Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 411
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Не помня кой беше писал, че компа му разпознал хлапето като ново устройство, ама се смях със сълзи като го прочетох. Като гледам нещата при нас как вървят в същата посока вече не ми е толкова смешно.
Иначе и  при нас е весело. Като ми остане малко свободно време съчинявам противобебешки барикади, че и ние се топлим с кюмбе; вече не остана стол в апартамента, който да не е гътнат и да не пази нещо да не се пипа от неоторизирани представители на семейството...
Деница пълзи, изправя се, но се държи с двете ръце и не смее да се пусне от това, за което се е хванала, най-често за моите крачоли... Стигна се до там, че подстригвах баща ми и готвих с нея на гръб.
А за гората и ние се стягаме, ама в друг смисъл. Намерих самар втора употреба и съм много щастлива от факта - дадох 12 вместо 150 лв. "Магарето" и то е доволно  Mr. Green  Joy Mr. Green Joy
Като ме отмързи, ще кача снимки.
Пепитка, идеята за гифчето е много хубава, ама няма ли по този начин да се забави зареждането на страницата? newsm78 newsm78

# 46
Ох Таталинка аз ще го покажа ама той един прооост  Embarassed от мамините рецепти за бърз сладкиш с компот от кайсийки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73801&photo=21
Бебче Кая е голям сладур  Heart Eyes
a witch ние сме с неразпознатото у-во , май че имаше още някой  Thinking
Меца честито зъбче.
Ние сме сега на тема телефон слагаме всичко на ухото и се радваме  Laughing, а като види бурканчетата от кухнята и почва да вика и примлясква на мама   261uu
 Лека вечер от нас!

# 47
Благодаря на всички ви за съчуствието  bouquet Hug,за моите зъбни проблеми,утре хирурга ще си каже тежката дума и ще видим кога ще става клането SickМного е неприятно и гадно,но няма как трябва да го направя за да нямам проблеми след време Praynig
А сега да кажа за нашата консултация-8700/+550гр/ и 70см,/т.е .нито см .повече от преди newsm78/ Другия месец ще ни пращат за Манту,защото както казах нямаме белег от БЦЖ-то.Казаха ни да продължаваме с Вигантола до 1г, нищо че вече има повечко слънце.В
общи линии е това!
Оставям ви че съм много изморена,спокойна вечер на всички  bouquet

# 48

Здравейте мами,аз да ви се оплача..моята мишка цяла нощ не спа,направо като подивяла.Като се събуди към 12ч.
и като се почна ред сълзи,три сополи.То не беше качване на мама по главата ,на тати по гърба .Иска права на спалнята да стои,да слиза да ходи ...и така до около 4-5ч. на всичкото отгоре цял ден мрънка,плаче и като лепенка залепена за мен....ужасссссссссс ShockedСега вече знам какво им е на майките с такива бебовци PraynigСамо се надявам да е било нещо моментно Praynig Praynig Praynig,че иначе утре вече ще   #Crazy #2gunfire Ох ,благодаря че ме изтърпяхте Heart Eyes и извинявайте ,ако съм ви досадила  bouquetДано вашите бебчета да са добре и да ви слушкат много,лека и спокойна нощ на мамите и сладки сънища на техните съкровища Heart Eyes

# 49
добро утро  Hug

Коте, стискам палци. Аз също съм с неизбил зъб, т.е. млечния стои, а другия е полегнал над три останали. Не знам кога ще се "прояви" и ще се наложи хирургична намеса. По рождение имам чудесни здрави зъби, като моя баща, но от 1993 в следствие на първите навлезли бели некачествени пломби се "сдобих" с 2 пулпита и вече имам един изкуствен. Освен това, докато бях в Германия, ми се случи най-ужасното нещо - зъболекар ми извади нерв на здрав зъб. Беше кошмарно. Сложи ми упойка, изстръпнах цялата и без да усещам, манипулирал здравия зъб. Побеснях. Исках да го съдя. Той се ползваше с добро име в района. Нямах достатъчно пари и  приятелите ми ме разубедиха. А иначе беше един чудесен кътник  Tired

Валкирия, Меца - бързо оздравяване на бебките ви.

Сонка, този сладкиш ми бе един от любимите като малка. Майка често го правеше.

Стеф е добре, лази като куршум, от 2 седмици е доста задобрял и се изправя все по бързо, вкл. хванат за крачолите ми . В края на месеца сме на консултация.
А-а-а-а-а така го Остригахме наяето мъниче  Tired, тъй-като косата му бе дълга, а довечера ще го омазнявам, заради крустите.

Корнелийка
, да ти кажа при свеки не е чак толкоз зле ( зависи каква е свеки  Thinking ), но след като сте за не дълго, бива. Успешно преместаване и съжителстване.
А нашата нова къщичка се строи вече. "Къщичка" много силно казано, защото става въпро за 50 кв. Та затова тези дни се ровя най- вече в подфорум " Наш дом" . Интерсесува ме най-вече темата " Как да направим така, че 50 кв. да изглеждат като 80"  кв. Mr. Green.

За закуска " готвя" бисквитената каша на Хумана, но задължително с плод или пюре. Никога не давам кашата без нищо.

# 50
  • София
Здравейте мами,аз да ви се оплача..моята мишка цяла нощ не спа,направо като подивяла.Като се събуди към 12ч.
и като се почна ред сълзи,три сополи.То не беше качване на мама по главата ,на тати по гърба .Иска права на спалнята да стои,да слиза да ходи ...и така до около 4-5ч. на всичкото отгоре цял ден мрънка,плаче и като лепенка залепена за мен....ужасссссссссс ShockedСега вече знам какво им е на майките с такива бебовци PraynigСамо се надявам да е било нещо моментно Praynig Praynig Praynig,че иначе утре вече ще   #Crazy #2gunfire Ох ,благодаря че ме изтърпяхте Heart Eyes и извинявайте ,ако съм ви досадила  bouquetДано вашите бебчета да са добре и да ви слушкат много,лека и спокойна нощ на мамите и сладки сънища на техните съкровища Heart Eyes
Добре дошла при неспящите. Дано да е изолиран случай при вас и не се стряскай от една нощ. Може да е нещо моментно.  bouquet

# 51
Привет мили Мами!

Ще си позволя да направя едно обръщение към вас, тъй като дългото време прекарано заедно в грижи и тревоги около нашата бременност и сега при отглеждането малките ни съкровища, ме кара да ви чувствам наистина близки.
След близо 6 месечни усилия създадохме нашия сайт, /като се има в предвид, че аз никак не разбирам от тази материя, а мъжът ми сега се учи/ и се надяваме да сме постигнали задоволителен резултат.
Името на сайта OkoloSveta.com подсказва, че е насочен към сферата на туризма, а идеята ни е регистрираните потребители да публикуват своите разкази за посетени от тях интересни места по време на своята почивка, ваканция, екскурзия или просто случайно пътуване. Към всеки разказ може да се публикуват и снимки, така посетителите на сайта ще могат да се докоснат до преживяванията и емоциите на автора. Но тъй като замисълът е информацията да се натрупва от самите потребители, сега при неговото стартиране, може да се каже че сайта е празен от към съдържание.
Обръщам се към вас с молба, ако вие сте посетили интересни места в България или по света и естествено имате желание да споделите информация за тях, да станете едни от  първите автори на пътеписи/разкази в нашият сайт.
Съвсем не държим стилът да е като от лъскаво списание, дори напротив. Желанието ни е това да бъдат обикновени разкази на обикновени хора посетили дадено място и споделящи своите мнения, впечатления и коментари.

Извинявам се за отклоняващия пост, но винаги съм усещала подкрепата ви и знам че ще ме подкрепите и сега, и няма да ми се сърдите много, за това че направих това обръщение тук!

За тези, в които предизвиках любопитство и желание да споделят свой разказ, могат да ни намерят в OkoloSveta.com

Благодаря на всички ви за търпението, че ме изчетохте!
 Hug Hug Hug

# 52
Сонка, видях че си правила прословутия крокодил. Laughing
Страхотно изглежда! smile3501

# 53
  • София
Здравейте, момичета!

Денят започва с усмивка, слънцето вече се закача с цъфналите дръвчета, та се надявам днес да сме повече навън. Simple Smile

Мишел, радвам се, че сте добре с принцесите. Надявам се някой ден да се засечем в парка. Пусни като имаш време снимки да ви видим колко сте пораснали. Попаднах на снимки на твои кулинарни  произведения в готварския и бях очарована. Явно наистина ти е страст Simple Smile

Сонка, сладкиша изглежда вкусно. Дали ще може на лични да ми пуснеш рецептата, че ме заинтригува Simple Smile

Емси, идеята на новия ви сайт е интересна, може по-късно да се включа с няколко разказа и снимки Simple Smile

Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 54
Добро утро и от мен!
Анни, къде намери този подфорум Наш дом, newsm78 защото на мен също ми предстои ремонт у дома,като замине мъжо,и аз искам 75кв.да направя към 90 newsm78 та да открадна някоя идейка.
Емси, честит ви сайт,дано да има голям успех Praynig и аз ще се включа с някой разказче като ми остане малко време Peace
Сонка много готин този крокодил,сигурно и много вкусен Grinning

# 55
# 56
Буби, отваря се началния сайт, дай по-конкретно, плийз  Grinning

# 57
стана недоразумение. разбрах вече  Grinning. Коте, има страхотни идеи. Чудя се как така едва на скоро го открих, по-скоро ми го препоръча една мама. Вечер, като приспя Стефи разглеждам, ли разглждам. От нищото хората правят нещо. Но и архитектите са се постарали, за разлика от нашия  Tired

Емси, страхотно е! Аз като географ и любител на пътуванията, та макар и често на кратки разстоянаия на последък, приветствам горещо чудестната идея и реализация на сайта! Ще го препоръчам на приятели или директно ще го препратя.

Желая ви успех от сърце!
Уж щях да сканирам страи снимки от моите пътешествия, но все отлагам. Та това е повод да се наканя отново да го направя. Ако ставаше с наканване  Blush

# 58
новите ми обувки. исках да споделя покупката с вас  Hug. скоро не си бях купувала нещо по-елегантно, но откакто топя килата, могат да ме носят и по-елегантни обувки
http://images14.snimka.bg/002506124.jpg

# 59
Привет и от нас мили момичета... Hug. Добре дошли на новите мами и техните бебчета  bouquet.
Пепи , идеята ти е страхотна... ще ти изпратя снимки. Благодаря ти , че отделяш толкова много време за да ни е хубавичко тук.
А ето го и нашият юнак с новата му предобивка... не е съвсем нова де, ама не сме се разписвали...

Общи условия

Активация на акаунт