Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 417
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
 #Cussing out #Cussing outНаправо съм бясна.Разбрах от какво й е на малката обрива.От една рецепта с овесени ядки,но не те са причината,а канелата.Ама кой да си помисли ,че такова списание като Моето бебе и аз ,ще пишат такива рецепти-вредни.Направо не знам на кой свят съм,реве ми се Cry и ми иде да ги гръмна тия #2gunfireама и аз едно хубаво писъмце им пратих Twisted Evilоххх,извинявайте ,че ви занимавам,ама на кого да кажа,че да ме разбере.Само една майка може.Извинете ме мами,малко съм ядосана  bouquet

# 241
Здравейте тук при нас е направо лято/дано навсякъде и при вас е така/ Laughing
Да обаче ние се разходихме само след кухня и сега ще бръмнем някъде из кварталните площадки  Rolling Eyes
Любе май че така ще е току що го видях,че ми е разхвърлял бельото из стаята  ooooh!
26 мноого хубав албум и ефектен дай малко повече инфо,че аз май съм го пропуснала  Thinking
Поли,Ади имате големи сладури!То това е от простотията на хората не може нищо да се пази  Crossing Arms/за люлките/
Айде до после!

# 242
Tatalinka това е остатака от музикалната въртележка : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83932&photo=61
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83932&photo=62 
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83932&photo=63
на тези 2 снимки се вижда.Но понеже Ади се провисва на нея като маймунче я прибрах.  Laughing Днес мина добре при новата докорка,дано само да  има ефект,че наистина се измъчвам страшно.Вече 2 месеца не мога да я захраня.Каквото и да и дам получава разтройство или обриви  Cry.Изписаха ми и лекарства този път.Дано се получи и скоро да ядем поне 1-2 зеленчука,а за месцето има време -крачка по крачка и ще успеем Peace
  Наистона вс бебенца са мнг пораснали и са станали едни малки човечета.  Hug
 До скоро!Благодаря за милите думи  Heart Eyes Hug

# 243
26 благодаря ти за експресното отзоваване да покажеш Далия - ама много е пораснала милата , а албума ви наистина е много хубав!  bouquet
 Това със счупените люлки в Борисовата градина е поредната простотия , която не ме учудва никак , но ми е мъчно честно казано . Sad
Меца  хубаво е че си открила от какво е обрива , моля те погледни от тази страна на нещата .Знам че ти е тъпо и се чувстваш зле , но пък вече ще знаеш.Хубаво  си им писала гневно писмо , то да ги  #2gunfire такива .Ще се оправи детенце.Имаш виртуално  Hug от мен.
Поли дано нямате повече такива неприятности !  Praynig
Отивам да приготвям вечерята на слънцед !  Simple Smile

# 244
Привет и от мен!
Вчера нямах нет,днес по разходки цял ден и немога да стигна до компа.
Да се похваля че днес си видяхме гаджето Криско,макар и не за дълго,защото той заспа,а после и Тея,но важното е че се видяхме PeaceЗа съжеление снимки няма,защото и двете бяхме без фото,но другия път ще наваксаме.
Дидка, Честит Рожден ден и от мен,миличка  bouquet ,макар и със закъснение,желая ти много здраве и хубави мигове със семейството си тук България! newsm51
А за годинките,аз другия месец навършвам 31,та и аз май се позамислям че множко ми се виждат,ама това е положението Peace
Таталинка, аз утре смятам да боядисвам яйца с батито,като сложа малката да спи следобед,и ако е като друга година ще имам поне 15 спукани Sick
Отивам,че ме виииииикат
Вили Hug

# 245
 Здравейте и от нас!
Анитка,  на цял ден ще се връщам направо но поне се ми дали месец-два отсрочка за да свикне бебка с бавачката. Те за сега се разбират много добре. Оставях ги сами за по час - два и няма проблеми. Руми не плаче за мен, дано да е така и когато отсъствам по цял ден.
adi_5, мила дано да се захраните по-успешно този път Praynig Praynig
meca, не се ядосвай, то вече какво ли ни е наред, та очакваме някой издател на списание да е отговорен.
За обличането навън - и аз май все съм в чуденки как да се обличаме. Уж не я навличам много, но в това променливо време понякога ми се струва, че има по някоя излишна дрешка. Иначе обикновено се обличаме с боди, блузка и якенце, а надолу сме с чорапогащник, панталонки и обувчици, а имаме и шапка /от по-тънките, пролетна Simple Smile/.

