Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 417
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Честит РОжден Ден на Дидка и малкия Владко  bouquet!
ДНЕс бяхме на док...и сме 9.7кг и 68см...или поне така си ги сметнах аз от тукашните мерки.
ТАзи сутрин като се събудих и гледам вали сняг Shocked , сега 17:14 часа и половината прозорец (аз живея ня 3-ия етаж) е затрупан от навяващият сняг.... НАвън е страшна буря и затвориха повечето учебни заведения и предупреждават всеки да си стои вкъщи.... #Crazy писан ми...искам СЛЪНЦЕ!
СОнка, кексчето стана трепач  bouquet
ЗА дрешките....ами аз толкова много съм накупила, че смао чакам да дойде лятото, че да я контя.
За обувките...свекървата видяла огромно намаление на обувки за прохождане и купила едни намалени за 60лв Shocked...какви са тия цени в БГ, или  по-скоро какви са тия магазини от които пазаруват хората. ТО и тук струват над 20$, амам все си мислех, че не може да има такива цени в БГ.
АЙде лека вечер от мен!

# 226
Добро утро и от мен ,момичета ! kaffeetrmker_2
Искам  да честитя макар и със закъснение  рождения ден и на малкия Владко и да му пожелая да е здрав ,  послушен и да си има много весели игри !
26 наистина не знам от къде свекърва ти е купила тези обувчици за 60 лв и то намалени . newsm78Вярно че има такива цени , но могат да се намерят и на много по-прилични.
Сетих че че скоро не съм виждала снимки на порасналото ти момиченце , ако имаш моля те покажи. Grinning
Нана е зад гърба ми , седи до татко си и се опитва нещо да говори , но какво не е ясно никому.Общува си с един крем и едно пате и им разправя нещо супер интересно , защото се и смее и сериозно ги гледа ...е бие ги едно в друго от време на време ...много е смешна.
meca съжалявам за обрива на малката .  Cry .Нана като  яде за пръв път овесените ядки получи запек и силни колики . SadПосле след две седмици и дадох пак и всичко беше наред. PeaceДано бързо да се оправи малкото човече. fingerscrossed
От мен   много , много целувки ! и слънчев  хубав ден

# 227
  • Варна
Добро утро!
Хайде и аз да си пийна кафенцето  kaffeetrmker_2 с вас.

Дидке, защо така ни секс ни кекс бе мила? Мирото да не тръгна пак към Канада? Ако си е в къщи тази вечер да си сложиш едно секси бельо и да му налетиш  Two Hearts, че не е хубаво така... А нали знаеш, жена, която е задоволена вечрта, на сутринта трябва да премете и да направи баница. А в твоя случай кекс  Wink

Меца, дано отминат скоро пъпчиците на детенцето...не бях чувала, че овесените ядки може да са алерген...аз от скоро давам и се приемат добре за сега.

За обличането- в къщи е по боди с дълъг ръкав, чорапогащник и елече. За навън махам елечето и слагам блузка+дънки или гащеризон и яке. Имаме си и дънкова шапка с козирка, много и се кефя. Буйките ги събува на 5тата минута и по-често са в устата отколкото на краката. Вчера ми донесоха едно нови от добричкия завод, който Люба беше похвалила. Малко са големички, но ще ги изпробваме още днес. По-късно ще има снимков материал.

Това е от нас за сега, целувки на всички бебета и приятни разходки!

# 228
Добро утро!
При нас има много слънце, дано и на запад е така.

Ананасче, мнго здраве и щастливо детство на Владко, а от на есен и много успешно училище!

Дидка, ай' стига бе, к'во му е на трийсетте и една години. Един ден ще мечтаеш за тази възраст. Аз много си я харесвам. Преди трийсетака, бях сякаш малко не на себе си  Crazy, вечно търсеща мястото си.

хубав, слънчев, свеж от към емоции и разходки ден    bouquet

# 229
Добро утро, момичета!
...  и аз да си пийна едно виртуално кафенце с вас.

Дидке, Вчера се затутках и забравих да те поздравя Embarassed Голяма съм патка ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДOЛИНКЕ!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И една сладка дъщеричка!

