Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 682
  • 731
  •   2
Отговори
# 720
Вчера на 53-годишна възраст почина актьорът Емре Тьорюн.
Участвал е в сериалите Три сестри и Безгранична любов.
Бил е болен от рак на панкреаса.
Поклон!

# 721
Това видяхте ли го - ливански римейк на "1001 нощ" тръгва по БТВ от 21.07

https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/novata-versija-na-1001-nosh … v-ot-21-juli.html

Нямам очаквания да задмине оригинала, но все пак ми е любопитно какво са направили и смятам да му хвърля едно око.

# 722
Хафсанур Санджактутан става Мюкерем в Kıkanmak

Имаше значителен интерес към актрисата, която щеше да изиграе Мюкерем , ключов герой в сериала „Kıskanmak“, адаптиран за NOW по едноименния роман на Нахид Сири Йорик . Хафсанур Санджактутан е избрана за ролята на Мюкерем в сериала , режисиран от Надим Гюч и написан от Йълмаз Шахин .

ИДВА НОВ БИХТЕР

В сериала ще участват Özgü Namal (Seniha), Mehmet Günsür (Halit Paşazade), Selahattin Paşalı (Nüzhet), Ayda Aksel (Mediha), İpek Tuzcuoğlu (Şaziye) и Hande Doğandemir (Türkan). Хафсанур Санджактутан, която ще изиграе младата съпруга на Халит, Мюкерем, ще бъде съвременна Бихтер и ще се появи пред публиката като героиня на забранена любовна афера с Нюжет.

# 723
Звучи обещаващо. Като гледам кратките резюмета на есенните сериали, мисля че може да имаме удоволствието от добри сериали /добри е относително в зависимост от предпочитанията на зрителите, а и от приходите им от реклама/. Май доста канали ще се опитат да направят нещо Уау като "Далечен град". Надявам се ДГ да се задържи на нивото, което имаше досега.

# 724
Едва ли че новите сериали ще са нещо като ДГ, но важно е кои сериали ще са в Понеделник че да вземе публиката на сериала. Има сериали които звучат интригуващо, Този с Кенан е един от тях. Да видим. Продължат ли с Минка и да идват ненужни герои тия числа които имаха няма да ги имат. Примери много. Бахар, Доктор Чудо, и др. от към високи рейтинги.
Този сезон ДГ и Шербета имат задачата да си запазят рейтингите 10+ от идващите нови.

# 725
Относително е какво да очакваме - рейтинга /гледането от турците/ води до реклами, а вкусът на зрителите е различен. Аз например спрях да гледам Бахар от зимата/пролетта - не ми хареса 2 или 3 ти сезон както се пада, но той си държи висок рейтинг. "Шербета" - тук, в темата, накрая на сегашния сезон, имаше разочаровани /и аз в това число/, но пак при турците си беше с висок рейтинг. Надявам се на сериала с Кенан - той отдавна не е участвал в сериал и сега може да предизвика интерес, но и това е по мой критерий. Не остана много - само около 2 месеца, бързо ще минат в жега, море, изпити и разни други ежедневни неща.

# 726
Така е , но Бахар рейтинга му спадна с повече от 50 процента спрямо първия сезон. Само Шербета си държи високи рейтинги, независимо сценария трети пореден сезон. Реално той беше номер 2 миналия сезон след ДГ. И моето мнение че Шербета ще му е трудно в Петък, но се видя че каквото и да сложат за уж конкуренция всичко се сгромоляса. Да видим този сезон как ще е. Със сигурност съм убедена че сериала на Керем и Сибел ще е Петък. Нищо че е още рано.

# 727
# 728
Някой знае ли този режисьор Йозгюр Севимли добър ли е???

# 729
Не съм го чувала този режисьор . Кой проект ще режисира с кого ?

В новата тема допълних списъка с някои нови дизита, които се подготвят за Тв , но съм махала от старите .

# 730
Ето му я страницата в IMDB - https://www.imdb.com/name/nm2590834/
Досега е бил основно асистент-режисьор. Има само един игрален филм преди време.

# 731

Общи условия

Активация на акаунт