Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 754
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Всичко зависи от това как ще се поднесе историята и напише.  
Турците си падат по тежките драми ,ама и това не винаги е гаранция.

Онче ГГ химичат ли си как се справят?  Колегата съм го гледала в отрицателна роля и много ми хареса.  

На "Пазар" му направиха скорострелен финал със сватба поне това видях в нета, има завършек скалъпен.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 11:57 от femmi2

# 106
Онче ГГ химичат ли си как се справят?  Колегата съм го гледала в отрицателна роля и много ми хареса.  
Феми, рано ми е да кажа. Стоят добре заедно. Тепърва ще видим как стои въпроса с химията. Но като двойка имат визия и имат взаимодействие.
Казвам го обективно, защото нямам особено отношение към тези актьори. Даже актрисата досега не я харесвах особено. Но в тази роля се справя повече от добре и съм много доволна. Главният герой- също. Него съм го гледала някъде, не докрай, имам добри впечатления. И тук ми харесва как представя героя си.

# 107
Толкова съм се смяла на 12 еп на Шакир паша Heart Exl невероятен сериал, много ми харесва!

# 108
Между другото лятната ваканция зове и Бирсен вече пише за "Шакир Пашата" на продуцента  Фатих Аксой,  че приключва на епизод 16 и после ще има нов сезон. И през новият сезон ще влезнат героините на Хазал Кая и Еда Едже.  

Разкооош , радост за окото . Stuck Out Tongue , ето това е сила !💪💪💥 Дори и осмица имаме в тотала.  Ще се научат комшиите да оценяват различния похват и качество и труда на актьорите и всички. Чачи се завърна ударно, както само той умее и е на върха и блести, като истинска звезда.🌟 Усета му е безпогрешен. Нямам думи за таланта му и харизмата. Екипа зад камера е страхотен и прави и заснема зрелищни сцени. Каста е много добър всеки е на мястото си. Сценариста Етем Йозашък се е развихрил. Много добре пише има и нотки на хумор сред болката ,самотата и драмата. Неджип Мемили е ТОП! Лудият Гюрдал - Женкарят! Ролята му пасна, като ръкавица. Умее да борави с оръжие и да е лооош. Останалите колеги също се справят добре и започват да открехват завесата с образите.

От Дениз Турал

Цитат
Енергията на шоуто е толкова добра, че гледането е истинско удоволствие, отразено на екрана във великолепна фикция с диалози и сценична цялост. Началото на историята е много добре.
Сътрудничеството между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой е прекрасно.🫰

От феновете

Цитат
Kanal D ще разкъса всички! Те имат най-невероятните проекти ❤‍🔥🔥

В момента Далечен  Град е рекордьор по рейтинги 🔥 ,а  Eşref Rüya току-що започна да набира скорост🔥🫶

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:09 от femmi2

# 109
Някой гледа ли сериала Предателство? Голяма интрига се заформи, искам спойлер как ще свърши всичко Simple Smile

# 110
Аз не мога да се спра с тоя пусти Далечен градТова е страшен феномен този сериал!
Даже Шакир пашата още не съм гледала последния епизод качен, а и него много го харесвам.
Мерием не напуска ли сериала ? Или Розали остава?
За ДГ, аз бях сигурна, че Боран ще се окаже син на Еджмел. Все пак достатъчно сериали съм изгледала. Досетих се, че и Зейнеп ще се окаже бременна.
Не ми допада накъде зави образът на Шахин.
Той е герой с голям потенциал, но е вече видно, че ще се отмъщава и ща станат врагове, което е много жалко.
Мине ме дразни много.
Иначе всичко останали са много харизматични герои. Кадир също ми е любимец.
А дали няма да се окажа, че Кадир е влюбен в Пакизе и накрая ще станат двойка 🤔
Щото аз съм на 11 серия и чак сега се разбра, че те не са брат и сестра, както си мислех от началото. Това нещо не беше обяснено.
Аз хем нямам търпение вече да започват да се влюбват, хем знам, че стане ли това сериалът няма да е толкова интересен вече.
Макар да не липсват други интриги.
Интриги бол.
Двете майки за ужасни същества.
Междудругото съм почти сигурна, че онзи гологлавия от фирмата ще се окаже предател.
Адвокатът някак ми изглежда много надежден, но този другия не. И мисля, че той ще е предателя.
Сигурно вие вече тези неща ги знаете, аз съм по-назад. Но исках да си споделя впечатленията.
Отивам сега да гледам😊

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 07:47 от Caroline_Bingley

# 111
Гледай, гледай, тепърва става интересно. 😊
На мен почва леко да ми писва от тези драми на Шахин и Кая. Едно и също. Тъкко се навият да са заедно и пак обратен. 😅
Четохте ли, че някакви изперкали фенове са писали и тормозили Мине. Тя доста се е подразнила и с право. Хората не различават актьор от герой. А и един шеговит пост мернах, че някакъв мъж предлагал да я "вземе" с детето, да каже, че е негово, че ще ги гледа и нея и бебето, само да не разваля магията на Алия и Джихан! 🤣🤣🤣

# 112
На тези награди тази вечер, Uzak Şehir взел награда за сериал, Озан за най-добър актьор, а Синем за най-добра актриса. Понеже днес са имали сет не са могли те да присъстват на церемонията и вместо това Атакан, Дилин, Сахра и Алпер представляват сериала там. Много са хубави!! Heart

# 113
Напълно заслужени награди. Очаквам до края на годината да вземат и останалите награди.

# 114
Сахра е много красива в този сериал ама сякаш щеше да е по-добре с друга прическа. Прекалено е модерна за героинята й. Мое мнение.
Гледах Къзълджъка. И Мусти превъртя. Другите се въртят около едно и също. Сценаристката наистина се изчерпа и не може да измисли нищо интересно. И смъртта на Пембе беше много нелепа.
Гледах трейлъра с Мюждето в Краля. Хареса ми. Добре, че се махна от Шербета. Там стана някакво женско царство. Еврим се взе за голяма звезда, Съла си има някакви луди фенове, Фейза всеки пише, че майка й е зад гърба й, ами то змиярник. В женски екип винаги е така. Дано се задържи в Краля. Мюжде има друга аура. Стана интересен каст.

# 115
Ако се абстрахирам  от всички скандали или измислици на медиите, от женския състав на сериала Еврим и Сибел са класи над останалите жени там от към актьорска игра. Къвлъджъм и Пембе нямаше да са тези които гледаме всеки петък, ако не бяха тези двете. За мен Джерем е изненадата за сериала. Много добре играе Нурсема. Съла така и не ми хареса. Мое мнение.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 01:09 от itshristina

# 116
Всеки вижда различно нещата. Отначало и аз харесвах Еврим и Къвълджъм. Сега и двете ме дразнят. Еврим с изказванията си,  а от Къвълджъм ми писна. То кой ли не избяга от тоя сериал. Дори режисьора си тръгна. Сибел направи хубава роля.
Нурсема така й не ми хареса, не й отива забрадена и играта й не ми харесва.

# 117
  • Кърджали
Аз в онова изказване на Еврим не видях нищо лошо. Много е права даже. В Туитър се вземат прекалено насериозно и се вкарват сами във филми. Преиграват, а отделно нападат актьорите за щяло и нещяло.

# 118
Явно това не се харесва на повечето и затова я нападат не само там, и в инста също.

# 119
За някои неща е права, но тонът и мимиките, с които ги казва отблъскват. Можеше с други думи да каже каквото иска да каже. Получи се обратен ефект. "Сериалите се правят за определени (прости) хора, затова сценариите са такива..."
Е, ти защо играеш в "прости" сериали? Дай на глупака власт и виж какво става. Как се самозабравят нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт