бр и бяха едни и същи.

# 906
Има отделен спрей за обувки в Лидл - доволна съм от него и го поддържам в наличност вкъщи:

# 907
  • shumen
Спрея за обувки и ние ползваме и съм доволна.Бях поръчала един от Ейвън мисля,че беше,но той не вършеше никаква работа.

# 908
На какъв принцип решават каква лента да има? Миналия месец не стигнахме до края, сега пак 600 лв.Тези по-малките повече ми харесаха.

Аз по този въпрос се чудя вече няколко месеца, а от този месец даже са ми я вдигнали лентата с 50 лв.

# 909
Никой ли не я иска тази пърленка за 1ст?
А като гледам, че в новата лента срещу 100лв я дават, направо смешно ми става.Joy
Ааа, не тъй с лошо за пърленката, твоята е "мини", а сега за 100лв дават цяла "сръбска" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 910

Аз по този въпрос се чудя вече няколко месеца, а от този месец даже са ми я вдигнали лентата с 50 лв.

Според мен следят потреблението по една карта и така залагат сумите. Аз живея в Пловдив, всяка седмица пазаруваме по веднъж в Лидл и Кауфланд от порядъка на 100-120 лв. и стъпките в лентата нарастват все повече. Сестра ми е в Хасково. Не пазаруват с такива големи суми и тяхната лента беше с поне 1/3 по-малки като суми  стъпки. Ако при мен първата стъпка е 120, при нея е 80.

# 911
  • Бургас
А коя е най-ниската крайна сума на лента? Миналия месец съм имала покупки само за 66лв, а сега лентата ми е до 490 лв.
Скрит текст:
За сравнение, понеже пазарувам и в гръцкия Лидл, миналия месец лентата ми беше до 170 евро и я запълних, този месец сумата е същата.

# 912
Моята лента винаги е на 850-950 лв
Очаквам 1000 другия месец Simple Smile

# 913
Моята лента е 250лв., но рядко правя голям пазар в магазина.

# 914
Никой ли не я иска тази пърленка за 1ст?
А като гледам, че в новата лента срещу 100лв я дават, направо смешно ми става.Joy
Ааа, не тъй с лошо за пърленката, твоята е "мини", а сега за 100лв дават цяла "сръбска" Stuck Out Tongue Winking Eye
SmileJoyJoy
Значи ще е за 50лв. Така де, все пак е "мини", че понякога дават от "микро" кроасаните.Joy

Общи условия

Активация на акаунт