# 246
Мецадобре е,че си разбрала от какво е имаш и от нас  Hug
Ади дано и вие успешно да се захраните  Hug А то и нашта музикална отдавна е прибрана щото като се научи да се изправя и там се овесваше и най-много да беше се пребил заради нея  Rolling Eyes
Таталинка моя мъж пък иска в събота да боядисвам яйцата,че до неделя щели да  Sick Нагласила съм си и аз тревичка /купена/и от тея пиленца малките.
Все забравям да кажа новото от Диди е ,че освен ба-ба казва и та-та,за мама и дума не става  Crossing Arms пляскаме с ръчички и като чуем песента Кукла Балби на Роси Кирилова и почва да върти дупе и пери ръчички  Party Пък моя мъж каза да не съм му я пеела щото щял да стане женчо  Sad
Лека вечер на всички !

# 247
  • Ямбол
Здравейте!
От разходки не ми остава време да се отчета.Прочитам и до там.
Ади,  Hugуспех в захранването!
За обличането-аз все се чудя как, следя прогнози,излизам на терасата и винаги май я обличам повечко.С боди, блузка, якенце, чоропогащник, панталонче, шапка,завита.Е, днес не беше завита и беше по жилетка.
26, прекрасно албумче!
Меца, добре че си разбрала от какво е обрива.Аз още като забременях започнах редовно да купувам всички списания за бременост и майчинство.Но след като пред мен стоеше въпроса с какво, кога и как да я захраня и в нито едно списание нямаше достатъчна информация /добре, че беше форума/ се отказах да ги купувам.
Поли, дано вече не ви се случват подобни неща.
Млечко, чакам те!
Лека вечер!

# 248
    Добро утро!!!!!Кафенцето ще е от мен тази сутрин Coffee Coffee Coffee CoffeeНа мен ми по разминаха бесовете,а и малката тази сутрин е по-спокойна newsm32 играйка си .Реших днес да боядисвам яйцата easter easter а и времете е гадно и няма да се ходи в парка buriaАз ще запрятам ръкави.Приятен и усмихнат ден ви желая мили мами!!!!!Благодаря ви за подкрепата през миналия ден newsm51 newsm51 newsm51

# 249
Добро утро момичета. Меца взимам си от твоето кафенце ако може тройна доза.
Мерси за подкрепата. Има и по-лошо. Знаех си аз че ще се случи още нещо Cry

Снощи почина дядо ми.
Много ме обичаше, и много се грижеше за мен.
Дано е на едно по-добро място.
винаги ще ми липсваш дядо Flowers Rose

извинявайте Praynig

# 250
  • Варна
Поли, съболезнования за дядо ти  Flowers Rose Flowers Rose

Ние отиваме на вилата да боядисваме яйца. Тук и без това не става за излизане. Весело мацане и на вас!

# 251
Поли, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Разбирам мъката ти, защото и аз имам превъзходни баба и дядо, които са ми по-скоро като втори родители. Прекарвах всяко лято при тях на село и всеки път като се връщам при тях сякаш се връщам в детството си.

# 252
Добро да е утрото и от нас !  kaffeetrmker_2
Аз не знам кога ще боядисвам яйцата , мислех в събота да е ама ще видим. newsm78 Сега реанимирам малко и събирам сили , защото Нана е станала такъв щурец ..не само че непрекъснато цвърка ами няма никаква мира това дете . newsm35Не може да стой на едно място ,  newsm52не може даже да яде без да се занимава с нещо друго eat .Всичко и става твърде бързо скучно и все ще да търси , изследва ъглите на леглото и кошарката , бие играчките ,  smile3540захвърля ги където свари , спи по малко smile3524 ...абе яко е активно малкото близначе - абсолютен представител на зодията си
А мама и татко се чувстват уморени от цялата тази дандания , но кой ги пита  #Crazy Simple Smile

Поли , приеми и  моите съболезнования за дядо ти. Flowers Rose Flowers RoseСъжалявам мила  Hug
До писане ! И хубав ден

# 253
  • Ямбол
Здравейте!
Днес не става за разходки.За това пък ще боядисваме яйца.
Поли, мойте съболезнования!
Приятен ден!

# 254
  • София
Добро утро, момичета!

Ние днес бяхме на консултация и резултатие са: 8.700 кг. и 71 см. Ени е качила около 400 гр. и е порастнала с 3 см. Педиатърката каза, че всичко й е ок и аз съм доволна. Само дето за пръв път плака от кантара и меренето със сантиметъра. Много ми беше странна тази нейна реакция, защото досега никога не е плакала при докторката, напротив, даже й се смееше.

Поли, съболезнования за дядо ти! Бъди силна и знай, че е на хубаво място. Аз с това се успокоявам, когато си мисля за моя дядо.

Меца, важно е, че вече бебка е добре. Приятно боядисване на яйцата, после може и снимки да покажеш.

Мацки, сега се сещам, искате ли да си направим "изложба" на великденски яйца? Като ги боядисаме и да сложим по една снимка да си разкрасим и развеселим темичката.

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 10:52 от Tatalina

Общи условия

Активация на акаунт