Първи стъпки прави вече, малкото ни ЮНСКО буболече

• 10 411
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, мацки! Simple Smile

Явно днес всички са зебегнали на някъде...

Да ви се похваля - днес Ени папа за пръв път направено от мен пюре. Досега отказваше, но днес бях възнаградена за усилията си. Направих й зеленчуково пюре от брюкселско зеле, морков и малко копър. Взе че й хареса на бузанката и аз съм много доволна Simple Smile

Чушка-гърл, защо така нямаш настроение? Надявам се сте ок всички...

Хубав ден за всички вас    bouquet

# 31
  • Den Haag
Добре дошли на Gu и bubito   bouquet  bouquet  bouquet

Любе как е ръчичката на Ивчо пооправи ли се вече?

Пепитка идеята е страхотна  Peace

# 32
Здравейте и от мен!
Днес сме на консултация,и като се върнем ще има отчет, а и да видим какво ще правим с Манту-то,че ние нямаме белег от БЦЖ-то newsm78
Таталинка, радвам се че Ени си е хапнала от пюренцето ти,знам как се чувстваш когато ти отказва да ги хапва,защото и мойта бонбона ме правеше тъжна като не искаше да ги яде,затова я записах и на кухня,така че дано вече си ги хапва с апетит Peace
 welcome на новите мами и техните бебоци  bouquet
Тук днес времето е студено и духа,та ще си стоим в къщи докато стане време за консултацията.
Пепи, и аз съм ЗА  Peace идеята ти,благодаря ти за отделеното време Hug
И сега да ви се оплача,не стига че мъжо  след 3 дни заминава,ами и моята одисея със зъбите продължава Sick,оказа се че имам мъдрец,който расте накриво  се пъха под съседния здрав зъб ,като го заплашва и се налага да го извадят,но не това е проблема,а че този гаден мъдрец е с много лошо разположение и се вижда малка част от него,та ще ми режат коста за да стигнат до корените му #Crazy #Crazy #Crazy Е,ако това не е късмет,незнам какво да кажа,тръгнало ми е като на бясно куче тоягата,дано поне децата да са здрави ,че иначе ще хвана гората много скоро.
Е,оплаках ви се Embarassed

# 33
Здравейте сладурки!

Аз хващам гората! Ама де я тая гора искам да питам, че да не се лутам!

Моята Буба пак е болна.... за 4ти път боледува! През нощта имаше 38.6 температура...дадох нурофен.... смъкна я. Сутринта 38.9.... пак нрофен и при педито веднага. Зачервено й е гърлото и ушетата са йвъспалени. Добрата новина е , че яде ... поне апетита й е добър, но пък е мрънклива, но и това ще издеяня, докато не ми кажете къде е тая гора дето се фаща в такива случаиSimple Smile

Таби, благодаря за загрижеността за мойта мама! Добре е ... в къщи си е и вече няколко пъти ходихме на гости с бебка да я видиме.

Това е от мен .... отивам да изпуша едно кафе на терасата .... а вие кажете де е тая гора , че да я фана ..... щото ми писна от болни бебета #Crazy

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 14:34 от valkiria

# 34
Привет!
Таталинка бравос на Ени дано все така да папка на мама пюренцата.
Коте съчуствам ти аз много мразя да ходя на зъбар ама няма как.Дано не боли много от тези манипулаций  Hug
Валкирия и за тебе едно  Hug аз се притеснявам,че тъкмо се поизлекувахме и аз се разболявам ама да видим Диди дали ще го лепне  ooooh!
Корни леко преместване  Peace
Пепи и аз съм  Peace за идеята и   bouquet за отделеното време.
Лек ден от мен аз отивам да правя един сладкиш  Wink

# 35
  • София
............
Чушка-гърл, защо така нямаш настроение? Надявам се сте ок всички...
.............
Таталинка, може би е заради кошмарите, които все още сънувам (когато Марти ме остави да спя).

Вал, гуш за теб Hug, а гората е там където си я направиш, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.

............... моята одисея със зъбите продължава Sick,оказа се че имам мъдрец,който расте накриво  се пъха под съседния здрав зъб ,като го заплашва и се налага да го извадят,но не това е проблема,а че този гаден мъдрец е с много лошо разположение и се вижда малка част от него,та ще ми режат коста за да стигнат до корените му #Crazy #Crazy #Crazy ........