P.S. И с пожелания за по-чести лудории
Blush

# 230
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile

Времето се раззелени и темата нещо забави крачка. Ама много се шляете насам натам, а в писането никакви ви няма... Това отчетна ли е или кво... Я, да разкажете как ви действа пролетта, как се чувствате? Приготвихте ли яйцата и боите за Великден, а каква украса сте спретнали?

Единствената украса, която аз се опитах да направя беше посята леща на памук, ама не се получи и ме е яд. Иначе става като свежа тревичка, между която после се слагат боядисаните яйца и е много красиво. Сега ще трябва да си купувам от онези изкуствените треви за украса. Важно е настроението да е празнично. Аз обожавам този празник и го чакам с нетърпение. А ухаещата пролет навън ме вълнува още повече...

За обличането за разходка - Ени е с боди с дълъг ръкав, гащеризон, якенце или жилетка и шапка. Ако е по-хладно под бодито слагам потник боди. Вкъщи е с боди с дълъг ръкав, панталонки, чорапки и по-тънка жилетка.

За връщането на работа - никак не ми се иска да се връщам, мисля да си гледам бузанката поне до другото лято, пък после ще видим. Е, ако се появи някое изкушаващо предложение за работа може да си променя плановете, но засега съм си вкъщи и се радвам на всеки ден прекаран с малкото ми момиченце. Обожавам я!

Хубав ден и много слънце в сърцата!  Party

# 231
Здравейте момичета!   bouquet
  Ние днес за пореден път сме на преглед,след като Ади ми реагира с  обрив на попарата и Фризопепа.Вече съм на път да лудна  нацяло.Моля се при новия лекар да имаме напредък,че вече 2 месеца сме само на кърма и каша и не можем да  се  захраним.Моля ви да ни стискате  палци.
Ето и малко снимки:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114899&photo=24
 Желая ви лек  и слънчев  ден  Heart Eyes

# 232
Здравейте и от мен

Таталинка
Люба

благодаря за топлото посрещане.
Добре сме вече благодаря.
Имахме разни перипетии преди две седмици. Да ви разкажа:
значи преди две седмици в петък, къпя си го аз Вики и хич не подозирам какво ще стане след малко. Аз го къпя още в нашата стая, че банята ми се струва студена и ме е страх да не го простудя. Имаме една стойка за коритото и върху нея го къпя, има и повивалник (капак на стойката) и после масажи на повивалника. Абе много ми е удобно на стойката. Та изкъпахме се и го гушкам аз и като се чу едно скръц... и се счупи стойката, разтвори се. Тя има пластмасови панти дето я държат (и се свива от тях) и като се ливна тая ми ти вода... две кофи както бях изсипала вътре Shocked  ooooh!цялата спалня плува във вода. Ама да ви кажа после благодарих Praynig че бях извадила детето, инак не знам какво щеше да стане, да падне и той заедно с коритото ooooh!
Събрахме водата, и се тюхках че пък може паркета да се надуе. Слава богу не се наду (ламинат е).
Същата вечер само че в 4.30 - 5.00 сутринта Радослав (мъж ми) станал до WC-то. И добре че станал. Спукала се меката връзка на юнгата в кухнята ooooh! ooooh! и що да види всичко във вода. Кухненските шкафове пълни- наду се единия шкаф. Тапетите на едната стена целите мокри (добре че не паднаха Praynig) То нали фучи страшно, че налягането през ноща е по-силно. Абе мани мани Whistling Rolling Eyes
То си е казано - едно зло никога не идва само. Чаках до края на деня още нещо да се случи, ама добре че не Peace
После Вики беше малко болничък. Сополи като река се лееха. Педиатърката ни изписа някакви капки -  newsm78 забравих как се казваше. Едно такова като йод и много боядисва. Ама ефекта не беше задоволителен. Слагах после Виброцил, ама пак си течаха. То нали не може да се слагат капки дълго време че се разрушава лигавицата на носа или бъркам Thinking
Еййй улях се тоя път с писането.
Благодаря че ме прочетохте  bouquet Hug

# 233
пак съм аз
малък поздрав за вас

ако искате http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98319&photo=30 тук има още снимчици.

