Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 417
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Ви още веднъж момичета за подкрепата.

# 256
Вили, като спомена за зодия Близнак, искренно се молех Стефи да е Раче, в който знак всъщност бе термина ми. Но, не - Близнак - ту така, ту така. От приятелите които имам и са зодия Близнак, нямам суперлативи за тях, особенно за мъжете. Все гледат на тях да им е добре, не може да разчиташ, шикалкавят. Хем са въздушен знак и би трябвало да се спогаждам с тях, аз съм Везна.

На Стефи бързо му омръзва всичко, не играе с играчки, а със стра калкулатор, апарат за кръвно  налягане, стар фотоапрарат, уокмен и прочее уреди. Ами това го влече. Иначе в парка се захласва по чуждите играчки, но то чуждото винаги е по-интересно.
Ето и за нашите Близначета:

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/369/58/  

Стефи е планиран и започнахме да "работим върху него" Simple Smile с идеята и сметките да се появи под знака на Телеца. Това ми е любимия зодиакален знак. Мъжа ми е Телец, а и не само заради това. Но не всичко става по план, смятам знаете сами... Но да са ни живи и здрави.

Таталина, аз съм за изложбата   Peace

И Стеф трябваше да е на консултация днес, но времето е отвратително и ще отложим за утре.

# 257
Привет!
Поли приеми и мойте съболезнования  Flowers Rose
И при нас е гадно времето и сме в къщи поне засега.
Таталинка браво на Ени много е пораснала,а за плача при вида на док и ние преди не сме ала сега за 2-ри път реве само като го види без да го е пипнал още  Thinking И аз съм  Peace за изложбата дано само не приключи докато аз си ги боядисам в събота  Praynig
Вили1 да ти е жива и здрава малката слънцеса по-добре да са такива децата палави.
Анни напълно вярно с написаното и мъжът ми е близнаци/той и на 1 юни  Laughing/толкова искаше на неговата дата ама тц-тц то да не е по поръчка .Имаше писано ,че може две да родиш амчи то аз бях така до почти 3м,бях с два плодни сака и после единият изпадна.
Момичета оставям ви засега,че мойто намирисва май и ще спи.
Весел ден и продуктивно боядисване на яйцата и да ги покажете Naughty

# 258
  • София
Сонка, аз винаги боядисвам яйцата в събота, не знам защо, но такава е традицията в нашето семейство. Така че ще ги показвам тогава Simple Smile
А за задията на юнчовците ни, аз също хич не я харесвам. Сестра ми е близнаци и никога не сме се разбирали, а като малки постоянно се карахме. И аз като Анни исках Ени да се роди през май и да е телец, ама не стана. Телецът ми е една от любимите зодии и много се рабирам с тях. Но явно съдбата ми изпрати поредното предизвикателство - да имам дете зодия близнак, че да се науча да се разбирам и с тях, знам ли... Simple Smile

# 259
Здравейте и от мен!
Анни,Таталинка,  Hug Heart Eyes аз съм зодия Телец, и ми беше много хубаво да прочета вашите мили думи относно този знак и сега като стана дума за това,аз също исках да се роди бебка през май-не само защото е моя месец,а и някак си тогава природата се възражда,всичко мирише на нов живот и е толкова Пролетно,но уви нашия тати беше на рейс, и изтервахме месец май Joy Но от друга страна ,господ си знае работата и ето сега имам едно малко раче,което от сега показва характер,да ми е жива и здрава,както и всички Юнски буболечки Praynig
Аз сега варя яйцата,винаги съм ги боядисвала на Велики Четвъртък/откакто съм семейна,де/ та докато бебка спи,ние с батито ще творим, и после ще покажем/дано да има какво/ Съжелявам само ,че се бях наканила да опитам една рецепта на Люба,но ми се вижда доста сложна,и май няма да сколасам да я направя,но все пак Люба Hug