Коте, това което описваш ми прилича на ретиниран зъб... стискам ти палци душа и да знаеш, че аз си имам един задържан зъб като под него си седи още млечния... т.е. и при мен ще има рязане (ако се реша изобщо).

# 36
Привет!
Ние бяхме на разходка, но на вън е гадно и студено.
Сърдечни благодарности на mle4ko!  Heart Eyes
 И ние нямаме белег от БЦЖ-то. От време на време се напипва топче, но видима кожна проява няма...
Достатъчно ли е да има само топче?

# 37
Чушчице, незнам дали е ретиниран или не този зъб,ама съм сигурна че ще ми разкаже играта Close
Валкирия, ако искаш да си спретнем срещичка някъде между София и Варна и заедно да я търсим тая гора Joy Grinning
Стискам палци на Бубата да оздравява по-бързо и да не е нещо сериозно Praynig

# 38
  • Бургас
Здравейте сладурки

Я по позитивно ПРОЛЕТ ПУКНА НИЕ НЕ  Joy

Коте много ти съчувствам за зъбите и аз съм постоянно по зъболекари откак се помния и май мир ще има като ми турнат една протезичка.

Пепитка благодарско за темичката ,а идеята за сн е суперска.

А може да дойдете на морето бе хора стига с тия гори (гости по всяко времем приемам)

Таталинка поздравления за пюренцето и аз се радвам като ми хапва бъркочите,че той и татито рядко ги хапва.

Корнелийка успешно преместване и да не загубите багажа,че на мен все така ми се случва като се местим.

Ноел и ние сме на Нутрилон2 отвреме на време и го менка с Оменото.

Добре дошли и на новите мами.
А сега да се похваля мойто чудо вече почна да се изправя самичко,че нали е на мама трътлата цели 10.500и 78см ама да ми е жива и здрава.

Целувки и повече добро настроение

# 39
  • София
Коте, съчувствам ти за зъбните истории, знам колко е гадно. На мен преди нова година ми вадиха мъдрец и една седмица бях полудяла от болки. Дано при теб нещата минат леко и бързо да се възстановиш след манипулацията. Стискам палци  Praynig

Сонка, да не се скътаваш, а да вземеш да покажеш сладкиша после... Wink

Гу, голям бонбон е принцеса Кая, пу, пу Simple Smile

Елиа, браво на Йоанка за новите умения!

Бързо завръщане към усмихнатото настроение
на всички болни, нервни, депресирани или търсещи гори
   bouquet

# 40
Здравейте!
Днес е един ужасен ден за нас-освен сополите Йоана падна от леглото, а и зъб й расте и цял ден плаче.
Пепита, как ти беше мейла че не го намирам?

# 41
  • София
 StopНай-сетне,здравейте и от нас.Не мога да намеря миг спокойствие от мойто шило Дими,ама сега заспа smile3524-давидим за колко...Първо-Честита нова темичка и благодаре на Пепиткаче се грижи ommЛюба,дано Ивко се оправя бързо и снимката е страхотна-имаш си много готино семейство   family4Котето,дано лесно се размине всичко със зъбите PraynigВалкириа,на Бубата бързо оздравяване,пък за слъзните каналчета на мен ми бяха казали,че лайката не е подходяща и трябва със силен черен чай да се почистват очичките-така и правих.Таби,честито за конкурса  bouquetЕмси,бързо да се възстановявате и ти и Бобчо от тревогите.Корни,леко преместване и да ви е уютно на новото място.Мимик,и за Йоанка бързо оздравяване.Сега видях,че си писала,че е паднала-бързо ли се успокои,миличката?Меца,честито ви зъбче и скоро да няма помен от цицинката.Добре дошли на мама Бубито и бебе Даниел и на мама Гу и бебе Кая Two Hearts.Иначе и ние ползваме проходилка,макар че не ги одобрявам съвсем,ама на моменти нямам друг изход,освен да я използвам  33uuАйде стига от мен,че се разточих-Спокойна вечер на всички и дано бебоците слушат Kissing Heart lovekiss

# 42
Хайде и аз да се "похваля"....
Т'ва мойто днес ме побърка- освен, че се метна от нейното легло, напълни пералнята с кубчета, ухапа ме, събори ДВД-то.... иначе е кротичка, като ангелче е... Twisted Evil

Не знам какви гори ще хващаме, ама големи дебри ще да са!!!!!
На всичкото отгоре и таткото ни ще се прибере доста късничко.  Sad
Поне той се занимава с нея вечер, та да си почина малко.

