Не помня кой беше писал, че компа му разпознал хлапето като ново устройство, ама се смях със сълзи като го прочетох. Като гледам нещата при нас как вървят в същата посока вече не ми е толкова смешно.
Иначе и при нас е весело. Като ми остане малко свободно време съчинявам противобебешки барикади, че и ние се топлим с кюмбе; вече не остана стол в апартамента, който да не е гътнат и да не пази нещо да не се пипа от неоторизирани представители на семейството...
Деница пълзи, изправя се, но се държи с двете ръце и не смее да се пусне от това, за което се е хванала, най-често за моите крачоли... Стигна се до там, че подстригвах баща ми и готвих с нея на гръб.
А за гората и ние се стягаме, ама в друг смисъл. Намерих самар втора употреба и съм много щастлива от факта - дадох 12 вместо 150 лв. "Магарето" и то е доволно

Като ме отмързи, ще кача снимки.
Пепитка, идеята за гифчето е много хубава, ама няма ли по този начин да се забави зареждането на страницата?

,за моите зъбни проблеми,утре хирурга ще си каже тежката дума и ще видим кога ще става клането
Много е неприятно и гадно,но няма как трябва да го направя за да нямам проблеми след време 
Ох ,благодаря че ме изтърпяхте