Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 417
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!

Ели, много ви е прекрасен стола.... да си го ползвате със здраве и мого да папка в него, а и да си играе и забавлява в столчето поне колкото моята Буба. Тя седи с часове в него Simple Smile

Анни, честити ти чепички! Много са сладурски! Ти като рече че са по елегантни и аз като очаквам да зърна едни 8см. токчета.... Simple Smile но тези са много добре!

Момичета , моята беба не ще да смъква Т и тва си е .... най - иските стойности са 37.8 Sad
Ако до утре не спре да качва ще се наложи да пие антибиотик... ох тая гора... все по- примамлива ми е Simple Smile

Лек и изпълен с разходки ден ви желая!

# 61
  • Den Haag
Честито на Ани и  Ели за новите придобивки  Peace

Аз се отбивам за малко имаме си гости.  Grinning Моята майчица ме изненада снощи, дойде ни на гости, много се зарадвах, бях се затъжила и така ме изненада  Heart Eyes.

Ето едно клипче от нас, да видите Викторио как се мъчи да ходи  Party

http://www.vbox7.com/play:e9270d98

# 62
  • Бургас
Привет и от нас
Ние си седим в къщи,че много студено и духа въпреки слънцето и моята хубусница ме прави дива и щаслива.Вече се чудя с какво да я забавлявам.Кога ще пекне,че да хукнем пак навън newsm78.

Ани много са ти хубави буйките да си ги носиш с кеф и не само на разходки със Стеф, а и на социални мероприятия (какво ли беше това? Laughing)
Аз онзи ден ходих да си търся обувки,но в крайна сметка пак си купих маратонки.

Ели столчето е суперско да си го цапате със здраве.

Валкирия дано бубка да се оправя по-бързо,з за Т мойта педка ми каза,че Т до38г не се сваля защото била лечебна, но дано при вас да не есериозно и да се разминете леко,а за гората ти казах хващай куфарите и при нас на морето.

Пеперудке ама той Вики голям сладурко и как ходи само да го нацелуваш от мен.

Вие подновихте ли гардеробите на бебчовците за пролетта?
Аз май направих доста покупи ама просто немога да се спра.Толкова са сладки тези бебешки дрешки,а татито даже купи на Йо летен костюм пола и потник с гол гръб  Laughing

Целувки и весел ден
Целувки на всички

# 63
  • Бургас
Бътерфлайче smile3501 браво на Вики! Да го нацелуваш от мен!
Елиа, споко, и ние сме си в къщи Whistling
Валкирия, от къде тая температура, бе ooooh! Thinking Докито какво каза?Виж да няма някакви бактерии в урината, че една позната и тя се чудеше и накрая това се оказа. Дано всичко да мине бързо! Peace

Аз да се похваля, вече Алекс казва "чао", и показва с ръчички колко голям ще стане, а и гледа нагоре като го питам "Къде е лампичката?"
Ама пусто, защо не мога да кача клипче в тоя сайт, за да ни видите???
Бътерфлайче, помагай! Сонка, мерси миличка, ама не става и не става Confused Уж се регистрирах, ама като ми даде "Облегни се  назад, качвам видеото, после излиза "Cannot find server.." Защо така, нямам идея  newsm78

# 64
Здравейте и от мен-набързо...докато децата спят.....
Влизам само да докрадвам,че ние вече сме доре/най-вече аз,де...че то при мен май най-тежко мина...но пак се разминахме без сериозни лечения-с бабини рецепти/Мишелка  bouquet-не за пръв път опирам до твоите/ и с хомеопатия.....Ръчичката на Ивчо е ОК/определено не го боли,щом пипа навсякъде с нея/....Но ,покрай ,неговото постоянно пълзене и обикаляне/няма място до което да не е решил и да не е стигнал/и мрънкането и лигавенето на батко му,писането ми е "мисия невъзможна"/а и двамата изпитват люта ревност към компа/
Коте,стискам палци Hugи аз съм от тези с проблемните мъдреци/ако си спомняш скоро се бях оплаквала/,но аз съм от тия дето чакат да стане нетърпимо и тогава взимат мерки Embarassed........
Честито на месечковците...
Честити ви придобивки...
.....момчетата се наспаха ooooh!............