# 43
Здравейте, мили приятелки и малки, сладки, юнски бебоци!
Много, много ви благодаря за прекрасните пожелания! Толкова приятно бях изненадана!  Hug Hug Hug
не бях чела от доста време, влизам и какво да видя, не сте ме забравили!
Момичета да ви кажа, че от болести и проблеми не мога да подвия крак, но нещата въпреки всичко вървят добре и аз съм все още позитивно настроена.
Миа три нощи не е спала, съответно и аз за да могат Еми и татко и да поспят. Не зная каква е причината, освен, че 3дни беше с висока Т, без никакви други симптоми. Лекарите вдигат ръце и казват всичко си му е наред на детето, нооо аз луднах, а Миа няма и никакъв апетит. Еми е здравичка, но затова пък става все по-щуричка  Crazy
Иначе с какво да ви се похваля?! Миа, почти ходи, т.е прави по една стъпчица за да се хване от единия за другия мебел, но още я е страх, честно казано се чудя за къде бърза толкова,  ама какво да я правя, явно скоро, ще тичам след двете по градинките Crazy Издължила се е, но не е пораснала много на килограми -73см (около, защото не застана за секунда спокойна да я измерим хубаво Laughing) и е почти 8кг, заедно с чистия памперс и пелената (като че ли не е много newsm78) Не можем да сложим ваксина, че таман разрешиха и тя не може да оздравее, напълно, от месец. Миа е доста по-добре с алергията вече не се обрива и дори вече хапна пюре с масло, без реакция!!! Това е може ми най-голямата ми победа засега... Все още е на кърма, но аз вече 2 месеца не съм на диета (сега обаче трябва да се сложа на пост и молитва, защото лятото, ще съм два пъти кума и трябва да изглеждам перфектно) Подстригах я, защото беше започнала да прилича на таласъмче, т.е подстригах и двете. Еми на другия ден плака, че баткото и е рязал косичката и тя падала, падала... и сега си я иска... Вече и мина и съм и обещала че вече няма да я подстригвам повече от еди пръст  Flutter  За щастие, Миа още не разбира за да ми се цупи и тя  Laughing Работя от вкъщи за да съм по-близо до децата и така, ще е до есента, та уж имам повече време, но не е съвсем така, защото, когато съм си вкъщи, като че ли съм станала по-малко организирана и се помотквам отвреме-навреме Embarassed Освен това има опасност мъжа ми да стане огромен, защото е почитател на сладкишите а пък на мен приготвянето ми е страст и поне веднъж в седмицата приготвям някакъв по-завъртян сладкиш или торта.
От мен това за сега. Утре, ще ви сложа снимка да ни видите  Hug
Хубава вечер от мен!

# 44
Коте, много добре те разбирам, защото аз имам 4-ри такива смотани мъдреци, които са са наврели под 7-мите. И четирите растат накриво, подкопавайки ги. Предупредиха ме, че ще се наложат 4-ри операции с цепене/разбиване на костта, а и всяка е доста скъпичка, затова когато ме заболи се превивам 2-3 седмици, докато поутихнат. Страх ме е да ги оперирам и докато мога ще изчаквам. Rolling Eyes
Обясниха ми, че в устната ми кухина изобщо нямало място за мъдреци и е така, когато ги оглеждам. 7 са ми напълно достатъчни. Crossing Arms
Сега само правя панорамни снимки на всеки 6 месеца, за да видя докъде са стигнали. Проблем става, ако все пак успее да се покаже ъгълче от зъба, както май за съжаление е станало при теб.
Един малоумен стоматолог ми беше предложил да ми извадят всичките 7-ми, че да поникнели мъдреците! #Crazy А всеки знае, че те много бързо се развалят, така до година-две ще остана с 8 зъба по-малко! ooooh!

Съчувствам ти, наистина! Доколкото знам възстановяването е около седмица!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт