Music Idol - тема 5

• 16 447
  • 428
  •   1
Отговори
# 240
Наистина коментарите на моменти са доста груби. Мисля, че няма смисъл чак от такова отношение, може и с по-мек тон и малко по деликатно да дадеш оценка на някои които се е потрудил и е видно, че се притеснява и е млад и още неопитен. Ядосах се отново #Cussing out

# 241
  • София
 А някой отпадна ли вчера?

# 242
  • София
А някой отпадна ли вчера?

Отпадат в четвъртък.

# 243
ама да не са си дали задника бе. Като искат да са звезди, и то чрез този конкурс, ще търпят и ще си взимат поука. В момента вие страдате май повече от самите финалисти. Щото явно са достатъчно опитни да пеят такива страшни песни като Ню Йорк или да се държат на сцената като Тина Търнър.

# 244
ама да не са си дали задника бе. Като искат да са звезди, и то чрез този конкурс, ще търпят и ще си взимат поука. В момента вие страдате май повече от самите финалисти.

Ама разбира се! Така се прави - право куме, та в очи! После като станат суперстарс трябва да могат да понасят всякаква помия.

# 245
  • Сливен

Ами в това е идеята на шоуто. Публичното оплюване е част от формата  -  Twisted Evil

Не знам дали само ми се стори, но в началото Данчето измънка нещо от сорта "Може и да ни мъмрят англичаните, че не критикуваме ...". Явно са ги упрекнали, че са много меки Wink

# 246
Абе така е,трябва да свикват,ама мен ме е жал за тях.Особено за тия,дето са на  ...найсе години,те са си деца още.Синът ми е на 17 и си го представям там пред оня,как го нарече снощи Андрей "мрачен и зъл плешив мъж" да му се кара и ми се свива сърцето.

# 247
ама да не са си дали задника бе. Като искат да са звезди, и то чрез този конкурс, ще търпят и ще си взимат поука. В момента вие страдате май повече от самите финалисти.

По принцип страдам, когато ми се случва нещо лошо.
В случая не страдам, по скоро съм възмутена от грубият тон на журито.

Критиката е задължителна в такъв вид конкурси, но не по толкова груб начин, въпрос на възпитание на критикуващите.

# 248
  • Сливен

Критиката е задължителна в такъв вид конкурси, но не по толкова груб начин, въпрос на възпитание на критикуващите.

Абе да ти кажа от това, което гледам по другите айдъли не оставам с впечатление да се държат много възпитано. На моменти направо си ги обиждат директно  Twisted Evil

# 249
стига бе, хора, какво им е на възпитанието Simple Smile колко пъти да кажем, че това е формат. Ясно, че Слави и Глория не ви кефят, но не правите ли разлика между възпитание и игра?
17годишен бабанка/извинявай, стефани6/ със сигурност има достатъчно смелост за много непомислени от майка му неща Simple Smile ако на теб ти се свива сърцето, то може би на сина ти не би се свивало. Те са във възрастта на щурм унд дранг, това е възраст, в която всичко е възможно.

# 250
  • Пловдив
И-ли-яна! И-ли-яна!   newsm18 Mr. Green
Аз пък продължавам да твърдя, че момичето има невероятен глас, данни, диапазон и дъра-бъра, но просто си избира ужасни песни  Tired И ще си замине тази или другата седмица и ще си е виновна само тя.

тити, вляза ли в подобна тема като тази или Брадъра,все това се дивя- колко сме различни хората  Simple Smile

# 251
стига бе, хора, какво им е на възпитанието Simple Smile колко пъти да кажем, че това е формат. Ясно, че Слави и Глория не ви кефят, но не правите ли разлика между възпитание и игра?
17годишен бабанка/извинявай, стефани6/ със сигурност има достатъчно смелост за много непомислени от майка му неща Simple Smile ако на теб ти се свива сърцето, то може би на сина ти не би се свивало. Те са във възрастта на щурм унд дранг, това е възраст, в която всичко е възможно.
Права си ,че това е възраст на неограничените възможности.И за сина ми си права,че е точно такъв и от нищо не му пука.Ама на мен ми пука,кво да правя,такава съм.Слави окончателно го намразих и никога повече няма да му гледам шоуто.И без това ми е писнало от неговата физиономия.

# 252
blekuta,естествено,че сме различни,то оставаше и да не сме.Голяма скука щеше да настане.Светът е весел,защото е шарен. Peace

# 253
  • Berlin
мен пък румен ми е симпатичен, още когато слави му се скара за якето Grinning може би заради това Simple Smile и се надявам да продължи колкото може повече напред. разбира се, не го смятам за новият идол  Crazy
и аз мисля, като йорданка христова - ники и васко можеше да са там и да се справят къде къде по-добре от илияна и румен, още повече, че последните 2ма наистина няма как да спечелят, а са просто там, защото публиката гласува за тях.но пък тя наистина беше доста груба (йорданка, не публиката Simple Smile ) Thinking
не харесвам преслава и невена  Sick снощи теодор ме разби с това изпълнение, само неговата песен ми подейства  Heart Eyes
и като цяло - очаквам Music idol 2  Mr. Green

# 254
http://www.vbox7.com/collection:42203 - тука ги има качени повечето  Wink

Общи условия

Активация на акаунт