# 65
Здравейте!
Оооо Таталинка,Коте,Емси моля ви по-полека ша взема да си вирна носа  Embarassed че то с мойте нулеви кулинарни умения..... SickТаталинка ще ти пратя на лс рецептата.Сега пък правя пастицио-гръцка мусака май беше  ooooh!
Любе радвам се ,че ръчичката на Ивко е добре Heart Eyes  аз вчера се замислих,че когато седна на компа Диди тогава все нещо иска или ме дърпа за крачола и реших че ревнува от компа  Rolling Eyes
Млечко Hug
Честити придобивки на  Анни и големия мъж Цецко на Елисир да си ги ползвате със здраве   bouquet
За сега толкова ,че ме дърпааат за крачолите  Whistling

# 66
  • Пловдив
Момичета, първият гиф е готов. Кажете дали ви харесва за да продължавам да ги правя

# 67
  • Den Haag
mle4ko     и      Elia       

# 68
  • Den Haag
Пепитка супер е станало  Peace

# 69
  • Варна
Здравейте момичета!
Днес правих няколко опита да напиша нещо, но дребния все не ме остава. Все иска да ми е в ръцете, а като го взема тук блъска компютъра или иска да яде мишката...Хайде, ще се пробвам пак, дала съм му 2 солети в ръцете и има временно затишие  Mr. Green

Котето, какво казаха за зъба? Дано  се разминеш с цепенето. Как е Тея?

Валкирия, ходихте ли на лекар? Такава постоянна температура  newsm78. Стискам палци да се оправи бързо Бубката.

Честито столче на Цецко, той е станал голям мъж вече  Grinning. А прическата му е супер  newsm10

Пепи, на мен много ми харесва гифчето на Моника! Страхотно е  smile3501

Анни, честити ти обувки и много километри в приятни разходки да навъртиш с тях. И аз си купих едни за разходка, но са по-скоро като гуменки с избродирани цветя.

Браво на Вики за стъпчиците, Бътерфлай, май скоро ще месиш питка  smile3503

Емси, запомних си сайта, по-късно ще го разгледам и ще го препоръчам на приятели. На пръв поглед изглеждаше много добре  newsm03

Ох, солетите в устата и пак мрънка...и аз искам в горатааааааааа

# 70
Пепи, само суперлативи по твой адрес  Hug

# 71
Благодаря ви милички, пожелавам и на вас много суперски придобивки... и все със здраве да ги ползвате  bouquet.
Пепитко, гифчето е супер...
Чакайте сега да ви питам... вчера видях козметика на Хип... някой ползвал ли е и ако да, какви са отзивите?
Хубава вечер за сега от мен Hug.

# 72
Peppita СТРАХОТНО Е! БРАВО! smile3501
А после къде ще ги поместиш тези гифчета? И ще ги обновяваш ли с нови снимки?

# 73
  • Пловдив
Peppita СТРАХОТНО Е! БРАВО! smile3501
А после къде ще ги поместиш тези гифчета? И ще ги обновяваш ли с нови снимки?

Ще ги сложа на 1-ва страница където са ни статичните снимки и ще водят към актуален албум на малките. Ще ги обновявам всеки месец до навършване на 1 годинка на дечицата ни, а после мисля на 3 месеца веднъж. Стига да ми пращате ежемесечно снимки или да ги слагате в snimka.bg за да си ги свалям оттам.
Утре ще направя и на останалите мами, които са изпратили снимки. вечер не мога да седя много, че с половинката може и да се сбием за РС-то, а и съм с ужасна хрема и главоболие от вчера.... Тъкмо дреби оздравя - аз се разболях. Пусти късмет  Sad

Приятна вечер от нас. Утре очаквайте нови гифчета, които ще са на 1-ва страничка, а на мамите пратили снимки, ще им изпратя в по-голям размер. Може да ви дам и линка към гифчетата, ако искате да си ги сложите или като аватари или в подписите си  Wink

# 74
Здравейте на всички и благодаря за топлото посрещане !!!

Благодаря ви милички, пожелавам и на вас много суперски придобивки... и все със здраве да ги ползвате  bouquet.
Пепитко, гифчето е супер...
Чакайте сега да ви питам... вчера видях козметика на Хип... някой ползвал ли е и ако да, какви са отзивите?
Хубава вечер за сега от мен Hug.

Козметиката на  Хип е страхотна, ние ползваме крема за дупе,шампоана и пяната , скоро смятам да купя и олиото.

Общи условия

Активация на акаунт