# 260
  • Бургас
Пращам ви една снимчица от вчерашния слънчев ден.
Да видите каква любоФ се заформя на бургаска територия.
Тук Алекс e с Йоанка на Еlia  Heart Eyes

# 261
Млечко/b] нямам думи,много са хубави и двамата сладури пу-пу-пу-пу-пу

# 262
  • София
Егати, вие сте изписали цялата темичка, а аз не съм се разписвала... Срамота!
Отложиха ми операцията за следващата седмица, че трябва да правя антиалергична терапия. Утре ще кажат кога ще е точно. Голяма треска ме тресе и хич не ми е до празници, честно казано. Отделно всеки ден сме с Вики на рехабилитация пак и вече ми дойде нанагорно.
Иначе дундьото пак ми е качил доста - 1020 гр. и 2 см. Вече е 10.380 кг. и 74 см. Смених Аптамила с частично адаптирано - Фризо, ама май ще минаваме на кисело, че ме притеснява толкова много да качва. Иначе е много подвижен и до няколко седмици мисля, че ще проходи. Ще кача снимки и ще пусна по-късно да го видите, направо се пръска по шевовете  Laughing

# 263
 Здравейте!
Аз тази година няма да боядисвам яйца, защото ще сме при бабите и ще си останат така ако боядисвам Sad Sad. Иначе идеята за изложбата е супер Simple Smile Simple Smile. Ще се радвам да разгледам творенията ви Simple Smile Simple Smile.
Поли, приеми и моите съболезнования. И аз много обичах покойните си баба и дядо и много ми липсват.
Тинтири-Минтири, представям си колко ти е притеснено и те разбирам, че не ти е до празници, но погледни по-ведро на нещата и се опитай да се отпуснеш малко. Имаш виртуално гуш от мен Hug Hug
mle4ko, големи симпатяги са малките!
Аз ще се позагубя тези дни, защото като сме при бабите и няма да мога да влизам във форумчето. Пожелавам ви весело прекарване на Великденските празници Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile!

# 264
Ха здравейте, лелей колко сте изписали
Ние с мъжо сега сме младоженци, Йоана отвчера е насело при свеки и утре ще ни я върнат. Слуша, ама от време на време ни търси и вика мама
и да се похваля в понеделник ще правим прощапулника
иначе нямам какво да се похваля, всичко е ок, изчистила съм си из основи къщата и отивам да поскитам с приятелки

# 265
Готова съм с яйцата!!!!Резултат-12 от 20 боядисани,а от тях само 3 ми харесват #Crazy Боядисани ръце,пълна мивка със боядисани съдове,абе ужасссссссссс.Да рева ли или да се смея,не знам hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaТова е от мен,чакам вашите разказчета и преживявания!!!!!А за изложба аз май няма да се включа,с тези мой две леви ръце.Срам,срам Blush Blush Blush

# 266
  • София
Млечко, ама много са сладки ориятелчетата и едни такива джиджани.... страхотни са!

Тинтири, дай да видим Вики колко е порастнал. А за качването, да не е от каши или крмчета, ако даваш?! Аз на Ени спрях да й давам всеки ден каша, защото последните два месеца по близо кило качваше. И сега следобед вместо каша, папа плодово пюре. Стискам палци операцията да мине успешно!  Hug

Мимик, понякога и на мен ми се иска няколко часа да се пошляя из улиците, или да ида на кино.... така че благородно завиждам... Wink

Меца, я не се ядосвай, това са само някакви си яйца, ще ги хапнете независимо как изглеждат Wink Покажи тези яйца, които харесваш.

# 267
# 268
  • София
Здравейте момичета, страхотни яйца Hug
Аз нещо не се чувствам добре и бях легнала следобяд, през това време Мериан и Джули са направили това:
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633113991866718750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633113992017187500.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633113992160000000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633113992268281250.JPG
Да са ми живи и здрави, мамина отмяна. Praynig Heart Eyes

# 269

Общи условия

Активация на акаунт