# 234
  • София
Ади, ама много е сладка госпожицата, страхотен бонбон е, пу, пу. Дано скоро лечението на алергията даде резултат, че да си отдъхнете и двете. А каква е тази интересна играчка на леглото й? Музикална ли е? Аз се оглеждам за нещо интересно, което да купя на Ени, че наличните играчки вече не я кефят.

Поли, много е порастнал Вики, сладур Simple Smile Тези бебешки люлки в Борисовата градина ли са? Май ще се поразходим и ние с госпожицата до там, че разбрах имало много готин кът за бебета.

# 235
Здравейте!!!Искам да ви питам-възможно ли е малката да е получила алергична реакция от NAN-а???Защото не съм сигурна ,че овесените ядки са причината newsm78 Давала съм й овесена каша и е нямало проблеми,много ми е чудно???? Thinking

# 236
Таталинка в Борисовата са тези люлки. Вярно много хубав кът за децата са направили, и ако е хубаво и времето приятната разходка е сигурна.
Обаче поствам снимка да видите какво са ги направили
счупили са ги
и не само че са счупени ами и никой не се грижи да ги оправи. Според вас кой трябва да ги възтанови в приличен вид, и най-вече да са сигурни, че така както си се люлее детето така може да тупне на земята ooooh!

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 13:31 от ~Поли~

# 237
За Вили1 и всички останали, които искат да ни видят. http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2565376....това е албума,който ше бъде отпечатан като списание и който чакам да ми донесат всеки момент....20 стр.са Joy

# 238
Здравейте и от мен!Нямахме нет оот вчера,та затова съм прескочила снощи да се разпиша...ама като гледам май и други има неразписани......... Thinking
Дидко,какви са тия  мисли мрачни-ние дето сме на повече годинки,какво-да мрем ли....я дай малко по-жизнерадостно.....а и нали знаеш-ние ще остаряваме като катедрали/няма да се даваме,я/...а за секса и кекса-вече са ти обяснили последователността/метенето можеш да си го спестиш/
Поли-дано това да ви е бил каръка....а аз да те посъвметвам-вече почвайте в банята да се къпете.....ако трябва пусни печка,малко да обърне въздуха,но не си прави такива веселби-че да не стане пак някое наводнание/а и поват бебоците да плискат вече и става страшно чистенето след баня/....А,Вике ти е страшен мъж-голям сладур е...и много голям изглежда/сериозен/
Сонка-и Дидко май е от нашата партия/дето без белег от бойни подвизи не остава Mr. Green/,аа да е жив и здрав пък се надявам докато са малки да се напалуват...
Меца-аз се съмнявам,че е от овесените ядки-след като вече си давалаи не е имало проблем Thinking
Боши-Моши,много си лаконична....неможе така-отдавна не си се разписвала/а ние чакаме/
26,...така е повечето неща тук са по-скъпи,......и за сметка на това са по-некачествени Sick.....но има и по-евтинки де......че това 60 лв за нашия стандарт са си цифра....а снега да го снимаш,че ние тая година така и не го видяхме....
Ади е пораснала пак много,и много хитра изглежда......май вече е за подстригване,а?Мамче,не се притеснявай-дано тоя път да сте си улучили вече лекаря и решението на проблема-пък ние тук ще ви стискаме палци ище се молим за вас Praynig
Агнешка,ние пък си чакаме постингите от теб....и няма да те оставим на мира-така,че пиши......А,за ходенето до Русе-направо си изпуснала ,че не си се обадила на Сонка....и на другите Русенски мами...а Корни е в Силистра/но и там си струва да се отбие човек/...дано да се отчетте и тя скоро....
Аз,обаче се засрамвам и няма да пиша повече за днес.....

# 239
Е,неможах да се сдържа-26,невероятен ви е албума smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт