Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 411
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Ох, и аз днес се правих на работна булка...ама ми се разката фамилията/че пусто съм много добричка и вместо да строя бабите да помагат и на тях им боядисвах яйца и правих курабии...и една приятелка също у нас боядисваше нейните-но тя поне помогна/...и понеже направих промишлени количества,не остана много време за декорации и фотография/ако остане време тия дни ще ги снимам малко по-аранжирани/....засега това мога да покажа/уточнявам,че това са моите яйца-повечето са спукани и не са от най-красивите...ама карай.... ooooh!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32390&photo=61...ето и един клип на който се вижда процеса на боядисване/за тези дето в събота смятат да се пробват по моя начин/http://www.vbox7.com/play:a5483620
Браво на щерките на Буболина/е,друго си е женското чедо Tired/,браво и на Меца-защо пък не ги харесваш.....важното е,че си вложила старание.....
А,за Бургаската двойка-ами каквото и да кажа все ще звучи като подмазване...ама на хубавото неможеш да кажеш друго Crazy

# 271
Ето това сътворихме ние с Крис

# 272
  • София
Поли, много съжалявам за загубата на така скъп човек за теб.  Flowers Rose Flowers Rose

Тинтири-Минтири, към какво даде алергия, Пропофол ли? Антиалергичната терапия с Ериус ли я провеждаш? Стискам палци!

Момичета много красиви яйца! Браво!

Нищо ново около мен... всъщност имам си разни проблеми, но не искам да ви товаря излишно, защото всеки си има своите проблеми.
Лека вечер от мен.

# 273
  • София
Меца, помощницата ти е страхотен бонбон Simple Smile Не виждам какво толкоз не им харесваш на яйцата, много са си хубави.

Буболина, имаш разкошни момичета, браво на тях - какви красоти са сътворили! Да са ти живи и здрави и да ти носят още по-големи радости  Simple Smile

Коте, браво и на вас с Хрис, много нежна аранжировка имат вашите яйца, как я постигнахте? Аз събирам идеи, че нали в събота ще творя по яйцата.

Люба, да си призная захласнах се по курабийките.... обожавам ги, а твоите изглеждат тооолкова вкусно...

Чушчице,   bouquet усмихни се, проблемите не са по-големи от нас!

# 274
Млечко големи са сладури все тъй да са приятелски настроени.Ами как направи така снимката?
Ауууу много хубавки яйчица сте боядисали.Браво на Мери и Джули на мама отмяните ами да и аз исках мома ама не  Rolling Eyes е това да е .мЕЦА и твоите са хубавки и помощницата ти е сладка.
Любе ти да не се правиш на срамежлива я виж какви красоти си наредила,че и сладки я прати рецептата на лс /ако е лесна де/ може и аз да направя нещо мислех торта,но ще видим.Коте и вашите са много хубавки, ама имаш и помагач  а[smilie=smile3501.gif]
Аз досега бях у татко с малчо,че а си вземем подаръците от мама (дето ни гие пратила.
лЕКА НОЩ МИЛИ МАМИ И БЕБОЦИ

# 275
  • София
Благодаря ви, да са ни живи и здрави дечицата Praynig Hug  bouquet
Пък ако даде Господ, аз искам и едно момченце, но ме е срам малко от годините ми Embarassed

# 276
  • София
Буболина, е как ще те е срам... трябва да се гордееш, че имаш смелостта да искаш още едно бебче! Много малко жени в България биха се навили на трето дете. Аз подкрепям идеята. И да не забравиш да се похвалиш първо на нас Wink

# 277
Добро да е утрото  от нас  ! Ето тук набързо сервирам кафенце, че да не заспя пред монитора , пък така няма да си напиша поста kaffeetrmker_2

Да ви кажа честно с много хубава и положителна енергия ме заредихте със снимките на яйчицата.На всички ви са много хубави , признавам си . smile3501
Сладурковците на снимките  са много милички и хубави дечица  newsm51
Анни благодаря за линка към зодия Близнаци , отдавна не го бях чела , но сега като го направих .....ами доста съвпадат нещата , наистина  newsm78И аз исках Нансен да е телец , но не ме огря .Да са ни живи и здрави .
Чушчице  Hug
mimik дано да си се разходила и забавлявала добре .Аз вече не завиждам благородно дори за тези неща , защото непрекъснато си мисля за връщане на работа  и оставяне на Нана на грижите на друг и да ви кажа ми е едно мъчно отвътре и ми е една миличка ....нищо че се стреми да ме ядосва постоянно  Wink та не бих се отделила от нея дори и за миг.
Може пък и настроението ми да показва че не съм готова на такава стъпка ..знам ли и аз. smile3506
Спирам с тези си излияния и отивам да си правя сандвич че умирам от глад  eat
Целувки и чакам още снимки на пъстри яйца ! easter   

# 278
  • Бургас
Привет и от нас

Ние отдавна не сме писали,че много слънце много нещо и от разходки немога да се добера до РС.
И ние много си харесваме Алексчо пък и майка му  bouquet (надявам се и като пораснат да си останат приятелчета малките сладунковци).
За яйцата ви думи нямам мноооооооооооого са хубави и с желание и любов направени (Люба моляте пусни ми на Лични твоята рецепта мн интересно ми се видя на клипчето).Аз ще ги боядисвам утре и тогава ще ви пусна една снимчица.
Пожелавам на всички с проблеми и черни мисли в главата да се отърват от тях с идването на пролетта и най-красивия и цветен християнски празник Велигден.

И една пролетна сн на бургаските мамчета :

айде още малко сн.Не са намалени ама да не ме линчувате то за разведряване на настроението

Анни мила само ти липсваш следващия път те очакваме да се включиш със сладкия Стефи.
Целувки и весел ден

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 09:35 от Elia

# 279
Добро утро и от мен!!!!!Вили1-мерси за кайвето вземам си едно  bouquetМами, много хубави кокета брейййййй...
Буболина-
страхотни са ти помощниците...страхотни нещица са сътворили!!!!! Grinning Grinning GrinningВсе така да ти помагат и радват...
За зодията-аз се надявах малката да е раче,като баща си(тъкмо съм им хванала цаката на раците),ама цъцъ Близнаци се пръкна.А за хороскопа в сайта-абсолютно точен е за нас #Crazy-няма мира малката.Охх,маи готви малката Sick SickБлагодаря за милите думи за моите творения и за малката помощница...Ставам за сега ,че  ooooh! ooooh! ooooh! Sick

# 280
  • София
Чушчице, към няколко от препаратите направих реакция, но само за Диазепам си спомням (явно не ставам за наркоман  Laughing). Другите бяха много завъртяни имена  Embarassed. Правя терапия с Кларитин и Алергозан, а в деня на операцията ще ми бият Урбазон, за всеки случай.

Таталинке, аз никога не съм давала всеки ден каша, винаги през ден, а на другия ден кисел. Сега, обаче започвам да давам 2 дни кисел и един ден каша. Иначе педката каза, че всичко е наред и няма нужда да му променям хранителния режим, но аз ще гледам да не го тъпча излишно с помпащи неща.

Да ви се похваля! Избрахме и резервирахме почивка на моренце! Много съм щастлива, защото последните 2 години не сме ходили, а до сега не съм пропускала никога. Та живот и здраве август месец ще водим Вики за пръв път на море. Ето, да видите хотела: http://www.plamena-palace.com/

Ето и снимка на дундьо:

Още снимки: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=1263

# 281
Добро утро!

Чудесни яйчица сте подредили! Буболина, Любе, Коте, Меца, браво на вас и на вашите помощтници! И на мен боядисването ми е страст, но и тази година яйцата станаха много тъмни, боите са такива сякаш. Ще снимам по-късно и ще кача, но не са конкурентноспособни на вашите.

Относно бебетата, така съм се замислила, то се е видяло че в работата само неприятности и напрежение мога да очаквам. Я по-добре както съм взела инерция, от на лято да поработим по въпроса, белким "сътворим" този път Телец  LaughingТвърдо съм решена на 2 деца. И то не заради нас, просто не искам Стефи да си няма близък. Все пак брат или сестра се явява най-добрия близък, на когото можеш да разчиташ. Поне при мен е така, разчитам много на моята сестра за подкрепа и не само.

Оооо, колко сте хубави бургаски мами и бебки. Ужасно съвалявам, че не мога да се добера до вас, дано скоро стане и това. К'во да правя като живея в "Бургаския Люлин"   Sad

айде стига съм размишлявала на глас. времето е отвратително и днес сме отново заточени у дома  Sad

# 282
 Здравейте!
Викам да се разпиша за последно преди Великден, че ние сигурно към обяд ще тръгваме към Пловдив. Момичета, много са ви красиви яйцата Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile! Разведрихте ме и ме заредихте с много положителна енергия докато разглеждах творенията ви Simple Smile Simple Smile Simple Smile!
АнниБуболина поздравявам ви за смелостта да се решите на следващо бебче. Мен даже ме е страх да си помисля подобно нещо, може би е заради тежкото раждане или защото съм лигла - не знам Sad Sad Sad .... Иначе и аз бих искала да имам две дечица, но не ми се бременее и ражда пак /ако можеше мъжо да ме отмени, този път нямаше да е лошо, но уви не става/.  Дано като мине още някоя годинка да набера смелост, че да не си остане само детенце Руми.
Малко се отплеснах, извинете.
Весели празници и много слънчево настроение Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 283
Добро утро и от мен!
Да се разпиша преди да сме хванали пътеките с децата.
Таталинка, върху яйцата Криси залепи едни лепенки за яйца, а аранжировката в купата е сезал/жълт,декоративен/ и от изкуствената трева, и стръгче здравец за Здраве!
На всички  мами творенията са много красиви,и най-важното е че са боядисвани с много любов и вяра в доброто.
Бургаските мами са супер Peace,все така да се събират. Hug
Аз също имам желание за трето дете,но май съм вече стара Embarassed ,а и ако можеше без да бременея да родя Joy
Весел ден на всички  bouquet

# 284
  • Пловдив
Момичета, пуснах нова тема. Да не се чудите и да не търсите думичката ЮНСКО(И) ви пускам линк към нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180179.0
Съжалявам че не мога да се включвам често, но в топлите дни сме по цял ден навън, а като сме в нас искаме постоянно да ходим и аз обикалям с него.
Много празнично настроение от нас.
Ще се включа със снимки на яйцата утре, след като ги боядисам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт